İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yüzden N'Doye ile birlikte ısrar ediyor Rıza bey.
Sizce ?İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Bir futbolcunun kimyasi bir takimla ancak bu kadar tutabilir. Bu konuda iki tarafta sorunlu üstelik. Burak ne yaparsa sevilmez bir oyuncu algisi taşiyor, trabzonspor zaten futbolcu mezarliği. Bu kimya sayesinde burak 35 yaşini görür trabzon'da.
Yorum
-
İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi de yapıyor ...
Sizce ?
4-3-3'ün öndeki 3'lüsünde ikisi aynı anda oynayınca aksaklık oluyor. Arka tarafın topu ileriye iyi çıkarması gerek. Onu çözemedik bir türlü.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Adam hazır veya değil, her halükarda golünü atıyor. Bazı şeyleri çabuk unutuyoruz. Daha geçen sene, bir tane golcümüz olsun sadece topu içeri soksun yeter diyorduk. Bu adam da bir şekilde topu içeri sokuyor işte. Hem de takıma sahada liderlik yapıyor.
Yorum
-
İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO top o açıdan nasıl kaleye girdi ben hala orda takılı kaldım. Gerçek bir kral.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaleci kaleyi kaybetti, çok fazla sol tarafına yanaştı, burak da boşluğu görüp güzel vurdu.2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara
Yorum
-
Maç içinde tüm oyuncular Burak'ı arıyor topu ona atmak için. Bunda hocanın mı Burak'ın mı bir dahli var yoksa oyuncuların kendi insiyatifi mi bilmiyorum ama o topların hepsi kalemize gol tehlikesi olarak dönüyor. Rakibin bir pasında takımın hepsi oyundan düşüyor hazırlıksız yakalandığımız için. Çünkü Burak 10 toptan ancak 1'ini kontrol edebiliyor. Takım bu yüzden 2 sene önceki kabız futboluna geri döndü. Burak'ı yokmuş gibi farz etseler ve sadece ceza sahasında topla buluşturmaya çalışsak veya araya kaçırsak yine problem olmayacak ama olur olmaz her top Burak'a atılıyor. Adam zaten ikinci yarılar hayalete bürünüyor yüksek enerji harcamaktan.
3 pas üst üste yapmaktan aciz bir takım haline dönüşüyoruz. Burak'ı beğenirim, özellikle milli takımdaki performansıyla tam bir komple forvete dönüştüğü izlenimi veriyordu ama o halinden çok uzakta. 1 senede çöktü adam. Gol şansı şuanlık yanında ama uzun vadede bu futbol anlayışı zarar verecek takıma. Oyuncular pas alış veriş reflekslerini unutuyorlar, tembelleşiyorlar ve saha içinde farklı bir durum karşısında tepki vermekten aciz duruma geçiyorlar yavaş yavaş. Küçük takım hüviyetine bürünüyoruz resmen. Şuanlık şansımız yanımızda puanları topluyoruz bakalım ne kadar daha sürecek bu.
Yorum
-
İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO top o açıdan nasıl kaleye girdi ben hala orda takılı kaldım. Gerçek bir kral.Hamiş
Yorum
-
Burak Yılmaz; dakika başına gol, pozisyonu gole çevirme oranı ve ceza sahasında etkinlikte zirveyi aldı.
Avrupa'nın 5 büyük liginde ise dördüncü sırada:
Martial (Man United)
Mina (Valencia)
Rodriguez (Getafe)
Burak Yılmaz (Trabzonspor)"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum