atl. madrid in tarihi hakkın da birşey demedim. şuanki durumu ile ilgili konuştum. çok üst düzey takım değiller. beşiktaş la başa baş oynadılar.
Ispanya liginde basarili olmak kolay mi peki ?
Barcelona, Real Madrid ilk ikiye say, sonra Valencia sonra ilk akla gelen Atl. Madrid. Burak Barcelonada, Real Madrid de oynayacak hali yoktu. Atl. Madride kosa kosa gider.
Barcelona, Real Madrid ilk ikiye say, sonra Valencia sonra ilk akla gelen Atl. Madrid. Burak Barcelonada, Real Madrid de oynayacak hali yoktu. Atl. Madride kosa kosa gider.
atletico madrid koşa koşa alırsa tabi
Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Böyle adamlar kaprisli olurlar; takım arkdaşları bundan rahatsız değiller.
Rahatsız olmuş olsalar aynı tavırları onlar da sergilerler.
O nedenle yaptıklarını büyütmeye gerek yok.
Burak attıklarıyla ve yaptıklarıyla, bu krediyi hem takım arkadaşlarından, hem hocasından hem de taraftardan kazanmış olmalı.
Allah'ım videoda çok büyük bir saçmalığı izliyoruz resmen koskoca spiker bakın koskoca ya bir ülkenin futbol maçlarını veren kanalda bir spiker ya bildiğimiz elinde mikrofon olan diyar diyar gezen spiker maaş felan alıyor, adam transfer olmuş adama merhaba transfer olmuşsun sen artık Trabzonspor'un malısın diyor ya malısın nedir birde başlık paranı vermek için çok uğraştılar de, yarım kilon ne kadar de birde ya hakaret etmeden eleştiremiyorum ama gördüğüm andan beri bu adamın spikerlik yapması hemde bizi temsilen spikerlik yapması ki bu akılla birde yerel kanallarda yorumculuk yapıyor, bir yerel kanal manyağı olarak izliyorum ara ara aklınız durur o mülayim spiker yok sanarsın düşman yorumcu neler neler söylüyor aman Allah'ım.
Şenol güneş kesinlikle kimseye direk laf koymaz ama ah bu hafta ki sivas maçından sonra senin o sorduğun soruyu ağzına nasıl tıktı ah sana küfürler etseydi o kadar yamulmaz kızarmazdın, beddua etmek gibi olmasın ama inşallah spikerlik mesleğinden kovulursun senden daha yetenekli bir çok insan var lanet olsun kim bilir kimin torpili var da oralara geldin içimde ki tüm kinide döktüm gidiyorum bu başlığa denk geldi kusura bakma burak.
Sezon sonu bir sürü klübe gideceğine dair açıklamalar yapılıyor....
Şu 5 milyon olayı ya hepten kaldırılmalı ya da astronomik bir rakama yükseltilmeli...
Bu gidişle bir takım getirir 5 milyonu alır gider Burakı demedi demeyin....
Bakın her gün haberler çıkıyor aşağıdaki örnekteki gibi....
Kontratında ‘5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi bulunan golcünün menajeri Ali Egesel, Fulham ile el sıkıştı. Burak’a 3+1 yıllık sözleşme öneren İngilizler oyuncuya da senelik 2.5 milyon Euro verecek.
BU sezon gösterdiği performansla transfer piyasasının en gözde isimlerinden biri haline gelen Trabzon’un yıldız golcüsü Burak Yılmaz yuvadan uçuyor... Bir süredir adı Atletico Madrid ile anılan 26 yaşındaki oyuncunun menajeri Ali Egesel, İngiliz ekibi Fulham ile el sıkıştı. Bu sezon Premier Lig’de gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan ve 28 maçta rakip fileleri sadece 37 kez havalandıran Londra temsilcisi, güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvarken, rotayı da Türkiye’ye çevirdi.
-Sözleşmesinde ‘5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi bulunan Süper Lig’in gol kralını teknik direktör Martin Jol’un isteği doğrultusunda kadrosuna katmak isteyen İngilizler kesenin ağzını açtı. Trabzon’un UEFAAvrupa Ligi’ndeki PSV maçlarını izleten Hollandalı hocanın Burak’ı çok beğenmesi ve “5 milyon Euro’ya 30 gol atan forvet bulamam” demesi üzerine çabuk davranan Fulham yönetimi, yıldız oyuncunun menajeri Ali Egesel ile temasa geçerek sezon sonu için prensip anlaşmasına vardılar.
-HER ne kadar bordo-mavililerin genel sekreteri Hasan Yener dün “Burak giderse Real Madrid, Barcelona, M.United gibi takımlara gider. Atletico gibi sıradan bir takıma gideceğini sanmıyorum” açıklamasını yapsa da Burak, İspanya olmasa da büyük bir ihtimalle sezon sonu İngiltere’nin yolunu tutacak.
-BU transferle birlikte Burak’ın kazancı da katlanacak. Attığı 30 golle takımını zirve yarışının içinde tutan 26 yaşındaki oyuncunun bordo-mavililerden aldığı ücret yıllık 900 bin Euro. Yani Burak, İngiltere’ye giderse maaşını neredeyse 3’e katlayacak. Ayrıca Premier Lig gibi üst düzey bir ligde boy gösterip vizyonunu genişletme şansı da yakalayacak.
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Fulham haberine tam inanacaktım ki Burak'ın bu yıl 900 bin euro aldığını yazmışlar. Adam maç başılar ile birlikte neredeyse 2,5 milyon euro alıyor, istese Trabzonla 3 milyona bile yeniler sözleşmesini...
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
medya denen şarlatanlar harekete geçmişler... bugünde fulhamı transfer olmuş burak... karıştırın çocuğun kafasını karıştırın bakalım... korkunun ecele faydası yok... 2 hafta sonra göreceksiniz trabzonda anyayı konyayı...
Yorum