Burak gidecek zaten yerini yaptı. Süper Final'de GS maçında oynamamak için yırtınması, birkaç taraftarın havaalanındaki protestosunu "niye hep bana küfür ediyorsunuz" diye twitter'da yazarak gitmek için kılıf hazırlaması, son BJK maçındaki kırmızı kart. Burak çoktan anlaşmış, yolcudur abbas bağlasan durmaz. Bu arada Yönetime de tekrar takdirlerimi sunuyorum. Olcan'a verilen paraya Burak'ı kaptırmak çok büyük bir marifet. Aynen geçen sene mis gibi kadroyu GS'ye kaptırıp şampiyonluğu hediye etmemiz gibi. Burak gider seneye Polonya Ligi'nden pahalı bir golcü getirirler ve biz bu seneki 3.lüğü bile ararız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Burak bu zaman kadar yaptıklarınla benim için efsanesin. Ama eğer İstanbul'a gidersen sana sahip çıkan takımına, bize ve en önemliside seni sıfırdan tepeye çıkaran hocana büyük ayıp etmiş olursun.
Lütfen kal ama gidersende gideceğin yer Avrupa olsun.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'de herhangi bir takıma giderse yazıklar olsun.
Misyonunu doldurduysa gideceği yer İstanbul değil Avrupa.
Selçuk'un Avrupa'sı değil ama.
Yorum
-
gitmicek adam olsa çıkar on kere burdayım biyere gitmiyorum derdi. belliki haysiyetsiz gs onunda aklını sezon bitmeden çelmiş. inşallah gün gelir bu yaptıkları misliyle gs nin başına gelirde onlarında canı yanar...UYUMA TÜRK EVLADI
UYUMA UYAN
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...
Yorum
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 milyonluk madde Türk takımları içinde geçerlidir...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://s14.directupload.net/file/d/2...336ul5_swf.htm
Valla ben Burak'ın ifadesinden böyle bir mana çıkartmıyorum. Yönetimin bu konudaki söylemlerine de asla inanmıyorum. Onur'un imza töreninde de böyle bir madde var mı diye sorulunca yok demişlerdi. Ama 15 dakika sonra Onur, Lig TV yayınına katıldı ve böyle bir madde olduğunu doğruladı...Rüzgar eken firtina biçer
#7 Taquara
Yorum
-
Burak Gs ye giderse bi selçuk olayından dolayı gs ye gitmesine üzülürüm. TRabzonspor a daha yararlı olamaz. Adam artık hiç koşmuyo. Hani dicem trabzonspor da koşmuyo dicem ama adam hatırlarsanız m illi maçlarda da koşmuyo. Artık kendini raul sanıyo. Giderse bize gelcek forvet belki en fazla 10 gol atar ama takım performansı bu kadar düşük olmaz diye düşünüyorum.
Gs ye gidersede onlara yararlı olcağını düşünmüyorum.
Burda buludğu pozisyonun 5 de birini orda bulamaz.
Yani sonuç olarak giderse üzülmem.
Yorum
-
Yaptığı iş ne olursa olsun, bu takıma ne kadar katkı sağlamış olursa olsun, Burak seviyesinde bir oyuncu, eğer Avrupa'dan teklif alıyorsa, yine adı ne olursa olsun bu ülkeden bir takıma transfer olması tek kelimeyle "vizyonsuzluk"tur. El mahkum, biz futbol seyircileri olarak öyle ya da böyle buranın futbolunu takip etmek zorundayız, ama bu işi profesyonel yapan bir isim, bir de gol kralı olduysa, eğer bu kokuşmuş düzendeki Türk futbolunda bir yerden başka bir yere gidiyorsa öncelikle kendine yazık eder.
Bu söylediklerim bu sezon Selçuk İnan için geçerliydi.. Ne kadar kaliteli bir futbolcu olursa olsun sıfır vizyonu olan adamdan fayda gelmez. Bir Tuncay Şanlı olamadı, bir Tugay Kerimoğlu olamadı hiç biri, olamaz da.
Burak bu takım için çok şey yaptı bu sene, ancak şahsi fikrim satılması yönünde, ama gelin görün ki Galatasaray'a veya herhangi başka bir Türk takımına giderse bir daha hayatta bu perormansı yakalayamaz. Selçuk'un aklına uyuyorsa, bu durumu da gözardı etmesin, bu konuda Selçuk ile aralarında bazı farklar var.En son Recep Çaltepe tarafından düzenlendi; 13.05.2012, 20:19.
Yorum
-
Burak ın gitme durumu var gibi son maçlarda asılmadı,genelde valizini toplayanlar böyle davranırlar. Giderse avrupaya herkes için kazançlı bir iş olur.Ancak galatasaraya giderse kendi adına değişen birşey olmaz, belki çok daha para kazanır.Galatasaray işi çözmüş.Hazır olmus takımı alıp kendilerine takım yapıyorlar, jaja, yattara ve colman da takip listesindedir habeiniz olsun
Yorum
-
Selçuğun yaptığı tam bir karaktersizlikti, adilik yapıp üstüne Ocak ayında anlaşma imzalamıştı biz şampiyonluğa gidiyoruz diye heyecanlanırken, karaktersiz herif dünde şampiyonluğunu doyasıya kutladı, önemli değildiki onun için Trabzonun şampiyonluğu zaten
keza egemen...
ama Burağın daha önce İstanbul'da başına gelenler ve kendine Trabzon'da gelmesinden sonra eğerki olurda giderse bu dünyada ondan daha adi karaktersiz adam yoktur, karaktersizlikteki tek rakibi emre belözoğlu olur
ama ben yinede, inanmıyorum, gitmeyecek diyorum istanbul takımlarınaBüyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon
Yorum
Yorum