Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forvetse forvet oynasın, ama sağ kanatsa artık 1 tanecik asist yapma becerisi göstersin yav.
    İşte sadece bu.

Burak oynamasın demek değil bu ya da yerine Yattara veya Serkan, Tayfun, Ahmet, Mehmet oynasın demek değil.

Ben sağ açık oynamayı seviyorum ve yerim orası diyorsa; bize de bir şeyler göstersin yahu. Tamam savunma arkasına fuleli adımlarla deplase olma konusunda sıkıntısı yok. Ama uzatılan her mikrofona yerim sağ açık diyorsan, bir tane orta aç yahu.. Topla ilerleken topu taça çıkarma, rakibe verme.. Tek bir tane orta aç, diyelim ki "Evet, bu adamın yeri gerçekten sağ açık ve çok etkili"
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O zaman Yattara ve Alanzinho'yu sürekli oynatalım be Gökdeniz. Belki devre arasında iyi teklif alır değerlendiririz.

Ben öyle düşünmüyorum.

*

Kasımpaşa maçında Cale çıktı yerine Sezer Badur girdi. Neden Ferhat girmedi diye düşünmek lazım. Hadi bu ikisi kötü, altyapıda da mı yok? Getir altyapıdan en kötü bu ikisi kadar oynar. Neyse bu konuyu Cale başlığında konuşmak lazım.
      Savunma'da Cale idare ediyor, kötü bir Alanzinho ve Yattara çekilmiyor,

Yorum

• O zaman satmak için oynatıyor düşüncesi de yanlış. Yanılıyor muyum?

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        Eduardo Galeano

Yorum

• Burakın alternatifi niye Yattara olsun?
          Adam oynadığı zaman sanki takımı ortaya boğuyor da, alternatifi Yattara.
          Jaja Burakın oynamaması nedeniyle oluşabilecek her boşluğu, ki oynadığı zaman da aynı boşluklar mevcut, fevkalede doldurabilir.

Yukarıda Burak-Umut-Engin ileri üçlüsünü gördüm
          Bu üçlü üst üste 3 isabetli pas yapsın, hadi isabetlisini geçtim, 3 pas yapsın daha bunlar hakkında çok kötü bişey dersem ne olayım.
          3 toptan 2 si ya auta-taça, ya da rakibe.

Yorum

• Kasımpaşa maçında gayet güzel bindirmeler yaptı ilk yarıda..Bir topa koşmadığı için çok eleştirildi ama o sıcakta samimi bir şekilde uğraştı Burak...Maç boyunca o kanadı kullanmaya çalıştı...Goldeki sevinci ise artık takımı cidden sahiplendiğini gösteriyordu...

Ben Yattara'nın oynamasını tercih edecek olsam da, hocanın daha güçlü bir kanat istemesini anlayışla karşılıyorum...Bazen bu tercihin de avantajını görüyoruz...
            21.12.2009 Unutmayacağız...
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
            Cemil Usta
            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Her geriye koşmasında pres yapmasında sana mesaj atmassam İlhan
              Twitter Adresim

Yorum

• Hadi yine iyisin Ahmet. Smslerini harcamamış olacaksın.

*

Öyle bir şey yazmışsın ki, Burak bunları yapmazsa sevineceğim sanki. Ben de istiyorum iyi bindirmeler yapmasını, iyi ortalar açmasını, geriye yardımcı olmasını.

Allah'a şükür bir futbolcu kötü oynasın die ellerimi açıp dua edeceğim yok. Bir futbolcu kötü oynarsa gelip "ben demiştim" diyecek kadar da üslubu bozuk değilim. Beni iyi oynamasını sevindirir her futbolcunun... Cale'nin de mesela.

“Ben basit bir '
                Eduardo Galeano

Yorum

Hadi yine iyisin Ahmet. Smslerini harcamamış olacaksın.

*

Öyle bir şey yazmışsın ki, Burak bunları yapmazsa sevineceğim sanki. Ben de istiyorum iyi bindirmeler yapmasını, iyi ortalar açmasını, geriye yardımcı olmasını.

Allah'a şükür bir futbolcu kötü oynasın die ellerimi açıp dua edeceğim yok. Bir futbolcu kötü oynarsa gelip "ben demiştim" diyecek kadar da üslubu bozuk değilim. Beni iyi oynamasını sevindirir her futbolcunun... Cale'nin de mesela.
                  İnan bitmesinden korkuyorum

~

Alttaki bölüme cevap vermiyorum , niyetini bilecek kadar tanıdığımı düşünüyorum seni
                  Twitter Adresim

Yorum

O zaman satmak için oynatıyor düşüncesi de yanlış. Yanılıyor muyum?
                    Evet takım için yanlış ,kulübün çıkarları için doğru ,ama Ferhat iyiyken neden Cale tercih edildi buna cevap almak için aklıma gelen ilk seçeneklerden biri doğruluğu tartışılır.

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet takım için yanlış ,kulübün çıkarları için doğru ,ama Ferhat iyiyken neden Cale tercih edildi buna cevap almak için aklıma gelen ilk seçeneklerden biri doğruluğu tartışılır.
                      Sen yorumlarına değer verdiğim daha doğrusu kendisine değer verdiğim bir insansın Gökdeniz.

Benim düşündüğüm mutlak doğrudur diye bir dayatma içerisinde olmadım hiçbir zaman. O yüzden düşüncelerine saygı duyuyorum. Hiç anlamadığım şu lanet olası futbol hakkında bildiklerimi dile getirdim, sen de "sence" doğru olanları söyledin.

Evet, düşündüğün ve söylediğin mantıklı, devre arası iyi bir teklif gelmesi için oynatılabiliyordur. Ama ısrarla kötü oynuyor adam. 7-0'lık maçta bile sırıttı. Bu da "elde avuçta bu adam var" diye kategorize edilicek artık.

Devre arasında iyi adam alırlar da onu konuşuruz umarım.

*

Derken, Burak'ın iyi oynamasını, iyi olmasını herkes gibi ben de arzu ediyorum. Ama Jaja gibi efektif bir adamın yedek kulübesinde oturup, Burak gibi Jaja'ya nispeten daha düz bir adamın oynamasını biraz yadırgıyorum. Hocanın tercihi bu diyerek susamıyorum da, ne yapayım.

“Ben basit bir '
                      Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        daha ligler başlamadan " defol git" diye yazandan destek beklemek mi??
                        yok artık, daha neler..
                        - Yaptığım Desteği Senin Anlamanı Beklemiyorum Zaten , Zira Bu Sana Haksızlık Olur..
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• - Yine Söylüyorum , Her Zaman Söyleyeceğim , Burak Bu Takımın Oyuncusu Değil , İddaa Ediyorum Serkan Balcının Önünde Oynamasın Adı Duyulmaz Sahada..
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Yarın ben olsam Yattara'yı oynatır Burak'ı yedeğe çekerim . Ama büyük ihtimal ilk 11 çıkacaktır

Beni mahçup etmeyeceğinden eminim .
                            Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - Yaptığım Desteği Senin Anlamanı Beklemiyorum Zaten , Zira Bu Sana Haksızlık Olur..
                              defol git diyerek vermiş olduğun desteği biz anlayamayız, haklısın,
                              senin gibi yarım akıllı varsa, o gayet iyi anlar..
                              En son Süleyman Eruyar tarafından düzenlendi; 23.10.2010, 10:14.

Yorum

• inş. her şey takım adına iyi gelişir, şansı bol olsun...
                                Şenol hoca onu takımdan kesmiyorsa bi bildiği vardır, hocanın sana olan güvenini boşa çıkartma!
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim