Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Emin ol demeyeceğim.

Nasıl oluyor şimdi, ne yaşandı ne bittiği konusunda bir bilginiz yokken nasıl böyle yargılayabiliyorsunuz insanları. Keza belki yazılmak istenilmiş ancak haksızlık edilmek istenmemiş sakinleşmeyi beklemiştir arkadaşlar. Hele bir olayı anlatsınlarda sonra gerektiğine kanaat getirirseniz yargılar, sorgularsınız elbette.

Bu takım önce taraftar için var. Bu takımın hiçbir sporcusu, yöneticisi, başkanı hocası bu takıma herhangi bir çıkar gütmeden bağlanmış onu yavrusu gibi korumuş bir taraftardan kıymetli değil. Bugün Trabzonspor Burak Yılmaz olmadan düşünülebilir ancak taraftar olmadan Trabzonspor düşünülemez. Yerli yersiz her konuda taraftara yüklenmekten vazgeçin artık.

Diğer taraftar açıklamayı dört gözle bekliyorum. Ben yılın fahri Trabzonlu'su kategorisinde Selçuk İnan'a verdim. Eğer yanılmışsam bunu öğrenmeliyim.
    bakın benim demek istediğimi sizde anlamadınız, Taraftara yüklenmek değil, eğer ki bir konu olmuş ve bunu anlatacaksanız çıkın anlatın, yok anlatmayacaksanız o zaman hiç giriş yapmayın, burada Burak ve kankisi denilerek acımayacağım diye devam edip biraz soğusun sonra yazacağım tarzı kelimelere gerek yok.
    Eğer yazacaksanız kafanızı toplar tamamını tek kalemde yazarsınız yok yazmayacaksanız ona da kimse bir şey diyemez zaten
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Ben reklam peşinde koşuyorum tamam mı?

Puştluk yapıyorum...

Tövbe tövbe.

Meseleyi anlatayım.

Mesele "taraftar futbolcu ilişkisi" özelinde benim için çok yaralayıcı bir mesele.
      Bakın olaya ihanet demedim, adamlık konusuna da indirgemedim.
      Yazılarımı dikkatli okursanız, bazılarına küçük bir olay gibi gelebilir dedim.

Geç yazmamın nedeni de bir türlü uzun süre bilgisayar başında kalamamam ve olayı en uygun dille anlatmaya çalışacak vaktimi bulmaktı.

Efendim Çeşme'de iki taraftar tatil yapıyor ve geziyorlar.
      Derken uzaktan salına salına iki adam görüyorlar.
      Birisi diyor ki "Bu Trabzonsporlu Selçuk"
      Beriki de "Yanındaki de Trabzonsporlu Burak"

Hemen yanlarında alıyorlar soluğu.

Bileklikleri ve "Hoşgeldiniz, Nasılsınız" sorularıyla her yönden Trabzonsporlu oldukları anlaşılan bu iki adama soğuk nevale tarzında davranılıyor. Nokta 1 Futbolcu, taraftar bizi yalnız bırakmasın,bize güç versin, taraftarımızı seviyoruz" lafları tamamiyle durumu o an kara geçirecek cümlelerden başka hiç bir anlama gelmiyormuş onu anladık.

Taraftar yine de sevgisinden "Bir fotoğraf çektirebilir miyiz" diye soruyor. Burak arkadaşımız da "Şurada iki dakika işimiz var çıkınca çekelim " diyor. Halbuki bir fotoğrafın çekilmesi 1o saniye sürmez. Israrcı olmuyor taraftarlar. "Bekleriz biz" diyorlar. Yarım saat beklemelerine rağmen ses yok, görüntü yok ee fotoğrafta yok.

Beklenilen yerin yanındaki gümüşçü en sonunda dayanamayıp soruyor; "Hayırdır ne bekliyorsunuz"
      Cevap "Trabzonsporlu futbolcuları bekliyoruz, fotoğraf çektireceğiz de"
      "Siz Trabzonsporlu musunuz" sorusuna "Evet Trabzonsporluyuz" diyoruz.
      Böyle sürüyor muhabbet ama hala ses yok...

Yılmıyor taraftar içerde çalışan çocuklardan birini yakalayıp "Selçuk ile Burak içerde sanırım, daha önce konuştuk onları bekliyoruz, gelmeyecekler mi diye bir sorsan" diye rica ediyoruz.

Çalışan genç "5 dakika sonra geleceklermiş" diyor.

20 dakika sonra gelmediklerinde taraftar da "Artık daha fazla rahatsız etmeyelim" diyerek olay mahalini terkediyor (!)

Size küçük bir olay gibi gelebilir. Ama bence o kadar da küçük değil.
      Hatta bana göre önemli bir olay.
      Futbolcu karakter tahlili yapmadan, olaya rezalet damgası vurmadan diyorum ki,

Taraftar sadece Trabzonsporlu futbolcu olduğu için yakınlık göstermiştir. Meselenin özünde kişilerin Trabzonsporlu futbolcu olması yatmaktadır.

Futbolcu ise bu küçük ricaya "Trabzonsporun taraftarı" olarak bakamamıştır.

Düşüncemin özeti şu "Futbolcu parasını alır, futbolunu oynar ve sahaya çıktığında benim için en değerli adamdır. Ancak bu hallerin dışında bundan sonra futbolcu formayı çıkarttığında zerre kadar umurumda olmaz"

Ben kendi nacizane düşüncemle kamp, maç öncesi ziyaret, sevgi sözcükleri vb. gibi çokca duygusal hareketlerde bulunmamaya çalışacağım.

Meselenin özü budur.

Şimdi beni asacaklar assın, kesecekler kessin, reklam niyetimi farkedip iğrenç yüzümü kamuoyuna teşhir edecekler etsin. Zira çok yorgunum yatacağım...

Eyvallah...

Yorum

• Aklima ben ufak iken, Havalimani Bekleme Salonunda, tesadüf eseri bizim binecegimiz ucaktan inen Trabzonspor kafilesi geldi.

Ünal beni kucagina alip, düz kagida imza cakmisti, ben hicbirsey demeden...

hey gidi genclik...
        Trabzonspor
        FC Barcelona MSV Duisburg
        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Üzücü bir olay, saçma olacak belki sorum ama Egemen ve sen mi yaşadın bunu ?

@İzzet

Babam da anlatır, futbolcularla otobüse binerlermiş, sohbet ederlermiş.

Hey gidi günler..

Trabzonsporlu olsalar bence bunu yapmazdı bu arkadaşlar..Zira ben sokakta tanımasam da Trabzonsporlularla selamlaşıyorum, gülümsüyorum.

Karşımdaki de gülerek tepki veriyor, o da seviniyor bir renktaş gördüğü için..

Ama bu 2 oyuncumuz ne yazık ki bizim saf sevgimizi sindirememiş.

Trabzonsporlu olmaktan kasıt, o formayı giymek değil, o sevgiyi, aşkı sindirebilmek, özümseyebilmektir.
          En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 27.06.2010, 04:01.
          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Burak ve Selcugun Performansindan pek tatmin olmadim bu sezon.

Anatomik olabilir. Basarili Futbolcularin en yüksek yeri, basi olmasi lazim...
            Trabzonspor
            FC Barcelona MSV Duisburg
            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Üzücü bir olay, saçma olacak belki sorum ama Egemen ve sen mi yaşadın bunu ?

@İzzet

Babam da anlatır, futbolcularla otobüse binerlermiş, sohbet ederlermiş.

Hey gidi günler..

Trabzonlu olsa bunu yapmazdı bu arkadaşlar..Zira ben sokakta tanımasam da Trabzonsporlularla selamlaşıyorum, gülümsüyorum.

Karşımdaki de gülerek tepki veriyor, o da seviniyor bir renktaş gördüğü için..

Ama bu 2 oyuncumuz ne yazık ki bizim saf sevgimizi sindirememiş.
              Evet. Cihan abi ve Egemen abi. Bazı cümlelerde 1. çoğul ekleri var. Bir de Cihan abinin önceki sayfalarda yazdıklarından da anlaşılıyor zaten.

Üzüldüm yahu. Burak'tan beklerdim de Selçuk'tan..
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• 4Everts mesajımda düzeltmeler yaptım ben

Ayıp etmiş 2 delikanlı..

Öğrenmiş olduk, sorun yok..

Bizi takmayanı, hiç takmamasını da biliriz.Bu ince ayrıntılar, "Trabzonspor niye şampiyon olamıyor" sorusunun minik cevaplarıdır.
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  4Everts mesajımda düzeltmeler yaptım ben

Ayıp etmiş 2 delikanlı..

Öğrenmiş olduk, sorun yok..

Bizi takmayanı, hiç takmamasını da biliriz.Bu ince ayrıntılar, "Trabzonspor niye şampiyon olamıyor" sorusunun minik cevaplarıdır.
                  Sağlık olsun.

Adımımı bilmemen üzdü beni Çağatay abi.
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sağlık olsun.

Adımımı bilmemen üzdü beni Çağatay abi.
                    Özür dilerim

Hüseyin Kaan Boz ?

Özkan Sümer

Yorum

• ilgi gosterirsin sosyal hayatimiz yok, yolda yuruyemiyoruz derler.
                      tepki gosteririsin sosyal hayatimiz kalmadi yolda yuruyemiyoruz derler.

oysa ki iki uc sene oncesine kadar "ah bir futbolcu olsaydim da herkeze imza patlatsaydim " hayaliyle yasiyordur bu kardeslerimiz ve digerleri.

bahanen ne olursa olsun , senin kazandigin paralarin lokomotifi olan taraftara ayir bir iki saniyeni, cok mu zor,.

Yorum

• Uğraşmak Fasülyeden nimet durumları...

Yorum

• Bu arkadaşlar o an umursamaz davranmışlar. Muhtemelen olayın üzerinden 5 dakika geçtikten sonra da unutmuşlardır olayı, ancak olayın diğer muhattabları ömrü hayatınca unutmayacak.

İzzet'in yaşadığına benzer bir durum bende yaşadım. 2002 dünya kupası sonra -güzel insan- Şenol Güneş'i Trabzon merkezde gördüm, biriyle sohbet ediyordu. Araya bodazlama dalıp hocayla konuşmaya başladım, sorular sordum ve şimdi onun için diyorum ki ben hayatımda bu kadar mütevazi bir adam tanımadım. Velet yaşta sırtımda okul çantamla sorduğum saçma sapan sorulara ciddiyetle cevap verdi adam. Şimdi Şenol Güneş'e hakkı olan desteği neden duygusal boyutta da vermeyeyim. Ömrüm boyunca onu neden sevmeyeyim.

Bu olayın Trabzonsporlu olmakla yakınen ilişkisi yoktur benim gözümde. Bu olayın içeriği bulunduğun yeri sindirmek, sindirebilmektir. Nasıl davranman gerektiğini senin için ufak olarak görünen bir olayın karşında ki için ufak olmayacağını fark edebilmektir. Üstte de söylediğim gibi bu arkadaşlar Cihan ve Egemen'i ve bu olayı bir daha hatırlamayacaklar elbette! Ancak Cihan ve Egemen için durum farklı olacak.

Aslında olay çok uzadı, pire için yorgan yakmakla eleştirilmemiz yakındır. Ancak ben bu tarz şeyleri önemli buluyorum. Benim için Burak, Selçuk Trabzonspor'un oyuncusu oldukları sürece önem arz edecektir. Ancak sonrası için bu zatların benim için bir kıymeti yoktur. Ayrıca sezon içinde burada bu arkadaşlara yapılan haksızlıkları savunmak içinde bir çaba sart etmeyeceğim. Herkes hak ettiği kadar değer alır.
                          En son Hotaman tarafından düzenlendi; 27.06.2010, 09:57.

Yorum

• Abi hak veriyorum sana,ben de olsam alınırdım...
                            ayıp etmişler
                            Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                            Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Birini İskenderun'dan.
                              Birini Antalya'dan getirmişsin.
                              Sizce bunu biz haketmedik mi?

Yorum

• Burakla Selçuk tam birbirini bulmuşlar tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş hesabı.Kendilerini bir şey sanıyorlar.Trabzonsporda oynuyorlar ya.Artistler nolcak.
                                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim