Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Facebook sayfasında herkes yalvarıyor kal diye. Hey Allah'ım ya Trabzonspor'dan hiç bir futbolcu büyük değildir. Ne gereksiz taraftarlarımız var ya. Aklında bir gram gitmek varsa 10 saniye tutma gönder arkadaş.
    Dediklerine aynen katılıyorum.Gitmek istiyor 1 sn bile durmasın kimse TS dan büyük değil bunu unutanlar var.

Yorum

• Bir oyuncunun bu kadar konuşulmasını anlamıyorum. Yararlı ise kalacak değilse gidecek.Herşey kulüp menfaati için yapılmalı.Kişisel sempatisi olan arkadaşlar kalması için istekte bulunabilir ama yalvarmak falan saçma işler.Bir oyuncu zaten kalmak istiyorsa kalır.Bunuda önümüzdeki zaman içerisinde görürüz.Ne oyuncular gitti Burak ' ta gidebilir ama şahsi fikrim bırakılmamalı.Gidecekse de 5 milyon az rakam en az 10 olmalı.Ama avrupada bu rakamı bir oyuncuya kolay kolay vermezler diye düşünüyorum.

Yorum

• Burak Yılmaz'ın tavır ve davranışları benim burada misyonum doldu artık kendim İSTANBUL da hergece gezebileceğim manşet olacağım istinye park da devam etmek isteği ve arzusudur.Bunlar benim gözlemlerim sonucu edindiğim izlenimler.

Yorum

• şimdi seon başlayana kadar dünyalarca haber çıkar...Yok Burak şurda yok burda..yok o talip yok avrupadan 4 yerden teklif var....bir sürü faso fiso

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Simdide lazio ile anlasti haberler var. En iyisi cikip desin ya kalacagim yada gidecegim böylece biz de rahat ederiz oda. Yoksa bu tür haberler hep devam edecek.
            Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burak Yılmaz'ın tavır ve davranışları benim burada misyonum doldu artık kendim İSTANBUL da hergece gezebileceğim manşet olacağım istinye park da devam etmek isteği ve arzusudur.Bunlar benim gözlemlerim sonucu edindiğim izlenimler.
              Öyle deme Burak kalmak istiyor biz taraftar olarak zorla göndermek istiyoruz.
              Bordomavi.net

Yorum

• By17 fantastik forvet... Kralllll
                Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• Cevapsiz kalan bu surec her iki taraftada zarar verir.

Yorum

• Seneler sonra yine bi Gol krali cikarttik Helal olsun Burak. Büyük ihtimal gidecek gitmesi gerektiginide düsünüyorum ancak Fatih Tekkeden sonra aradigimiz,özledigimiz kafa vuruslarindan sonra Burakin son vuruslarinida özliyecegiz galiba.

Yorum

• Bu Facebook'taki İsmail Düzgün denilen herif Burak Galatasaray'a gidiyor, İstanbul'a taşındı falan diyor?

Yorum

• Şu an güvendiğim bir arkadaşımın emlakçı arkadaşı Burak'ın menajeri bugün Florya'da lüks evlerden Selçuk'un yakınında ev baktı diyor. Arkadaşımın onun dediğini doğru olarak aktardığına %100 eminim ama onun emlakçı arkadaşı doğru mu söylüyor bilmiyorum. Şu İsmail Düzgün'ün haberinden sonra paylaşayım dedim. Sövün diye paylaşmıyorum bunu, yanlış anlamayın. Hatta forumda yılda bir falan bu tarz bilgi paylaşırım. Burak'ın hala Trabzonspor futbolcusu olduğu unutulmasın.

Önceki sayfalarda Burak hakkında kaynaksız, sadece söylentilere dayalı gidiyor haberlerine ne kadar sinirlendiğimi yazdım. Umarım bir yanlışlık vardır. Ama iş gittikçe can sıkmaya başlıyor.
                        En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 14.05.2012, 21:33.
                        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Vallah GS'ye gidersen senin bu takima verdigin tüm emekleri yok sayarim, gözümde Yekta,Yigit veya Sercan gibi bir isimden farkin kalmaz.
                          Haaa, Avrupa'ya gidip hem Türkiye'yi, hem de Trabzonspor'umuzu temsil edersen gözümde efsane olursun, Krallarin krali olursun.
                          Iki secenek, karar senin BY17.

Edit: Tabii ki ücüncü secenek bizde kalmak. En iyisi bu olur ama pek sanmiyorum.
                          sonuna kadar katılıyorum
                          ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                          NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• artik fazla uzadi kalacaksa kalsin ciksin desin
                            gidecekse de ceksin gitsin

Yorum

• Edit yanlis baslik
                              En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 14.05.2012, 22:13.
                              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu an güvendiğim bir arkadaşımın emlakçı arkadaşı Burak'ın menajeri bugün Florya'da lüks evlerden Selçuk'un yakınında ev baktı diyor. Arkadaşımın onun dediğini doğru olarak aktardığına %100 eminim ama onun emlakçı arkadaşı doğru mu söylüyor bilmiyorum. Şu İsmail Düzgün'ün haberinden sonra paylaşayım dedim. Sövün diye paylaşmıyorum bunu, yanlış anlamayın. Hatta forumda yılda bir falan bu tarz bilgi paylaşırım. Burak'ın hala Trabzonspor futbolcusu olduğu unutulmasın.

Önceki sayfalarda Burak hakkında kaynaksız, sadece söylentilere dayalı gidiyor haberlerine ne kadar sinirlendiğimi yazdım. Umarım bir yanlışlık vardır. Ama iş gittikçe can sıkmaya başlıyor.
                                Yanlış bilmiyorsam Selçuk Florya'da değil Yeşilköy'de oturuyor.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X