Fulham kesinlikle yanlış tercih olur, aman diyim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
maçı izledim , sen ikinci yarıyı izledinmi ?İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaci izledinmi ???
Eger iki vites geri atmasalardi BJK ikinci bir 8:0 vakkasi yasayabilirdi.
Yorum
-
Amacı o zaten. Arsenal'a gitmek için Fulham'ı basamak görüyorsa çok yanlış yapar. Yaşı 19-20 olsa hak veririm ama bu yaştan sonra basamak düşüncesi Burak'ı bitirir...İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 milyona git de Fulham'a gitme. Sonunun Tuncay gibi olmasından korkuyorum.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
ulas_ugras Burak Yılmaz: Ayrılmayı düşünseydim
sezon başında 5 yıllık
sözleşme imzalamazdım.
Bunların olacağını
bildiğimden uzun vadeli
anlaşma yaptım
ulas_ugras Burak Yılmaz: Bir gün ayrılırsam Trabzon'a bu
paranın (5 milyon euro) iki
mislini kazandırarak gitmek
isterim.
ulas_ugras Burak Yılmaz: Ben hiç gol atmadan
kulübüm benimle masaya
oturdu. Bana güvenen
insanları yolda bırakmam.
ulas_ugras Fotomaç'tan @cevatkol'un Burak ile yaptığı röportajın başlığı da
güzel: "BURAK'IN YAKAMI!"
Twitter'dan..
En son Merve H.Oğlu tarafından düzenlendi; 15.03.2012, 10:41.
Yorum
-
Sözleşme fesih bedelinin sadece 5 milyon € olmadığını açıkladı resmi site. Ayrıca sonraki satıştan pay şartı da varTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Burak ADAM gibi ADAMDIR...Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
5 milyona giderse yönetim bir is daha becermis olacak. En beceriksiz yönetim bizde Egemen selcuk ve Baris gibi oyunculari dan Anadolu takimlari en az 30 milyon alirdi bir cenk 7 milyon istiyen antep Burak icin 10 milyonun üzerinede isterdi. Burak giderse üzülmem ama yönetime baya kizarim.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
bence elde tutmak mantıklı değil eğer gitmek istiyorsa ki bence kesin istiyordur çünkü dışardan gelen oyuncuyu zor tutarız trabzon da ama başarılı olamaz akıllıysa gitmez ilk senesinde silinir çünkü golcülük özelliği çok iyi değil kafa toplarında topa kafa atmayı bilmiyor.hengi avrupa takımı ona 10 pozisyona sokacak da 1 tanesini atıcak ve ona katlanacak büyük maçlarda hiç yok avrupada hiç yok nasıl oynayacak ben olsam gitmem umut ne yaptı koca bir hiç kimse onları tutmaz 10 pozisyona gir 1 tane ancak at seni avrupada oynatsınlar aklına şaşarım babasının yerinde olsam engel olurum başarılı olamaycağına kalıbı yemin ederek basarım
Yorum
-
burak gitmicek gitsede iyi bir gitsede iiyi bir takıma gitmeli ki bizde onunla gururlanalım yoksa fulhama gidecekse yazık olur sadece okadar sölym bide burak stil olarak ispanyada daha başarılı olur kanımca en rahat orada oynar bence nihat örnegi var ..bütün alışkanlıkların ötesinde bağımlılıkdır TRABZONSPOR.
toprağın suya duyduğu ihtiyaç gibi özleriz bordoyla maviyi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum