Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz sahip çıktıkça o tepemize çıktı. Hâlâ daha dinç bir Burak'ın katkı sağlayacağını düşünsem de burası kreş değil. Kadro dışı bırakılsın, kulüpten izinsiz açıklamalarına da noter huzurunda ceza kesilsin.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hayır, sözleşmenin ağırlığını bahane ederek ve önceki yönetimi suçlar ifadelerle gönderdiği Mbia'nın sözleşme detaylarına benzer bir anlaşma da kendi yaparak futbolcu transfer etmesi en azından tutarsızlığını ispatlamıyor mu?
      M'bia'nın sözleşmesindeki sıkıntı, şartlar gereğince futbolcunun parası zamanında ödenmeyince ağır tazminatlara hak kazanmasıydı. Buna rağmen de parası ödenmemişti.

M'bia da ben param ödenmeyince futboldan kopuyorum, Trabzonspor'da da bu yüzden oynayamadım demişti. Bir noktadan sonra sağından aldığı pası soluna veremeyecek hale gelmişti, evde saçımı başımı yolduğumu hatırlıyorum.

Adam parasının ödenmediği her gün için faiz kazanıyordu.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        M'bia'nın sözleşmesindeki sıkıntı, şartlar gereğince futbolcunun parası zamanında ödenmeyince ağır tazminatlara hak kazanmasıydı. Buna rağmen de parası ödenmemişti.

M'bia da ben param ödenmeyince futboldan kopuyorum, Trabzonspor'da da bu yüzden oynayamadım demişti. Bir noktadan sonra sağından aldığı pası soluna veremeyecek hale gelmişti, evde saçımı başımı yolduğumu hatırlıyorum.

Adam parasının ödenmediği her gün için faiz kazanıyordu.
        Burak da oynamasa dahil hatta şehre bile uğramasa kazandığımız puan başına binlerce euro alacak sabit maaşı yetmezmiş gibi,
        bence iki kontrat da kulübe ihanettir. Tamam değerli ve gerekli oyuncular olabilirler fakat bu kadar ezici bir anlaşma yapmak akla-mantığa aykırıdır.
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Burak mevzusunu daha fazla büyümeden çözmek lazım içsel bir sorun olduğu için bu zıtlaşmadan zararlı çıkacak olan Trabzonspor kulübüdür.

Bundan sonra izlenecek yol öncelikle burakın ihtarları geri çekmesi olmalıdır.Yönetimde kendisine devre arası gidişi için kolaylık sağlayacağının sözünü vermelidir.Devre arasına kadar oynayacağımız 13 hafta için kadroda kalsın ama artık ilk onbirin ana öğesi olarak değilde devre arasına kadar yardımcı oyuncu pozisyonunda ilk onbiri desteklesin bu duruma profesyonel bir futbolcu gibi katkı veremem artık derse o zaman ise idmanlara katılsın ama maç kadrolarına alınmasın devre arası da ilk durakta indirilsin.

Yorum

• Futbolu bırakırmış. Bıraksana.

Yorum

• 50 bin adet forma satsak .Forma başı 50 lira kar yapsak. 50 lira kar kalacağını tahmin etmiyorum.
              Burak ın 1 aylık maaşını karşılayamıyoruz.
              Yada onurun 2 aylık maaşını karşılayamıyoruz.

Taraftar asgari ücret alıp 200 liraya forma alacak bir futbolcunun 1 aylık maaşı ödenecek.

Bence türkiyede hiç bir taraftar kulübe destek olmak için alışveriş yapmamalı. İhtiyacın vardır formaya git al. Maç izlemek istiyorsun git izle. Ama onun dışında futbolcu 4. arabasını 5. evini alacak diye bizim destek olmamız çok saçma.

Futbolun geldiği bugün ki durumda destek için kulüp ürünlerini almak enayiliktir.
              Bütün taraftara çağrım destek için kulüp ürünlerini almayın.
              En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 12.09.2018, 12:55.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                50 bin adet forma satsak .Forma başı 50 lira kar yapsak. 50 lira kar kalacağını tahmin etmiyorum.
                Burak ın 1 aylık maaşını karşılayamıyoruz.
                Yada onurun 2 aylık maaşını karşılayamıyoruz.

Taraftar asgari ücret alıp 200 liraya forma alacak bir futbolcunun 1 aylık maaşı ödenecek.

Bence türkiyede hiç bir taraftar kulübe destek olmak için alışveriş yapmamalı. İhtiyacın vardır formaya git al. Maç izlemek istiyorsun git izle. Ama onun dışında futbolcu 4. arabasını 5. evini alacak diye bizim destek olmamız çok saçma.

Futbolun geldiği bugün ki durumda destek için kulüp ürünlerini almak enayiliktir.
                Bütün taraftara çağrım destek için kulüp ürünlerini almayın.
                Elime işimi aldığım günden beri 6 senedir her sene bir forma alıyordum geçen sene baktım gördüm buradan kulübe kalan bir şey yok almadım.Bu sene de almadım.

Bir forma 160 TL bir esofman takımı 350 TL ayıptır. Bunlara vereceğim para ile her sene Trabzon'a bir maça gidiyorum..Hem bana değişiklik oluyor hem de direkt kulübe katkı sağlıyorum..

Yorum

• Başkan en çok Sosa'yı taraftarın kucağına attı ama herif çıkıp topunu oynadı oynuyor ve umarım da oynayacak aynı şekilde...

Burak'ın açıklamalarında mantıklı şeyler de var ama kabullenemiyorum...
                  Diyor ya mesele para değil çünkü öyle olsa geçen sene de şikâyet ederdim ihtar çekerdim, mesele gösterilen tavır falan filan....
                  Doğru gibi çünkü parasını 4 ay vermeyen Usta'ya ses çıkarmamayı geçtim yalakalık yapan birisinin 1-2 ay parasını vermeyen yeni başkana atar gider yapması başka şekilde zor açıklanır diyeceğim ammaaaa....
                  Arkadaş bu kadar da basit açıklanmaz bu mesele, Usta nasıl iknâ etti de 4 ay paranı vermeyip laf bile yemiyor ??
                  Usta dönemimde istediği gibi egosunu tatmin eden at koşturan bir Burak'tan sindirilmiş bir Burak'a dönüştürüldüğü için olmasın ???

Nerede volkan şen'i "kefilim" diyerek takıma aldıran burak, nerede şimdiki burak... heey gidi heeeyy
                  En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 12.09.2018, 13:23.
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anadolu takımlarına göre ağır bir sözleşme tabii, fakat 4 İstanbul takımının forvetleri daha da büyük paralara oynuyorlar.

Verdiği katkı esas olan. Oynayan adam 3 maç kazandırsa zaten parasını çıkartıyor. Burak geçen sezon çok maç kazandırdı. Taraftarı heyecanlandırdı. Şampiyonluk umudu getirdi. Bu sezon yok. Böyle şeylerin bedeli biraz daha pahalı oluyor.
                    Ne ara heyecanlandırdı? Sivas ile yarıştık. Şimdi aldığı paranın hakkını vermiş mi oldu?

Yorum

• Burak Yılmaz'ı severim ama suçu hiç sağa sola atmasın.Kendinde arasın para önemli değil diyor ama TFF alacakları için başvuruyor açıklamaları tezat Burak'ın güya kendince ayar vermeye çalışıyor istenmediğini düşünüyorsan niye bjk gitmedin son güne niye kaldı o iş sende biliyorsun Burak efendi bu paraları sana kimse vermeyecek emeklilik ikramiyen burası ne indirime yanaştın nede takımı sahiplendin başkan her zaman seni onure etti Burak Yılmaz'ı alacak parayı henüz darphane basmadı diye bu kadar bu kulüp sana fedakarlık da bulundu karşılığı TFF başvurmak olmamalıydı başkanın kırgınlığı sana bu
                      Sene başı ameliyat oldum kimse aramadı dedin Özkan Sümer'e laf söyledin Özkan Sümer ise bir röportaj da aradığını ulaşamadığını söyledi kayıtları telefonum da var dedi.Ayrıca kulüp resmi siteden ameliyat hakkında paylaşıp yapıp geçmiş olsun dileklerini iletti daha ne istiyorsun yönetim kurulu toplanıp hastaneye mi gelecek?
                      Seni bizden biliyorduk sana kırgınlık bu yapmamalıydın bize bunu uzun süreli bir alacak olsa sana hak verirdim
                      En son Mesut tarafından düzenlendi; 12.09.2018, 14:05.

Yorum

• Başkan, yönetim, taraftar, yerel ve ulusal medya haydi hep beraber el ele verip burak'ı pışpışlayacağız. Keyfini yerine getireceğiz, parasını ödeyeceğiz, sırtlarına, kulunçlarına masaj da yapacağız. Yeter ki adam gibi adamımızın morali bozulmasın, keyfi kaçmasın.

Şu verdiği röportaj doğruysa acilen kadro dışı bırakılmalı. Bazı şeyler maddiyattan daha önemlidir. Devre arasında da öyle veya böyle gönderilmeli. Tesislere gidip buna destek olanlara da Allah akıl, fikir versin. Cebinde 100TL olmayan adamlar burak bizden yıllık 36 trilyon kazansın diye ter döküyor, destek veriyor
                        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Her iki taraf da hatalı.

Burak çocuk sayılır, saçma sapan hatalar yaptı. Quaresma daha fazlasını yaptı, yönetildi-İDARE EDİLDİ çok fayda sağladı.

Yönetim çuvalladı. Bir çocuğu idare edemedi, ama Özer-Aykut-Ersuna ödenen paralar, USTANIN ihanet ettiğinin ıspatı, Burak sözleşmesi ha keza. Bu detayları bilip-anlatamayıp çocuğa patladılar.

180 Milyon ödediler, helal olsun, ama bi salak Burakı idare edemedi. Etse, bu havayla 25 gol atan forvetin olsa bu yıl neler olabilirdi.

BİRİLERİ-ABİLER BU İŞE EL ATMALI, ÇÖZMELİ.

Burak özür dilemeli, alttan almalı, yönetim jeste jest yapıp işine bakmalı...
                          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• El ecelül mahlukat el ente kunteyül işarat.

Eceli gelen fare kedinin g.... parmak atarmış.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sağda solda gezeceğine yönetimle oturup konuşsaymış adam gibi.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burak'ın açıklamalarında gözüme çarpan 2 konu var.

1- Diyorki "bjk ile anlaşmışlardı,ben tweeti atarak bu durumu bozdum". Yalan, zira o tweet atılmadan yaklaşık 1 saat önce bütün basında Love-GS olmayınca işin bozulduğu bangır bangır dönüyordu.

2- Diyorki " bize 15 mayıs ödeme yapılacak dedin, bende 15 değil 30 mayıs yapın dedim" sonrasında "15 Mayıs ödeme yapılmazsa fedesaryona gideceğimi biliyorlardı" diyor kendileri. Tezat durumlar.

Bu olayda tamamen kulüp menfaatleri tarafındayım, Burak'dan acil şekilde kutulunması gerek. Hiiç öyle kulübü seviyorum ayakları yapmasın, ağalık paşalık verilen dönemden normal futbolcu statüsüne inince kabullenemedi hazret. Ama yiyeni bol bu kanımı kessen... edebiyatının tabi.

Dediklerine aynen hatta daha fazla diceklerim de vardır katılıyorum. Merak ettiğim olay şu: Gelecek iki sezon sözleşmesinde ki garanti kontratı ödemeden biz bu adamdan nasıl kurtulacağız? Kurtulmayacagız diyorsanız o daha kötü zaten.. İki yıllık maaşını alıp istanbula giderse yine ayıp etmiş olur. Ama kendisinden bekleneni yapmış ta olur. Sadece paramızı versin gitsin yaa ((

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim