Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunlar karakterli.

Burak karaktersiz.

Yorum

• Burak konusunda yönetimin hatalı

Burak'ın ise aşırı derecede hatalı davrandığını düşünüyorum

Para almadan Muharrem Usta döneminde oynayan ve bu sayede takımın hocası ve başkanından bile çok sahibi gibi davranan bir yapısı vardı

Şimdi yeni yönetim o zamanki paralar dahil parasını ödüyor ama tutuma takıp oynamıyor

Hepimiz iş yerinde böyle yapalım o zaman, sevdiğimiz ama maaşımıza zam yapmayan müdür gidince yeni müdüre küselim çalışmayalım
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Twitter BY17 yalakası ile dolmuş-taşmış durumda, keza tesislerde öyle,

Bir kulüp böyle menfaatçi taraftara sahipken nasıl başarı sağlasın?
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• [MENTION=50734]Karmam[/MENTION]

Usta'nın Burak ile yaptığı sözleşmeden memnun musun?
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• Burak Yilmaz konusu haddinden fazlaca deger verilip konusuluyor.
            Kulübü bir takim yabancilar da sikayet etmisti paralarini alamadilar diye ama bu derinlikte konusulmamisti.
            Bu olaya cok Romantik yaklasiyoruz. TRABZONSPOR'un maasli elemani olarak bakilsa bu kadar sinir harbi yasanilmaz.
            Ayrica bu üstü kapali aciklamari oldu olasi anlamiyorum. Kardesim sorun ne ise acik bir sekilde yaz olsun bitsin.
            Takimin genelini etkilememek icin yönetim Burak'i karsisina alip konusmali. Gitmek istiyorsa devre arasina kadar isini yapsin gitsin.
            Böyle kulübün imaji da zedeleniyor ve bu olayi da diger oyuncular da muhakkak takip ediyordur.
            Akillarini kullanarak bu süreci cok acil bir sekilde bir sonuca vardirmasi lazim yönetimin.
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Röportajda benim anladığım transferi herşey tamamlandıktan sonra yönetimin Burak ve menajerinden 1.4 milyon euroyu bırakmasını istemesi olmuş

Ve bu cümleyi kullandıktan sonra hale daha masal anlatmaya devam etmiş
              Yok olay para değilmiş de tek üzüldüğü Trabzonspor'dan onu ayırmaya çalışmalarıymış da futbolu bile bırakmayı düşünmüş de...

Ulan o sözleşmeyi çatır çatır yemek varken futbolu bırakmayı düşünen bir Burak'tan daha samimiyetsiz biri varsa o şu samimiyetsiz ifadelere inandandır

Tesislerde bu adama tezahürat yapıp yönetim karşısında elini güçlendiren herkes Allah'ından bulsun

O kişilerle aynı değeri temsil etmiyorum
              Benim Trabzonsporlulugum o kadar gevşek değil
              En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 12.09.2018, 11:41.
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Twitter BY17 yalakası ile dolmuş-taşmış durumda, keza tesislerde öyle,

Bir kulüp böyle menfaatçi taraftara sahipken nasıl başarı sağlasın?
                İşte bunlar hep Polat Alemdar sendromu. Kıçında donu olmayının güçlü olanı yalanma davranışı.

Çünkü kendi hayal ve gelecekleri yok, fikirleri yok, sadece nasıl yol gösterirlerse öyle gidiyorlar.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @Karmam

Usta'nın Burak ile yaptığı sözleşmeden memnun musun?
                  Anadolu takımlarına göre ağır bir sözleşme tabii, fakat 4 İstanbul takımının forvetleri daha da büyük paralara oynuyorlar.

Verdiği katkı esas olan. Oynayan adam 3 maç kazandırsa zaten parasını çıkartıyor. Burak geçen sezon çok maç kazandırdı. Taraftarı heyecanlandırdı. Şampiyonluk umudu getirdi. Bu sezon yok. Böyle şeylerin bedeli biraz daha pahalı oluyor.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anadolu takımlarına göre ağır bir sözleşme tabii, fakat 4 İstanbul takımının forvetleri daha da büyük paralara oynuyorlar.

Verdiği katkı esas olan. Oynayan adam 3 maç kazandırsa zaten parasını çıkartıyor. Burak geçen sezon çok maç kazandırdı. Taraftarı heyecanlandırdı. Şampiyonluk umudu getirdi. Bu sezon yok. Böyle şeylerin bedeli biraz daha pahalı oluyor.
                    Şampiyonluk umudunu hangi ara getirdi Burak Allah için söylesene ne zaman aldın umudu Buraktan?

Yorum

• Burak Yılmaz: Futbolu bırakırım!

Trabzon'dan alacağı olan 800 bin euro nedeniyle TFF'ye başvuran Burak Yılmaz, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son olarak kaptanlığı geri alınan golcü futbolcu "Bu işin sonu ne olur bilemem ama bildiğim bir şey var ki futbolu bırakmayı bile göze aldım. Başkan ‘görüşmedik’ diyor ama 2.5 milyon Euro + Atiba’ya beni Beşiktaş'a vermişlerdi. Menajerimi ‘Burak’la 1.4 milyon Euro’dan vazgeçeceksiniz’ diye zorladılar. Ben bunu hak etmedim" dedi...

Yaz transfer dönemi boyunca Beşiktaş’a gidip gitmeyeceği tartışılırken tercihini bordo-mavililerden yana kullanan Burak Yılmaz şimdilerde attığı gollerle değil, 800 bin Euro’luk alacağı için TFF’ye başvurmasıyla gündemde.

Trabzonspor, hem başkan Ahmet Ağaoğlu hem de resmi sitesinden konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunurken tecrübeli futbolcu yaşananlar ve süreçle ilgili olarak Şampiy10 yazarı Ersin Düzen’e konuştu.

"BENİ BEŞİKTAŞ'A SATMIŞLAR"

- Başkan, 'Beşiktaş ile resmi olarak görüşmedik' diyor ama gerçek şu ki Beşiktaş ile anlaşmışlardı bile. 2.5 milyon Euro + Atiba karşılığında beni vermişlerdi. Burak Yılmaz'dan son dakika açıklaması: Futbolu bırakırım!- Mesajlar cep telefonumda duruyor. Başkan menajerimi aramış, bu transferin olması için ‘Hem Burak hem de sen alacaklarınızdan, yani 1 milyon 400 bin Euro’dan vazgeçeceksiniz’ diyerek zorlamış. Ben böyle bir yaklaşımı hak etmedim.

- Bu takıma yıllarca emek verdim. Beni arayıp, ‘Zor durumdayız, yardımcı ol’ dese, elimden geleni yapardım. Bu yüzden onlar anlaşmışken tweet attım ve Beşiktaş’a teşekkür ederek, Trabzonspor’da kalacağımı açıkladım.

- Başkan, seçimden hemen sonra futbolcuları topladı. ‘Alacaklarınızı 15 Mayıs’ta ödeyeceğiz’ dedi. Kaptan olarak sözü bana verdi. Ben de ‘Başkanım 15 değil, 30 Mayıs olsun, yeter ki ödensin. Kendim için değil, uzun zamandır para alamayan arkadaşlarımız için konuşuyorum. Daha önce de bize çok söz verildi’ dedim.

- Bunun üzerine başkan garip bir çıkış yaptı ve ‘Biz 15 Mayıs dediysek, öderiz. Öyle 15 gün ek süre vermek de ne oluyor’ diyerek tavır yaptı.

- 15 Mayıs’ta yabancıların hepsine, birçok yerli futbolcuya ödeme yapıldı ama bana yapılmadı. ‘Ödeme olmazsa, TFF’ye başvururum’ demiştim, ilk o zaman gittim.

- TFF’ye gideceğimi zaten söylemiştim. Onlara sürpriz olmadı. Bundan sonra yine ödeme yapmazlarsa, her ay için yine TFF’ye başvuracağım.

- Bu işin sonu ne olur bilemem ama bildiğim bir şey var ki futbolu bırakmayı bile göze aldım. İsterlerse kadro dışı bıraksınlar, umurumda değil. Ben sadece Trabzonspor formamdan ve taraftardan uzak kalacağım için üzülürüm.

- Kimseye saygısızlığım olmadı. Başkan ‘4.3 milyon Euro ödedim’ demiş sizin programınızda. Asla doğru değil. Geçen seneden 500, bu sezondan 300 bin Euro alacağım var. Sorun ödememeleri veya miktar değil, bana olan yaklaşımları.

- Bu takım için aylarca iğneyle oynadım. Sezon başında ameliyat oldum. Bırakın başkanı, ne yönetimden bir kişi ne de Ünal Hoca beni aradı.

- Sezon başlamadan, başkan ve yönetim maaşımı gündeme getirdi sürekli olarak. ‘İndirim yapmadı’ diyorlar, bir çırpıda 750 bin Euro sildim ben. Beni istemiyorlardı ama yüzüme bir şey söyleyemediler. Arkamdan Arap kulüpleriyle görüştüler.

- Her şey, eski başkan Muharrem Usta’nın ardından ‘Ben başkanımı kaybettim ama bir ağabey kazandım’ açıklamamla başladı. Başkan Ahmet Ağaoğlu, çevresindekilere ve menajerime ‘Ben o konuşmaya kafayı taktım’ demiş.

KAPTANLIĞI ALINDI

Son olarak Trabzonspor, alacakları ödenmediği için TFF'ye başvuran Burak Yılmaz'ın kaptanlığını yönetim kurulu kararıyla geri aldı. Trabzonspor'un açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın takım kaptanı sorumluluklarını taşımadığı gerekçesiyle, kendisinden bu görev alınmıştır.

OLAYIN PARA İLE ALAKASI YOK

Öte yandan alacakları sebebiyle geçtiğimiz günlerde Trabzonspor’a, Türkiye Futbol Federasyonu aracılığıyla ihtarname gönderen Burak Yılmaz resmi sosyal medya hesabı üzerinden dün bir açıklama yayınlamıştı:

“Sürekli herkes konuşuyor ve ben hayretle dinliyorum. Aslında herkes bu olayın para ile alakası olmadığını çok iyi bilmesine rağmen nedense gerçekleri söylemiyor. Para ile alakalı bir durum olsaydı geçen sene de tavrım bu olurdu fakat geçen sene değil federasyona başvurmak, tek kelime para konuşmadım ve kulüp için de neler yaptığımı çok iyi biliyorsunuz. Bu duruşumdan asla vazgeçmeyeceğimi de bilmenizi ister, saygılar sunarım."

Kaynak: HaberTürk

Trabzon'dan alacağı olan 800 bin euro nedeniyle TFF'ye başvuran Burak Yılmaz, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son olarak kaptığı geri alınan Burak, "Bu işin sonu ne olur bilemem ama bildiğim bir şey var ki futbolu bırakmayı bile göze aldım. Başkan ‘görüşmedik’ diyor ama 2.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şampiyonluk umudunu hangi ara getirdi Burak Allah için söylesene ne zaman aldın umudu Buraktan?
                        Buram buram kalite kokan, muazzam bir soru

Yorum

Buram buram kalite kokan, muazzam bir soru
                          Senin cümlen bu arkadaşım, kalitesiz diyorsan senin kalitesizliğin o zaman.

Yorum

Hayır, sözleşmenin ağırlığını bahane ederek ve önceki yönetimi suçlar ifadelerle gönderdiği Mbia'nın sözleşme detaylarına benzer bir anlaşma da kendi yaparak futbolcu transfer etmesi en azından tutarsızlığını ispatlamıyor mu?
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• Burak'ın açıklamalarında gözüme çarpan 2 konu var.

1- Diyorki "bjk ile anlaşmışlardı,ben tweeti atarak bu durumu bozdum". Yalan, zira o tweet atılmadan yaklaşık 1 saat önce bütün basında Love-GS olmayınca işin bozulduğu bangır bangır dönüyordu.

2- Diyorki " bize 15 mayıs ödeme yapılacak dedin, bende 15 değil 30 mayıs yapın dedim" sonrasında "15 Mayıs ödeme yapılmazsa fedesaryona gideceğimi biliyorlardı" diyor kendileri. Tezat durumlar.

Bu olayda tamamen kulüp menfaatleri tarafındayım, Burak'dan acil şekilde kutulunması gerek. Hiiç öyle kulübü seviyorum ayakları yapmasın, ağalık paşalık verilen dönemden normal futbolcu statüsüne inince kabullenemedi hazret. Ama yiyeni bol bu kanımı kessen... edebiyatının tabi.

Yorum

• Sezona tam biraz moralle başlamışken ne hale geldij umarım alanya maçını alırız yoksa kriz daha da büyüyecek. Malesef yönetimi çok amatör buluyorum nasıl çözemezler bir burak olayını. İnşallah sosa veya kucka ilede benzerini yaşamayız. Yönetilememe sorunumuz var. Yokmu aklı başı da sadece trabzonsporyn başarısını düşünecek insanlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim