Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BizeHerYer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burak gitti efsanesi kaldı.. Kahramansın güya, takıma artısı olmayan bir kahraman..
    İçim rahat etmedi bu yorumun öyle durmasına...

Bu kadarıda sinirden, yüksek beklentiden.

Ne oldu bizim hırslı Burak'a... Gol atma istemiyorum ama geçen seneki YILMAZ Burak ol, yine o hırslı Trabzonsporlu Burak ol...

Sahada basılmadık yer bırakmayan, Eskişehir'e sus işareti yapan, burnu kırık orta sahadan fırtına gibi koşan Burak ol yine...

Özledik senin adını bağırmayı, gel artık kendine...

Geçen seneden çok krediliyim diye düşünme, 4-5 maçta asarız adamı, başkasından da değil ha direk kendimden anladım bunu...
    Futbolcularımızı SAHİPLENELİM !

Yorum

• Burak hep tek forvetti tamam mevkisi orası olmayabilir ama 13 golü orda attı demekki atabiliyor son zamanlarda ki halinin tek bi açıklması var bana göre o da şımarıklık...

Yorum

• Bu devre geçti artık..
        Umarım 2.yarı kendini toplayarak gelirsin..
        Yoksa halin duman..
        Umarım tekrar gece hayatına başlamamışındır..
        Seni kral yapan Şenol Güneş'e
        son görevini yapıp ondan sonra gitmen gerekiyorsa gidersin sezon sonu..
        Başarılar..
        ölümüne trabzon !

Yorum

• Aklında sadece futbol ve Trabzonspor olması lazım
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Haydi çocuk sana güvenim hiç azalmadı . 15 golle kapat ilk yarıyı .
            Twitter Adresim

Yorum

• Bu akşam en az 1 golü var...
              7

Yorum

• şu 13'ten kurtul artık
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yaz artık golünü be burak, boz suskunlugunu.
                  İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• yazar diyorum yalancı cıkarmazsın inş . sana ve tüm takıma yürekten başarılar
                    ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                    NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• kardeş şu fred çakmaktaş modeli saçlarını bi kestir be...

Yorum

• Fetret devri bitti. Kral geri döndü!
                        http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu akşam en az 1 golü var...
                          Öhm öhm..
                          7

Yorum

• Burak,forumu takip ettiğini düşünüyorum.Sana 3 numara saç daha iyi gidiyor

Yorum

• Oh ya .13 ten kurtuldun

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Şu an 16 gol maç daha bitmedi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim