Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Armağan'ı başlığa bekliyoruz...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Geri dönüş güzel oldu

Yorum

• Eyvallah hat-trick için. Bu geri dönüşün keşke daha önce olsaydın. İkinci yarıya da aynı şekilde başlaman dileğiyle...

Yorum

• Kralsın be
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Haydi çocuk sana güvenim hiç azalmadı . 15 golle kapat ilk yarıyı .
            Ben istedim bi göz Allah verdi iki göz
            Twitter Adresim

Yorum

• şu adamın yanına iyi bir forvet alalım yemin ediyorum 40 golü aşar

defanslar kitlediğinde sıkıntı yaşıyor ama yanında etkili bir forvet daha olursa işi çok kolaylaşır
              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• yok canım şımardı, artık eskisi gibi değil, sadece koşuyor ..ve daha neler neler eleştiren arkadaşları bekliyoruz...

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oh ya .13 ten kurtuldun
                  13ün uğursuzluğu batılıların uydurmasıdır bkz 1453-571 rakamları toplarsan hep 13 eder maçı izleyemedim ama 3 gol için tebrikler burak umarım hep böyle gidersin
                  TRABZON SPOR

Yorum

• Ordu açık oynadı. Yeri hala kanattır.

Burak Yılmaz 16

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yok canım şımardı, artık eskisi gibi değil, sadece koşuyor ..ve daha neler neler eleştiren arkadaşları bekliyoruz...
                      Kusura bakmayın ama futbolcu kötü olduğu zaman taraftar onu eleştirebilir.Hele hele bizim gibi takımıyla yatıp kalkan,kazanınca çocuklar gibi sevinen insanlar olunca eleştiri kaçınılmaz oluyor.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yok canım şımardı, artık eskisi gibi değil, sadece koşuyor ..ve daha neler neler eleştiren arkadaşları bekliyoruz...
                        Ben eleştirdim abi. Pişmanlık da duymuyorum, çünkü eyvallah demesini de biliyorum. Eleştirdiğim maçların hiçbirinde gerçekten mücadele etmiyordu.

Yorum

• Armağan'a kapak olsun.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kusura bakmayın ama futbolcu kötü olduğu zaman taraftar onu eleştirebilir.Hele hele bizim gibi takımıyla yatıp kalkan,kazanınca çocuklar gibi sevinen insanlar olunca eleştiri kaçınılmaz oluyor.
                            İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben eleştirdim abi. Pişmanlık da duymuyorum, çünkü eyvallah demesini de biliyorum. Eleştirdiğim maçların hiçbirinde gerçekten mücadele etmiyordu.
                            eleştirirken onun da insan olduğunu unutuyor ve kendimizi kaybediyoruz....zaten bütün problem kazanınca çılgınlar gibi sevinip kaybedince intiharın eşiğine gelmemizdir... burak 5 sene gol atmasa sırf geçen sene bize yaşattıklarından ötürü ben ona tek kelime söylemem

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kesinlikle öyle tabi dozunu ayarlamak kaydıyla. ve burak da haftalardır çoğumuzu çıldırtmıştır tamam bugün 3 gol attı ama. en çok da takımdaki tüm futbolcuların kendinden çok buraka oynama buraka güvenme olayı beni deli ediyodu bi çok pozisyon olmuştu kendi gitse daha net pozisyon olcak buraka oynuyolar. ya da oynamazlarsa buraktan azar işitiyolardı. neyse bugün bunların günü değil burak gol krallığına biz şampiyonluğa giderken önemli 3 puan aldık. tekrar tebrikler burak
                              TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yazar diyorum yalancı cıkarmazsın inş . sana ve tüm takıma yürekten başarılar
                                İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                lütfen bırakma mücadele et ve bir an önce kendine gel saha icinde liderlik yapasın var tamamda Halil Altıntop'a de ki geç forvete dye sende rahatla o da o bölgede harcanıyorsun tek başına bu beni üzüyor yoksa ligin en iyi forvetisin halen cr7 derki goller ketçapa benzer bir kere geldimi arkası gelir ordu maçında at birtane gözünü seveyim!
                                koyu renkteki mesajı daha önce yazmıstım yalancı cıkartmadın teşekkürler burak böyle devam oyuna devam
                                ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                                NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim