İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNereye gideceğini bilmiyorum ama nereye giderse gitsin bizim kadarbaşarılı olamayacak onu biliyorum....Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşarıdan kıyas 25 maçta 30 golse bunu zaten bir daha yapamaz...
iki nedeni var......
1-Avrupada futbol bizim kadar basit oynanmıyor...
2- oyun stili olarak bizim gibi kimse tek kişinin üzerine oynamıyor....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte böyle Burak bir maçla yerin dibine sokarız seni, kaç git aslanım. Hiç ardına bakma.
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNereye gideceğini bilmiyorum ama nereye giderse gitsin bizim kadarbaşarılı olamayacak onu biliyorum....İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşarıdan kıyas 25 maçta 30 golse bunu zaten bir daha yapamaz...
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak bundan sonraki kariyerinde hep 'başarısız' olarak anılacak.
Bir daha bu kadar gol atacağını düşünmüyorum.
İnşallah atar tabi o ayrı.
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak bizden gidince burayı çok arayacak. Tabi kendi bileceği iş kafasına gitmeyi koymuş seneye büyük ihtimalle gider ama bence yanlış yapar.En son outlaws61 tarafından düzenlendi; 09.03.2012, 14:41.
Yorum
-
.....
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamadığım nasıl bu kadar emin ve net konuşuyosunuz ? Geçen sene 19 gol attığında seneye bu kadar atamıcak seslerinide çok duyduk. Madem siz bu kadar eminsiniz bende eminim ki Burak Avrupa'da en büyük klüplerde büyük başarılara imza atıcak.
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamadığım nasıl bu kadar emin ve net konuşuyosunuz ? Geçen sene 19 gol attığında seneye bu kadar atamıcak seslerinide çok duyduk. Madem siz bu kadar eminsiniz bende eminim ki Burak Avrupa'da en büyük klüplerde büyük başarılara imza atıcak.
geçen yıl Burakın 19 golde kalmasının nedeni forvetteki yükünün Jaja ve Umutla paylaşmasıydı....
Bu sene paylaşacağı kimse yok.. Bütün takım tek adama çalışıyor ve oda gollerini atıyor....
Ancak azıcık kurt teknik direktörler bunun farkına vardıklarında Burakı kilitliyorlar ve ona gol attırmadıkları gibi takımında gol atmasını büyük ölçüde engelliyorlar.... ( Örnek Cska maçları ve Eindoven maçları)
Burakın Avrupada pek bir varlık gösterememesinden ve 8 maçta sadece 1 gol atmasından rakip teknik direktörlerin genelde bizim numaramızı yemediğini anlayabiliyoruz......
Ha demek istemiyorumki Burak kötü bir oyuncudur...
Şu anda ligimizin en kaliteli yerli forvetidir....
Ayrıca en çok gelişme gösteren ve savaşan oyuncularından biridir....
Ancak salt ligde attığı gol sayısına bakarak değerlendirme yaparsak ne bileyim Messi ile Ronaldo ile karşılatırma yaparsak büyük yanılgıya düşeriz...
Ve Buraka ve takımımıza karşı iyilik değil kötülük yapmış oluruz....
Salt gol sayısıyla başarılı olunuyorsa Estonya liginin 46 gol atan oyuncusunun dünyanın en iyi forveti olması gerekirdi....
Saygılar......En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 09.03.2012, 15:05.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamadığım nasıl bu kadar emin ve net konuşuyosunuz ? Geçen sene 19 gol attığında seneye bu kadar atamıcak seslerinide çok duyduk. Madem siz bu kadar eminsiniz bende eminim ki Burak Avrupa'da en büyük klüplerde büyük başarılara imza atıcak.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon başında bu başlıkta attığım mesajlara bakarsanız, Burak bu sezon 10 gol bile atamaz diyenlere en sert muhalefet gösterenlerden biriydim. Dolayısıyla Burak'ın geçen seneki çıkışının şans olmadığına inananlardanım. Ancak kusura bakmayın ama 25 maçta 30 gol istatistiği de normal bir performans değil. O yüzden Burak seneye 15-20 gol atsa bile benim açımdan başarılıdır. Taraftarlarımızın da niye geçen sezon ki gibi 30-40 gol atamadın diye hayıflanması da anlamsız kalacaktır...Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Burak birçok röportajında da söyledi.Bir futbolcunun futbolunu en iyi oynayabileceği yer Trabzon diye.İstanbul'a zaten gitmez biliyor orayı.Ancak iyi bir teklif gelirse gitmesini isterim onun açısından ancak Avrupa'dan gelen her teklif değil tabiki büyük bir takım isterse gitmeyi kendisi de ister.İster başarılı olsun ister başarısız olsun Arsenal'den, Liverpool'dan teklif gelse hangimiz gitmek istemeyiz?Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Baran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArsenal'e gitsin Real Madrid'e gitsin yok Chelseye gitmesin. Yavvv niy gitsin Trabzonspor'da kalsın işte. Fatih Tekke gitti UEFA kupası aldı bize ödül mü verdiler , Gökdeniz gitti Barca'ya gol attı bize para mı verdiler. Kalsın TRABZONSPORLU BURAK olsunEski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
Yorum