Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burak 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Birini İskenderun'dan.
    Birini Antalya'dan getirmişsin.
    Sizce bunu biz haketmedik mi?
    Alaka?

Boş boş konuşmayın.

Yorum

• Vahid Hocam ne demişti:

"futbolcular bankaya giderken yoruldukları kadar, sahada yorulmuyorlar” dediği için büyük tepki çekmiş, oyuncular da onu protesto etmişti.". kendileri de yakından biliyorlar bu dönemi. sesleniyorum onlara buradan, yalan mıydı bu peki? yapmıyor muydu o zamanın bazı ruhsuz topçuları bu ev benzeri işleri? ne çabuk unuttunuz bunları?
      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Bizim istediğimiz aslında,futbolcuların da bizim gibi düşünmesi bizim gibi hissetmesi.Cihan ve Egemen'in yaşadığı olaya bakınca bunun çok zor olduğu apaçık ortada.

Mesela ben üstümde formayla karşıdan salına salına geliyor olsam,Cihan'la Egemen beni durdursa oradan saatlerce Trabzonspor muhabbeti çıkar

Neyse özet geçeyim hemen Futbolcuların üstünde o forma olduğu sürece hepsine desteğimiz sevgimiz sonuna kadar, fakat hepsi bu, daha fazlası değil.

Aralarında mutlaka özel adamlar olacaktır,onlar zaten kendilerini belli ediyorlar.

Onun dışında, top oynasın gerisi boş.
        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• bumudur yani bende trabzonu rencide edicek bi hareket yaptılar sanmıştım onlar gençtir bazı konuları algılamıya bilirler yukarda bi arkadaş şenol hoca hakkında gayet güzel düşünceler yazmış şenol hoca birincisi bir eğitimci iki,ncisi ozaman 40 küsür yaşını aşmış bi spor adamı idi bunun trabzonlu olmakla bi alakası yok şurda askerliğini yapmış olan arkadaşlar askere gitmeden önceki hallerini bi hatırlasınlar asker sonrası daha önce yapmış oldukları hareketlerin hiçde mantıklı olmadığını görürler onun için genç insanları bazı konularda mazur görmeliyiz onlar hata yapabilir bizde yapıyoruz yaşadığımız sürecede yapıcaz. saygılar

Yorum

• Adam gibi toplarını oynasınlar, mesele yok. Bırakın tatillerini yapsınlar. Çünkü bu adamlar Trabzonspor taraftarı değil, Trabzonspor'un profesyonel futbolcuları. Aldıkları paranın hakkını verseler hiç mesele değil. Hatta Burak Yılmaz İstanbul'da top oynamak için daha önce bizi reddetmemiş miydi?

Ha bu hareketi Tayfun Cora veya Tolga Zengin yapsa daha farklı cümleler yazabilirdim. Ne demiş Aşık Veysel: "Güzelliğin on para etmez/ Bu bendeki AŞK olmasa"...
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Bu olayı yaşayan arkadaşları iyi anlıyorum.

Zira ben de Trabzonsporla ilgili değil ama bir dizi oyuncusuna rastlamıştım ve fotoğraf çekilebilir miyiz diye sormuştum.
              Aldığım cevabı hala unutmadım; Hemen çabucak!
              Fotoğrafı çektirmiştik ancak ben o cevaptan sonra nezaketen çekildiğim fotoğrafı daha sonra çöpe atmıştım.
              Diyeceğim böyle olaylar küçük ayrıntılar gibi gözükse bile aslında ayrıntıdan daha çok şey ifade eder çoğu zaman.

Mesela Colman'ın maçtan sonra sahaya girip formasını isteyen çocuğa formasını çıkarıp vermesi, çocuğun formayı aldıktan sonraki sevinci, soyunma odasına giderken çocuklarla resim çektirmesi gibi olayları unutmak mümkün mü?

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alaka?

Boş boş konuşmayın.
                Ne alakaymış...
                Görüyorsun işte adamların takım ruhunu.

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonsporlu olsalar bence bunu yapmazdı bu arkadaşlar..Zira ben sokakta tanımasam da Trabzonsporlularla selamlaşıyorum, gülümsüyorum.

Ama bu 2 oyuncumuz ne yazık ki bizim saf sevgimizi sindirememiş.

Trabzonsporlu olmaktan kasıt, o formayı giymek değil, o sevgiyi, aşkı sindirebilmek, özümseyebilmektir.

Vurgulanması gereken kısım bu bence.Kendim dedim diye demiyorum, objektif olarak diyorum gerçekten.
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Gerçekten yanlış yapmışlar. Olmaması gereken bir şey.

Olayın içinde olmadığım için dışardan yorumlamak istiyorum.

Olaya kötü tarafından bakmak istemediğim için bakmıyorum. Belki işleri uzundur belki o an durumları yoktur belki belki...

İnşallah bu belkiler doğrudur.İnşallah...

Yorum

• Cihan'la Egemen'nin yaşadığı olayı şimdi okudum,Böyle bir olayı ben yaşasaydım Belki de Trabzonspor sevgim Sıradan bir sevgiye dönüşürdü...

Kameralara ''Taraftar desteği,taraftar Baskısı'' diyen kuklaların Taraftara Ne kadar değer verdikleri ortada..
                      Burak benim için Bitmiştir İnşallah satılır,Selçuk'un ise bu işte fazla suçu olduğuna inanamıyorum

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu olayı yaşayan arkadaşları iyi anlıyorum.

Zira ben de Trabzonsporla ilgili değil ama bir dizi oyuncusuna rastlamıştım ve fotoğraf çekilebilir miyiz diye sormuştum.
                        Aldığım cevabı hala unutmadım; Hemen çabucak!
                        Fotoğrafı çektirmiştik ancak ben o cevaptan sonra nezaketen çekildiğim fotoğrafı daha sonra çöpe atmıştım.
                        Diyeceğim böyle olaylar küçük ayrıntılar gibi gözükse bile aslında ayrıntıdan daha çok şey ifade eder çoğu zaman.

Mesela Colman'ın maçtan sonra sahaya girip formasını isteyen çocuğa formasını çıkarıp vermesi, çocuğun formayı aldıktan sonraki sevinci, soyunma odasına giderken çocuklarla resim çektirmesi gibi olayları unutmak mümkün mü?

Bu olayların tek acıklaması mutevazilik ki ben bunun dogustan olduguna inanıyorum

O nedenle dünyanın en yetenekli topcu da olsa benim gözümde kıymeti olmuyor bazı oyuncuların..
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• teşekkürler Cihan

bi daha çeşme meşme deme bana sakın.. ççç
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• Burak tan her şey beklerim.selçuk şaşırttı beni körle yatan durumu sanırım...
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor, Davraz kampında hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana Teofilo dışındaki tüm oyuncular katıldı. Bordo - mavililer antrenmanda koşunun ardından gruplar halinde koşu yaptı. Oldukça neşeli geçen antrenmanda teknik direktör Şenol Güneş de takımla birlikte çalıştı. Antrenman sırasında Burak sürekli olarak takım arkadaşlarına tatilde yaşadığı anılarını anlattı.
                              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Antalyadayken istedik bjk yi tercih etti.Önceki yıl manisadayken anlaştık iki gün sonra çark edip fb ile anlaştı.Böyle karaktersiz bir adamı bu takıma alanları Allaha havale ediyorum.

Geldiği ilk günden beri sevemedim bu herifi.Attığı gollere bile sevinesim gelmiyor.Oyuncu gol atmayı bilmeyebilir sorun değil öğrenir ama adamlığı öğrenemez.Önce ADAM olacaksın.
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim