Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Antalyadayken istedik bjk yi tercih etti.Önceki yıl manisadayken anlaştık iki gün sonra çark edip fb ile anlaştı.Böyle karaktersiz bir adamı bu takıma alanları Allaha havale ediyorum.

Geldiği ilk günden beri sevemedim bu herifi.Attığı gollere bile sevinesim gelmiyor.Oyuncu gol atmayı bilmeyebilir sorun değil öğrenir ama adamlığı öğrenemez.Önce ADAM olacaksın.
    Bu kadar nasıl kesin konuşabilirsiniz?

Bir oyuncunun Antalyaspor da iken, Beşiktaşı tercih etmesinde ne gariplik var?

Devam ediyorum, hakikatten böyle ise, yani bizle anlaşıp Fenerbahçe' ye transfer olmuşsa yönetim onu neden istedi? o olayda da bilmediğimiz şeyler var diye düşünüyorum,

Daha öncede söylemiştim, Burak ile birkaç yerde karşılaşmışlığım vardır , hatta onu ilk bir mekanda ilk gördüğümde çok şaşırmıştım, hala onunla görüşen birileriyle konuşurum, hakkında çok iyi sözler duydum, açıkçası akşam barda karıkız peşinde koşan biri olarak düşündüğüm kişiden helallik isteyecek noktadayım,
    bu yüzden kesin konuşmamak gerekiyor.

Yukarıdaki yaşanan olay için, BURAK ve SELÇUK ' un muhakkak geçerli bir sebepleri olduğunu düşünüyorum, bu yüzden yorum yapma gereğini duymuyorum, birgün BMN RADYO' ya çağırır, sorarız..

Yorum

• bu yıl fırtına gibi eser gibi ama arka sayfalardkai olaylara batım şimdi yaptıkları kankası ile tam bir terbiyesizlik. Siz her şeyi bu taraftara borçlusunuz, fotoğraf çekmek 10-15 sn almayacak bir olay elbette diyeceklerine gümüşcü ye mi gitmişler. Ayıp valla yeni okudum bu yazıyı büyük ayıp.
      En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 30.06.2010, 22:22.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• yok sefa gümüşçü yandaydı biz muhabbet ettik elemanla beklerken..
        Hadi eyvallah..

Yorum

• Şu başlıkta geçen adamlık muhabbetleri artık can sıkmaya başladı.

Ne kadar kolay ağza alınıyor hayatta bir kez olsun yüzünü görmediğin, tanımadığın kişinin adamlığı. Ne kadar çok adam varmış.

Yorum

• kaliteli bir yedek bence
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu başlıkta geçen adamlık muhabbetleri artık can sıkmaya başladı.

Ne kadar kolay ağza alınıyor hayatta bir kez olsun yüzünü görmediğin, tanımadığın kişinin adamlığı. Ne kadar çok adam varmış.
              iyide trabzonsporun futbolcusu ise bir kişi hareketlerine ve taraftarla olan ilşkilerine dikkat etmeli.

oradaki adamlar senin benim gibi sokakta gezen normal vatandaş olmamalı

formanın ağırlığını taşıyabilmeli...

bence önce futbolcularımızdan hangileri formanın ağırlığını taşıyabiliyor onu kontrol etmeliyiz.
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Gelirken ona cok Yüklenenler oldu. Yok bizi Satip Fenere gitmis, Yok Adam degilmis...
                Hep karsi ciktim; Gökhan Ünala Zit olan ben, Burak icin burada "Lobicilik" yaptim.

Ama BU olaydan sonra, benim icin gercekten bittin Burak. Kötü Futbolunu en azindan Hasan Ücüncü gibi Özveri ve Sempatik ile Süsleseydin...

Benim icin Gökhan Ünal gibi oldun; asagi Mahalleden Takimlari esitlemek icin bize gelen Yabanci eleman...
                Trabzonspor
                FC Barcelona MSV Duisburg
                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Belki ikisinin de işi gerçekten uzamıştır içeride. Bilmeden adam değiller gibi cümleler kullanmayalım.

Yorum

• Fazla uzatmaya gerek yok bence. Yaptıkları yanlış. Savunulacak bir tarafları yok. Ama adamlık böyle olmaz gibi cümleler kullanmakta yanlış. Kimse adamlığın kitabını yazmadı yazılamazda...

O yüzden biz saha içine dönelim derim.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fazla uzatmaya gerek yok bence. Yaptıkları yanlış. Savunulacak bir tarafları yok. Ama adamlık böyle olmaz gibi cümleler kullanmakta yanlış. Kimse adamlığın kitabını yazmadı yazılamazda...

O yüzden biz saha içine dönelim derim.

selçuğun manisaspor şeref tribününde yakın arkadaşımla bu yaptığına benzer bir anısı var,çoçuk hala küfrediyo kendisine... ben bu tür davranışları Trabzonspor futbolcusuna yakıştıramıyorum,büyük ayıp etmişler...
                      '9'
                      fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        selçuğun manisaspor şeref tribününde yakın arkadaşımla bu yaptığına benzer bir anısı var,çoçuk hala küfrediyo kendisine... ben bu tür davranışları Trabzonspor futbolcusuna yakıştıramıyorum,büyük ayıp etmişler...
                        Bende yakıştıramadım ama elden bir şey gelmez. Sevdalı olduğumuz renklerin formalarını giyecekler ve her golden sonra deli gibi sevineceğiz.

O yüzden onlara olan sevgimiz azalsada üzerindeki formaya olan saygımızdan susmalıyız. Fazla konuşmak yarar getirmez.

Yorum

• bunu söyledim diye belki de asarlar beni burada ama şunu söylemeden edemeyeceğim.biz napoli değiliz,biz roma değiliz,biz livorno değiliz,biz milwall değiliz,biz west ham değiliz,biz st. pauli değiliz.neyi mi anlatmaya çalışıyorum?son derece kendini bilmez,her fırsatta fanatiiğim ayağında "iyi günde,kötü günde" naraları atan,en ufak olayda "desteğimi çekiyorum" diyen,sıradan bir taraftara sahibiz.Türkiye'de var mı adam gibi taraftar diye sorarsanız size kendi görüşüm olarak yok derim.Böyle bir olay yaşandıysa tabi ki hoş karşılanmayabilir ama taraftarın -genel olarak-en ufak bir hareketi de büyütüp dünya meselesi hâline getirilmesini anlayamıyorum.
                          ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Yaptıklarının yanlış olup olmadığını bilmiyorum. Burada arkadaşlarımız uzun süre beklediklerini ve futbolcuların kendileri ile resim çektirmek istemediklerini anlattılar. Ben bu düşünce ile içeri kaçtıklarına inanmıyorum, inanmak istemiyorum. Bir fotoğraf çekmek altı üstü yirmi bilemedin otuz saniye sürer. Bu iki futbolcumuzun bir fotoğraf çektirmemek için içeride o kadar uzun süre kalacağını düşünmüyorum.

Demek istediğim işin aslını bilmeden bunlar adam değilmiş, ikisi de Trabzonspor taraftarına saygısızlık yaptı gibi cümleler kullanmayalım diyorum ben.
                            En son Kereşenli tarafından düzenlendi; 01.07.2010, 18:07.

Yorum

• Trabzonsporun Futbolcusu Ünal gibi cebinden kendi kalemi, kendi Kagit defterini cikarip, 6 yasindaki bene bir Imza vereblimeli, Hami gibi Oturup seninle ciddi ciddi Muhabbet edip , sana saygi gösterebilmeli, Fatih gibi gerekirse 100bin Liralarini Hibe edebilmeli....

Eger benim aldigim Forma, Bilet ile cebine 100lerce Milyar akitan biri, kim olursa olsun, beni ciddiye almiyorsa, Adam yerine koymuyorsa, o da benim icin ADAM degildir.

Adamlik icin bir Ölcegim yok, ama sokaktan gecen Bir Vatandas beni Adam yerine koymuyorsa, bende onu Adam yerine koymam.

Bu kadar Basit, benim icin
                              Trabzonspor
                              FC Barcelona MSV Duisburg
                              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• orta yamazsan bu sene belkı ısımıze yararsın otekı turlu zor ıs
                                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim