Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim koydeki evin manzarasina tipa tip benziyor hatta bizimkisi daha guzel
    61

Yorum

• Trabzon'da hangi köyden bakarsan bak aynı manzara bunu ancak oralı olan biri bi ihitmal çıkartabilir..

Yorum

• rüyamda gs ye gidip bize gol attıgını gördüm kabus ya .. Alla Allah
        ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
        NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Bende gs'ye gidecegini hissediyorum nedense. Hatta Stancu + 5 milyon okumustum bir yerde, umuyorum yalandir.

Ah Sadri Sener, bizim hedefimiz Adrianlari, Henriqueleri en az zararla yollamakken adamlarin hedefi CL kupasi icin kadro kurmak.
          En son BMWM3 tarafından düzenlendi; 30.04.2012, 09:05.

Yorum

• İyi bir paraya hemen satılsın

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Sürmene yazanlar oldu bu fotoğraf için
              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
              Olmak ister isen bu yolda mahir,
              Harabat ehlini hor görme şakir,
              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Selçuk'u görsün ibret alsın. Almıyorsa buyursun yol orada TT Arena ve Kankası onu bekler. Burak'ın bende aman aman bir ayrıcalığı yok 3 İstanbul takımından birine gitmesi koyar bir tek.

Yorum

• Çarşamba günü oynayacak mı ? Nedir net olarak durumu? Koptu mu burunu ne oldu ben anlayamadım.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çarşamba günü oynayacak mı ? Nedir net olarak durumu? Koptu mu burunu ne oldu ben anlayamadım.
                    Bana kalırsa kafileye kesin alınır ve çıkan haberlerden sonra inadına oynar...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Selçuk'u görsün ibret alsın. Almıyorsa buyursun yol orada TT Arena ve Kankası onu bekler. Burak'ın bende aman aman bir ayrıcalığı yok 3 İstanbul takımından birine gitmesi koyar bir tek.
                      Selçuk'u gördüğünde ibret almaz aksine imrenir.Zira Selçuk'un gassarayda yaptıkları ortada.
                      En son E. Okan Bülbül tarafından düzenlendi; 30.04.2012, 18:20. Sebep: imla
                      KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Sezon sonunda GS de diye bir his var içimde... Bakalım hayırlısı...
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• gsye gitsin yurt dışına gitceğine. sanırım Türkiye'den bi takıma giderse 5m sözleşme maddesi yoktu? 10a falan bırakırız 5e gitmesindense
                          TRABZON SPOR

Yorum

• Burak kafilede arkadaşlar...
                            Ama oynar mı bilemem...
                            Hamiş

Yorum

• başka takımda başarılı olur mu bilmiyorum. Bencil oynuyor çok.

Yorum

• gitmesi bizim icinde kendisi icinde hayirli olur
                                Forvete: Tencere Hill
                                Sidober: Bud Spencer

Yorum

Çalışıyor...
                                X