Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fiziksel düşüşünü ve atletizm kaybını her maç dünki motivasyonu ile oynayarak kapatmak zorunda
    10.maçına çıkıyor Konya maçından sonra ilk kez göz dolduran mücadele eden bir görüntü çizdi
    Dünki 3 puanı oynanan kötü oyunun gölgesinde bırakanlar
    Burak konusunda da objektif ve samimi olmalı
    Takımın aldığı puanlarda da başrolde oynanan oyunun kalitesinde de başrolde !
    Burak ile organizasyon yapamazsın futbol adına varyasyon üretemezsin.Pozisyonla buluşturup vurkaç yaparsın
    Bu yüzden N'Doye ile birlikte ısrar ediyor Rıza bey.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu yüzden N'Doye ile birlikte ısrar ediyor Rıza bey.
      İyi de yapıyor ...
      Sizce ?
      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
      -------------
      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• 2010-11'in mimarlarından ve hakkı yenip canı bizim gibi yananlarından.Unutmadan ayrıca BÜYÜK GOLCÜ !
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Bir futbolcunun kimyasi bir takimla ancak bu kadar tutabilir. Bu konuda iki tarafta sorunlu üstelik. Burak ne yaparsa sevilmez bir oyuncu algisi taşiyor, trabzonspor zaten futbolcu mezarliği. Bu kimya sayesinde burak 35 yaşini görür trabzon'da.

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İyi de yapıyor ...
            Sizce ?
            Orta saha kurgusu yanlış.

4-3-3'ün öndeki 3'lüsünde ikisi aynı anda oynayınca aksaklık oluyor. Arka tarafın topu ileriye iyi çıkarması gerek. Onu çözemedik bir türlü.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Burak'ın yaptığı her vuruşta emek görüyorum, çalışma görüyorum. Kim bilir Hanamichi Sakuragi'nin 20000 şut çalışması gibi kendisi de şut çalışması yapmıştır. Şenol hoca da Anzai-sensi oluyor bu durumda
              ( ゚д゚)

Yorum

• Adam hazır veya değil, her halükarda golünü atıyor. Bazı şeyleri çabuk unutuyoruz. Daha geçen sene, bir tane golcümüz olsun sadece topu içeri soksun yeter diyorduk. Bu adam da bir şekilde topu içeri sokuyor işte. Hem de takıma sahada liderlik yapıyor.

Yorum

• O top o açıdan nasıl kaleye girdi ben hala orda takılı kaldım. Gerçek bir kral.
                  2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• ahahahahahahahahaha bu çok iyiydi
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O top o açıdan nasıl kaleye girdi ben hala orda takılı kaldım. Gerçek bir kral.
                      kaleci kaleyi kaybetti, çok fazla sol tarafına yanaştı, burak da boşluğu görüp güzel vurdu.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kaleci kaleyi kaybetti, çok fazla sol tarafına yanaştı, burak da boşluğu görüp güzel vurdu.
                        Kale arkası çekimi olmadığı için fark etmedim olsaydı daha iyi anlaşılabilirdi ama her ne olursa olsun o açıdan o golü yapmak kolay iş değil.
                        2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Maç içinde tüm oyuncular Burak'ı arıyor topu ona atmak için. Bunda hocanın mı Burak'ın mı bir dahli var yoksa oyuncuların kendi insiyatifi mi bilmiyorum ama o topların hepsi kalemize gol tehlikesi olarak dönüyor. Rakibin bir pasında takımın hepsi oyundan düşüyor hazırlıksız yakalandığımız için. Çünkü Burak 10 toptan ancak 1'ini kontrol edebiliyor. Takım bu yüzden 2 sene önceki kabız futboluna geri döndü. Burak'ı yokmuş gibi farz etseler ve sadece ceza sahasında topla buluşturmaya çalışsak veya araya kaçırsak yine problem olmayacak ama olur olmaz her top Burak'a atılıyor. Adam zaten ikinci yarılar hayalete bürünüyor yüksek enerji harcamaktan.

3 pas üst üste yapmaktan aciz bir takım haline dönüşüyoruz. Burak'ı beğenirim, özellikle milli takımdaki performansıyla tam bir komple forvete dönüştüğü izlenimi veriyordu ama o halinden çok uzakta. 1 senede çöktü adam. Gol şansı şuanlık yanında ama uzun vadede bu futbol anlayışı zarar verecek takıma. Oyuncular pas alış veriş reflekslerini unutuyorlar, tembelleşiyorlar ve saha içinde farklı bir durum karşısında tepki vermekten aciz duruma geçiyorlar yavaş yavaş. Küçük takım hüviyetine bürünüyoruz resmen. Şuanlık şansımız yanımızda puanları topluyoruz bakalım ne kadar daha sürecek bu.

Yorum

• İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O top o açıdan nasıl kaleye girdi ben hala orda takılı kaldım. Gerçek bir kral.
                            Aynı şekilde hayret ediyorum.
                            Hamiş

Yorum

• Iyi oynadi böyle devam.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Burak Yılmaz; dakika başına gol, pozisyonu gole çevirme oranı ve ceza sahasında etkinlikte zirveyi aldı.

Avrupa'nın 5 büyük liginde ise dördüncü sırada:

��Martial (Man United)

��Mina (Valencia)

��Rodriguez (Getafe)

��Burak Yılmaz (Trabzonspor)
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X