Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süpersin be abi. Vallahi süpersin.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• gol krallığında iddialı...

Yorum

• Burak'in en buyuk artilarindan biri de yaptigi vuruslarin cogu kaleyi tutuyor. Bu cok onemli bir ozellik. Yine yazdi golunu. Tebrikler.

Yorum

• Her golünde G.Ünal ve attığımız kazık geliyor aklıma

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne evlisi yahu.. Bekar Burak..
            İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne evlisi canım Selçuk'la aynı evde bekar hayatı yaşıyorlar...

Önce satış listesine kondu dün de düğünü iptal oldu.

Adı takas edilecek oyuncular arasında gösterilen Burak Yılmaz'a bir şok edici haber de nişanlısı İstem Atilla'dan geldi. Dün evleneceği açıklanan genç futbolcunun düğünü, nişanlısı İstem'in "Ben vazgeçtim" demesiyle iptal oldu. Burak'ın bu olaylar üzerine bunalıma girdiği ve telefonlarını kapatarak kimseyle görüşmediği öğrenildi.

20 Haziran 2009 un haberini buldum nişanlanmış ama sonunu getirememiş, kız kaçmış iyikide kaçmış tipe bak burak ne bulmuş bunda.

www.haberform.com/images/news/18696.jpg linkte bu..
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Kötü oynadı ve karşı karşıya net bir fırsatı ezdi..ama kabul etmeliyim ki çok iyi bir kafa vurduyan topta! ama kaleci şanslıydı..
              ölümüne trabzon !

Yorum

• Yine yazdı golünü.
                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• ''Spor toto süper liginin ilk yarı lideri TRABZONSPOR ''

http://twitter.com/#!/byilmaz17
                  3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Daha önceki maclar kadar etkili degildi ama iyidi yinede.
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Önce satış listesine kondu dün de düğünü iptal oldu.

Adı takas edilecek oyuncular arasında gösterilen Burak Yılmaz'a bir şok edici haber de nişanlısı İstem Atilla'dan geldi. Dün evleneceği açıklanan genç futbolcunun düğünü, nişanlısı İstem'in "Ben vazgeçtim" demesiyle iptal oldu. Burak'ın bu olaylar üzerine bunalıma girdiği ve telefonlarını kapatarak kimseyle görüşmediği öğrenildi.

20 Haziran 2009 un haberini buldum nişanlanmış ama sonunu getirememiş, kız kaçmış iyikide kaçmış tipe bak burak ne bulmuş bunda.

www.haberform.com/images/news/18696.jpg linkte bu..
                      ben olayı kızın bir yakınından dinledim istemeyen kız değil burak olmuş
                      Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                      Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Allahına kurban çocuk

Yorum

• Diğer maçlara göre etkisiz bir görünüm çizdi. Ama sahadaki varlığı rakibi rahahsız etmeye yetti.

Attığın gol değerliydi.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Maçın ilk dakikasında kendisine hazırladığı pozisyon muhteşemdi.Keşke gol olsaydı.

Performansının 2.yarı devam ediceğini biliyorum.

Yorum

• Klas goller atmaya başladı Oyun içinde katkısını artırması için isabetsiz paslarına bir çözüm bulmalı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Helal olsun.Bu sene takımımıza ısındı.Burak'ın en çok hangi özelliğini beğeniyorsun derseniz bana ben en çok hırsını beğeniyorum.2.yarıda bence bizde daha da çok gol atacaktır İNŞALLAH bende inanıyorum Burak gibi
                                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim