Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adam 5 mlyon maddesi koydurtmak istiyorsa ne yapacaksin cozumun nedir ? Bedava gitmesimi ?
    O madde konmasaydi bu herif bunu da imzalamaz ve bedava giderdi,su noktada yonetimin yapdigi dogrudur bence.

Yorum

• kesin imza atılsa da bari başlık kapansa... rezil herif!!
      https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• Selçuk kankası gibi avrupaya(!) gitti.
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Basligi kapatin + silin. İgrencsin..
          ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Attığın gollere sevindiğim için utanıyorum kendimden. Sen o formayı haketmedin.
            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• mesele burakın gs ye gitmesi değil
              adam gibi başta deseki ben trabzona elimden geldiği sürece katkı vermeye çalıştım ama artık gs gideceğim dese ,biz kendi elimizle gidip gs tesislerinin önüne bırakırız

ama bunlar napıyor,,yalan dolan,yok avrupa ,çoluk çocuk gibi bizimle dalga geçip istanbula gidiyorlar,,
              o yüzden ya mertçe adamca başta konuşacaksın ve gidip yine sevileceksin
              yada kahpece davranıp gideceksin ve arkada sevilmeyi bekleyeceksin
              yok öyle,bu yüzdende nen ağır bedduaları almayı hakedersin..

ceyhun da gs ye gitti,biz bişe dedikmi,adam mertçe konuştu,gitmek istemedi ama yönetim verdi,ve hala daha seviliyor
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Benim bu arkadaşa beddua ettiğim mesajı kim sildi, pişman olmuştum ama şimdi geri istiyorum...

Yorum

• Kayseri gibi olamadık adamlar Ambrabat'ı satmadı helal olsun madde koymak isteyeni o an takımdan göndereeksin büyüklük budur yavaş yavaş sıradan anadolu takımı olma yolunda ilerliyoruz.

Yorum

• Bu formayı giydiğin sürece tek bir kez olsun olumsuz bir şey yazmadım hakkında.

Her ortamda savunmaya çalıştım. Başarılı olmanı diledim imza attığında. Oldun da..

Ama sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun,değmezmiş sana. Küfür etsem n'olacak sen git.. Defol hatta..

İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Senin hakkındaki tüm olumsuz düşüncelerimi erteliyorum..
                    O formayı giydiğin sürece sadece performansından dolayı eleştiririm..

Başarılı olman dileğiyle..
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• para peşin mi peki ?
                      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• 5 milyon euro kazandık bitmiş bir topçudan inanın 2 sene sonra kaybolur gider örneklerini çok gördük...

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Selçuk kankası gibi avrupaya(!) gitti.
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Lan Hadi sen adam değilsin karaktersizsin yalancısın vs.vs.

Anlamadığım baban annen onlar hiç mi birşey demedi arkadaş ?

Hadi sen toysun zartsın zurtsun çok merak ediyorum o baban Trabzondaki maçlarda hop oturup hop kalkan o adam hiç mi demedi azcık delikanlı ol lan avrupaya gidiyosan git gitmiyosan otur diye...

Yorum

• Kapatilmasini rica ediyorum bu konunun, bu insan icin BMN uyeleri gunaha girmesin.

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Yazıyorum siliyorum ...
                                ALLAH senin de o satılmış 8 numaranın da gs nin de cezasını versin
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Çalışıyor...
                                X