Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu adam hakkinda son yorumum =ilk yorumum = defolup git artik..

İlk olarak özçelik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    muhammet demirin alındığı ilk gün 2015: tarihe not düşülmesi için yazayım...
    -muhammet demiri büyük takımlar için yeterli görmüyorum ve gelecekte sıçrama yapacağını da düşünmüyorum , hele bu fizikle..
    -lawal kaliteli topçudur lakin bize ne kadar lazım? Mbia-aytaç dan fazla defansif olarak ne katar?
    -bize lazım olan adam eren derdiyok tarzı bir forvet, öne oynayan "kuvvetli-teknik-hızlı" bir orta saha james rodrigez :d tarzı.. Glowacki ayarında bir stoper ve isim bile yazamadığım yürüyebilen sol bek..

yazın kenara denizi bursada herkes görecek.

burak'ın 2. Dönemi 2017: Burak trabzonsporun aradığı forvet değildir. Sistem uğruna topçu bile harcayabilecek ersun hocanın tarzı da değildir. Ha evet öyle ya da böyle 10-15 gol bandından aşağı düşmez bir sakatlık yaşamaz ise lakin vizyon dediğimiz bizi 3 adım öteye taşıyamaz. Aldığı bu paraların altında ezileceğini hep beraber göreceğiz. Gol kralı olduğu dönemde dahi tribünlerde homurtunun fazla olduğunu unutmayalım. Hücum aksiyonları çok kısıtlı mevcut kadroda daha çok sırıtacaktır.. Jaja-alanzinho-selçuk-colman gibi ne efektif ortasahalar ne de kendisine alan açan umut gibi bir hamal olmayacaktır. Umarız bizler yanılırız ve bizleri utandırır..
    Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İğrenç herif, iğreniyorum senden.

Özür nerede ağaoğlu özür?

Yorum

• Burak Yılmaz'ın sözleşmesi feshediliyor

Bordo-Mavili yönetim bu hafta içinde Burak Yılmaz'la sözleşme fesih için masaya oturacak.

Trabzonspor'da kangren haline dönüşen Burak Yılmaz konusuna yönetim son noktayı koymak istiyor.Trabzon basınında çıkan iddialara göre, Bordo-Mavili yönetim bu hafta içinde Burak Yılmaz'la sözleşme fesih için masaya oturacak.
        Trabzonspor'dan 1 milyon 200 bin Euro alacağı olan Burak'a Türk Lirası üzerinden bir ödeme planı sunulacak.
        Yine iddialara göre, Burak Yılmaz'la ocak ayında kesin olarak yollar ayrılacak.
        Trabzonspor'la 3 yıllık sözleşmesi bulunan Burak kalması durumunda bu sezon bitimine dek 3.5 milyon Euro (TL'ye çevrilip ödenecek), gelecek sezon için ise 2.5 milyon Euro garanti para alacak.
        Golcü yıldızı Başakşehir, G.Saray, Beşiktaş ve Avrupa'dan 2 takımın istediği öne sürüldü.
        klupde ateş varki dumanı çıkmış..

Yorum

• Trabzonspor'da Burak Yılmaz kadro dışı bırakıldı. (TRT Spor)
          You Will Never Walk Alone
          Liverpool F.C

Yorum

• Fesih loading...

Umarız.

Yorum

• Onur'da kadro dışı bırakılmalı acilen.....

Taraftarda ana-avrat küfredecek yeni bir isim belirlemeli.....!!!!
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Vallahi hiçbir katkı sunmayan 2 adam, ikisinden de sorunsuz kurtulursak yıllık 5-6 milyon euro cepte kalacak.

Üzerine yıkılan derebeylik düzeni sonrası ortaçağı yıkıp yeniçağa da adım atarız..

Yorum

• Aykut gönderildi şampiyon olduk......

Özer kovuldu şampiyonlar ligi kupasını kaldırdık.....

Ersun defedildi. Türkiye Kupasını üst üste kazandık.....

( Sadece 3 adamın maliyeti 25 milyon tl )

Şimdi Onur ile Burak'ı yollarsak eminim şampiyonluğa yıllarca ambargo koyacağız.....

Tazminat mazminat önemli değil kovun gitsin hepsini.....

Trabzonspor'un bütün sorunlarını Onlara yükleyelim günü kurtaralım......

Yarın mı ? Yarına Allah kerim.....

Bu arada bir dahaki maçta büyük Trabzonspor Taraftarı olarak kimi kalaylasak acaba ?

Nasılsa biz istediğimiz gibi küfredebiliyoruz. Çünkü 20 tl bilet parasına sınırsız küfürcell hattımız var.....

Yorum

• Gene yalandan "futbolda küfür " teması üzerinden başlığı ve konuyu sulandırmaya mı geldin?
                    Alemi sersem kendinizi akıllı niye sanıyorsunuz?
                    Yani bu tatlı su kurnazlığını anlamıyor bu millet mi zannediyorsunuz?

...

Bak ne yazıyor : "ikisinden de sorunsuz kurtulursak!"

Tercüme de edeyim mi?

Konu bu serseriler olunca Türkçe anlaman da kıtlaşıyor da!!!

Yorum

• Mesele para yani.. sadece para..
                      iyi o zaman 1 kuruş vermeden fesh edersek sıkıntı yok?
                      Ah Cardozo ah Bosingwa siz ne kral adamlarmışsınız be.
                      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Sevgili Dostlar.....

Trabzonspor'da Burak hatta Onur dahi gitse sorunlar bitmeyecek......

Trabzonspor'da ;

-Yönetim zaafiyeti var.

-Teknik Direktör yetersiz....

-Oyuncular isteksiz ,

-Taraftar hem çok sinirli hem moralsiz.....

Böyle bir ortamda suçu Burak ve Onur'a yıkmak , Onurla Burak gidince başarı gelir diye zannetmek

Bana göre hayal de değil masaldır......

Not : Olayı kişiselleştirmeden fikirlerimizi beyan etsek ne güzel olur.

Yorum

• Kimse Trabzonspor'un bu ikisi gittikten sonra gül bahçesi olacağını, bütün sorunların çözüleceğini, hemen yarın 3 er 5 er gol atıp önüne gelene seneyi şampiyon kapatacağını söylemedi.
                          Bunu iddia eden kimseye rastlamadım.

Takımda yönetimde de, hocada da sorunlar olabilir.
                          Taraftarda sorun zaten var. (NE siniri, git başka büyük kulüpte şunları yap bak sinirli taraftar nasıl oluyor. Fazla uysallaştı taraftar.)

Yalnız sorun çözmenin bir hiyerarşisi ve her sorunun kendine göre çözüm yöntemi olur.
                          Mesela yönetim, az kaldı, seçim var. Eğer alternatif çıkarsa çözülür. Yani buranın ve bugünün konusu değil.

Hoca.

Bu adamların bu şekilde derebeylik ilan ettiği, kontratları sebebi ile başkanları bile rezil ettiği bir ortamda ben hocadan hesap soramam.

Bir yöneticiden hesabı sadece yetkisini verdiğiniz sahada sorabilirsiniz.

Ünal Burak'tan sorumlu, ama prim-ceza-kadro dışı yapamaz, gibi bir sorumluluk olmaz.

O yüzden yukarı doğru sorunlar hiyerarşik olarak çözülürken önce insanlara hesap sorulabilecek ortam oluşturulur.

Onur ve Burak gibi adamların olduğu takımda, hele de böyle sözleşmelerle ekonomik saçmalık varken koz olarak ellerinde, hocadan hesap falan soramaz kimse....

Onur ve Burak bugünkü sorunun parçalarıdır. Tek sebebi olamazlar, ona çapları zaten yetmez.
                          Ama maalesef bu ikisine verilen paralar, çaplarının çok üzerinde.
                          En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 12.11.2018, 13:00.

Yorum

• Burak mi unal mi sorusuna unal diyerek vahim bir hata yaptık
                            En son Misafir tarafından düzenlendi; 12.11.2018, 13:39.

Yorum

• Sıra Onur'da.

Yorum

• Devre arası başak transferi yapıp, sene sonu şampiyonluk kutlaması da yapabilir.
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim