Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fulham kesinlikle yanlış tercih olur, aman diyim.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maci izledinmi ???

Eger iki vites geri atmasalardi BJK ikinci bir 8:0 vakkasi yasayabilirdi.
      maçı izledim , sen ikinci yarıyı izledinmi ?

Yorum

• Sirt dönük oynayamiyor...top tutamiyor..paslasma zayif...oyun zekasi düsündürücü..paylasim..cok eksigi var avrupada basarili olabilmesi icin...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Fulham haberi yalandır bence Burak'ın gideceğini sanmıyorum isteseler bile.
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            5 milyona git de Fulham'a gitme. Sonunun Tuncay gibi olmasından korkuyorum.
            Amacı o zaten. Arsenal'a gitmek için Fulham'ı basamak görüyorsa çok yanlış yapar. Yaşı 19-20 olsa hak veririm ama bu yaştan sonra basamak düşüncesi Burak'ı bitirir...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Atletico devam etseydi 8-0 kırılabilirdi neyse

10 milyon satarsak çok iyi olur ama kalmasından yanayım

Şu var bide Burak istiyor Avrupa'yı
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• avrupa maçlarında bir tane sağlam performans gösterseydi gitsin derdim ama şimdi burda kal, kral ol diyorum.

Yorum

• Giderse de hizmetleri için teşekkür edilip alkışlanarak uğurlanmalı.Gidecekse umarım iyi bir takıma gider ve bizi gururlandırmaya devam eder.

Yorum

• ulas_ugras Burak Yılmaz: Ayrılmayı düşünseydim
                    sezon başında 5 yıllık
                    sözleşme imzalamazdım.
                    Bunların olacağını
                    bildiğimden uzun vadeli
                    anlaşma yaptım

ulas_ugras Burak Yılmaz: Bir gün ayrılırsam Trabzon'a bu
                    paranın (5 milyon euro) iki
                    mislini kazandırarak gitmek
                    isterim.

ulas_ugras Burak Yılmaz: Ben hiç gol atmadan
                    kulübüm benimle masaya
                    oturdu. Bana güvenen
                    insanları yolda bırakmam.

ulas_ugras Fotomaç'tan @cevatkol'un Burak ile yaptığı röportajın başlığı da
                    güzel: "BURAK'IN YAKAMI!"

Twitter'dan..

Golcü oyuncu, Trabzon’da mutlu olduğunu belirterek, ’Gitmeyi düşünseydim 5 yıllık imza atmazdım. Bana güvenen insanları yarı yolda bırakamam’ dedi
                    En son Merve H.Oğlu tarafından düzenlendi; 15.03.2012, 10:41.

Yorum

• Sözleşme fesih bedelinin sadece 5 milyon € olmadığını açıkladı resmi site. Ayrıca sonraki satıştan pay şartı da var
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Burak ADAM gibi ADAMDIR...
                        Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• ibb'ye attığı son gol harika. Yıllar sonra da hatırlanacak.

Yorum

• 5 milyona giderse yönetim bir is daha becermis olacak. En beceriksiz yönetim bizde Egemen selcuk ve Baris gibi oyunculari dan Anadolu takimlari en az 30 milyon alirdi bir cenk 7 milyon istiyen antep Burak icin 10 milyonun üzerinede isterdi. Burak giderse üzülmem ama yönetime baya kizarim.
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• bence elde tutmak mantıklı değil eğer gitmek istiyorsa ki bence kesin istiyordur çünkü dışardan gelen oyuncuyu zor tutarız trabzon da ama başarılı olamaz akıllıysa gitmez ilk senesinde silinir çünkü golcülük özelliği çok iyi değil kafa toplarında topa kafa atmayı bilmiyor.hengi avrupa takımı ona 10 pozisyona sokacak da 1 tanesini atıcak ve ona katlanacak büyük maçlarda hiç yok avrupada hiç yok nasıl oynayacak ben olsam gitmem umut ne yaptı koca bir hiç kimse onları tutmaz 10 pozisyona gir 1 tane ancak at seni avrupada oynatsınlar aklına şaşarım babasının yerinde olsam engel olurum başarılı olamaycağına kalıbı yemin ederek basarım

Yorum

• burak gitmicek gitsede iyi bir gitsede iiyi bir takıma gitmeli ki bizde onunla gururlanalım yoksa fulhama gidecekse yazık olur sadece okadar sölym bide burak stil olarak ispanyada daha başarılı olur kanımca en rahat orada oynar bence nihat örnegi var ..
                                bütün alışkanlıkların ötesinde bağımlılıkdır TRABZONSPOR.
                                toprağın suya duyduğu ihtiyaç gibi özleriz bordoyla maviyi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim