Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    rüyamda gs ye gidip bize gol attıgını gördüm kabus ya .. Alla Allah
    kim giderse gitsin zaten en az bir golü var bize

tayfunu sat o bile atar
    Forvete: Tencere Hill
    Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Burak'la sözleşmemiz 2015'e kadar ve gs'ye gidebilmesi için bizim tarafımızdan gs'ye satılması gerekiyor. Böyle birşey olmayacağından sezon sonu gs'ye gidecek gibi şeyler demeyelim lütfen. Sonra herkes etkilenip benzer mesajlar yazıyor olmayacak birşeyin tartışmasını yapıyoruz. Trabzonspor Burak'ı elbette gs'ye satmaz.

Not: Yurt dışına da satılmasına karşıyım. Yalnızca Burak ben gitmek istiyorum bırakın gideyim derse o zaman gidebilir. Onun dışında kalması daha iyi olur.
      En son MonteCristo tarafından düzenlendi; 30.04.2012, 21:45.
      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İstemediğiniz adamın bir zahmet nereye gideceğine de karar vermeyin..

Yorum

• .........................
          En son maydin tarafından düzenlendi; 30.04.2012, 21:53.

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burak'la sözleşmemiz 2015'e kadar ve gs'ye gidebilmesi için bizim tarafımızdan gs'ye satılması gerekiyor. Böyle birşey olmayacağından sezon sonu gs'ye gidecek gibi şeyler demeyelim lütfen. Sonra herkes etkilenip benzer mesajlar yazıyor olmayacak birşeyin tartışmasını yapıyoruz. Trabzonspor Burak'ı elbette gs'ye satmaz.

Not: Yurt dışına da satılmasına karşıyım. Yalnızca Burak ben gitmek istiyorum bırakın gideyim derse o zaman gidebilir. Onun dışında kalması daha iyi olur.
            Birçok kişi Burak'ın 5 milyon euroluk sözleşme fesih bedelinin sadece yurt dışını kapsadığını sanıyor ama Burak TRT'de katıldığı canlı yayında bunun tüm takımlar için olduğunu söylemişti...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Burak'a asayıp sövenler, gitmesinden tırsıp konuşmasınlar.
              Otursunlar oturdukları yerde.
              Burak giderse sizin yüzünüzden gidecek zaten.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Birçok kişi Burak'ın 5 milyon euroluk sözleşme fesih bedelinin sadece yurt dışını kapsadığını sanıyor ama Burak TRT'de katıldığı canlı yayında bunun tüm takımlar için olduğunu söylemişti...
                Aynı zamanda o yayında sözleşmemde öyle yazıyor diye 5 milyon verilince hemen gidecek değilim dedi. Trabzonspor'u mağdur ederek gitmeyeceğim dedi. Daha sonra yöneticilerimiz defalarca bunun altını çizdi Burak'ı 5 milyon €'ya bırakmayacağız dedi ve bunu değiştirilecekmiş(inşallah becerip de değiştirirler).

Şimdi siz bana diyeceksinizki Selçuk da öyle demişti ama gitti. Ben size diyeceğim ki 5 parmağın 5'i de bir değildir. Bu tartışma böyle devam edecek. Aslında bunlar hep Selçuk yüzünden oluyor resmen taraftarın psikolojisini bozdu.

İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burak'a asayıp sövenler, gitmesinden tırsıp konuşmasınlar.
                Otursunlar oturdukları yerde.
                Burak giderse sizin yüzünüzden gidecek zaten.
                Aynen katılıyorum. Adam gitmek istiyorum demiyor. Avrupa'nın büyük bir takımından teklif gelirse giderim diyor. Böyle bir teklif var mı ? Yok... Öyleyse kaşıyıp durmayalım. Öyle bir takımdan teklif gelirse o zaman gitmesi-kalması gündeme gelmeli.
                - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Burak istesek de istemesek de sözleşmedeki maddeden gider.

İnşallah daha fazla kazandırır.

Yorum

• Selçuk da gitmem diyordu..
                    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                    Olmak ister isen bu yolda mahir,
                    Harabat ehlini hor görme şakir,
                    Defineye malik viraneler var.

Yorum

Aynı zamanda o yayında sözleşmemde öyle yazıyor diye 5 milyon verilince hemen gidecek değilim dedi. Trabzonspor'u mağdur ederek gitmeyeceğim dedi. Daha sonra yöneticilerimiz defalarca bunun altını çizdi Burak'ı 5 milyon €'ya bırakmayacağız dedi ve bunu değiştirilecekmiş(inşallah becerip de değiştirirler).

Şimdi siz bana diyeceksinizki Selçuk da öyle demişti ama gitti. Ben size diyeceğim ki 5 parmağın 5'i de bir değildir. Bu tartışma böyle devam edecek. Aslında bunlar hep Selçuk yüzünden oluyor resmen taraftarın psikolojisini bozdu.

şu zamana dek değiştirilmemiş transfer sezonu geldi yeni sözleşmemi yapacaklar ? dışardan teklif gelirse gidecek işte... ama gs ye giderse gerçekten küfürü hak eder, ne işi var gs de ? biz veriyoruz zaten hak ettiği parayı, onu sorun etmez. selçuk kankisi var diyede 27 yaşına gelmiş adam, 2 kere tekme yediği istanbul a gitmek istemez, vites küçültmüş olur. gs ye niye gitmek istesinki ne gerek var ? bizde iyi kadro kuracağız seneye böyle olmayacak yine şampiyonluğa oynayacağız... hem şenol hocayada ayıp etmiş olur, burak onur u örnek alsın doğru olanı yapsın maceraya hiç gerek yok bence avrupadanda tırı vırı bir takıma gitmektense kalsın burada, taş yerinde ağırdır.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Kadroyu nasıl güçlendiririz, yanına adam gibi bir golcü alıp Burak'tan nasıl daha çok verim alırız diye düşünmek varken her gün adamı bir yerlere gönderiyoruz.

Allah akıl fikir versin. Sanki o gidince yerine ondan iyisi gelecek. Tekke gitti Avni Aker'de her yenilgi sonrası Tekke diyip durdunuz. Yalan mı ?

Daha iyisini al ondan sonra sat ama o da yok.

İşimiz gücümüz parlattığımız oyunculara sövmek.

Çok ilginç taraftarımız var gerçekten.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Bu söylediğinizin aynısını ben de yazmıştım. Tabii ki 5 milyon euro yazıldı diye 5 milyona gider diye bir mâna yok. Mutlaka pazarlıklarla o rakam yukarıya çekilir sözleşmesinin yenilenmesi de şart değil. Ama üst düzey bir kulüpten teklif gelirse ki hiç zannetmiyorum o zaman Burak sorgusuz sualsiz o paraya gitmek ister...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Kalmasından yanayım. Herkez diyor cok gol kacırıyor Bencil tamam golcu adam bencil olacak tabiki. Bu sahıs tam bi yıldır tek forvet oynuyor ucta hep tek kalıyor bırakında kacırsın o kadar. bas bas bagırdı gecen sene umut abi vardı rahattım diye simdi iki stoperin arasına at adamı sonra gol kacırdı o oldu bu oldu sacmalamayın artık. Degerlerimize sahip cıkmasını bilelim cok kaybettik cooook. Her zaman Her yerde soyluyorum bu takım çift forvet oynamalı...

Yorum

• bi kere kalıcam dedi mi bu sene ? sene sonu olsun bakalım gibisinden konuştu herseferinde.gidecek o kesin ama umarım yurt dışı olur iyi bi paraya.
                              KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Seneye Gs'de. Kulüp iyice sıçrama tahtasına dönüyor.
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

Çalışıyor...
                                X