Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rekor kırmak istiyor o yüzden biraz bencillik var. Play-off la atarsın 40 tane sıkıntı yok. Diğer oyunculara saygılı olmalısın. Tartışma normaldir ama ayarında.

Yorum

• Her hareketinden anlam çıkarır olduk. Yok onu yapma, bunu etme, 'şu yaptığın Trabzonspor oyuncusuna yakışmıyor...' falan.

Sanırsın kulüp binasında 'Trabzonspor Kuralları' asılı.

Sizin yaptığınız her hareket Trabzonspor taraftarına çok yakışıyor zaten.

Bana göre de küfür Trabzonspor taraftarına yakışmıyor. Ama küfretmeyi biliyorsunuz.

Birilerini değiştirme gibi bir derdiniz varsa eğer en yakınınızdan başlayabilirsiniz buna. Önce kendinize bir çeki düzen veriniz, sonra çevreniz, sevdikleriniz de değişir.

100 kere söyledik maç içerisinde gerginlikler olabileceğini. Burak Volkan'a söylenir, Volkan Burak'a... Ne zevk alıyorsunuz bunları büyütmeye anlamış değilim. Sürekli bu yapılıyor. Sanırsın bir tek bizim takımda bu var.
      En son Oruç tarafından düzenlendi; 13.03.2012, 20:14.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Burak'ın bir yere gittiği yok durup dururken nerden çıkıyor bu haberler
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Yediğimiz golden 10 saniye önce ligtv yakın çekim gösterdi maalesef yaklaşık 5 saniye kılı bile kıpırtamadı çocuğun üşüyecek dedim. Hatta içimden bu pozisyon şimdi gol olur da gör eleştiriyi dedim
          Sezon sonu ya gitmeli ya da geçen seneki ruhu ona tekrar transfer ederek önümüzdeki yıl için iyi bir transfer yapmış olalım.

Ula maçı izlerken Volkana hareketlerini görünce ben izlerken demoralize olup hevesim kaçıyor oyuncular napsın Buurak?

Yorum

• Serkan Balcı'nın şut kabiliyeti boyutunda kafa vuruşu meziyeti var. Üst düzey bir golcü için büyük handikap, kaldıki tek santrafor oynuyor.
            Més que un club!
            Nil Satis Nisi Optimum..
            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Burak'ın gideceğine bende inanıyorum. Yani seneye başka takımda diye hesap ediyorum.

Yorum

• Hasan yenerin açıklaması taktik bir açıklama...Oyuncumun kafasını karıştırma...Senden daha büyük takımlar istiyor..ona göre paraları yükselt..
                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• atletico madrid i iyice abarttınız, o takıma gidecekse bizi niye bıraksın ? saçma olur oraya gitmesi. hasan yenerin açıklamasına katılıyorum.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      atletico madrid i iyice abarttınız, o takıma gidecekse bizi niye bıraksın ? saçma olur oraya gitmesi. hasan yenerin açıklamasına katılıyorum.
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Bana göre hem cok faydali hem cok zararli...

Yukari tükürsen biyik, asaga tükürsen sakal...

Bilemiyorum artik ama kesin olan su ki dün yine gördük tek santrafor oynayabilecek biri degil, ben olsam istedigi kulübe gitmesine izin veririm ve tek santrafor oynayabilen bir santrafor alirim yani klose, teo, tekke tarzi...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Az önce Gökmen Özdemir, Burak'ın büyük ihtimalle Fulham'a gideceğini söyledi...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• dünkü maçta çok istedin gol atmayı ama olmadı.
                            sanırım gol atmayı okadar isteyip,istediğini başaramamak stres yarattı sende olsun her maç gol atıcaksın die bir kural yok
                            hırsın takdire şayandı,aynen devam...

Yorum

• Saha içinde ''Elin belinde'' beklemeye ne zaman son vereceksin ?
                              Sabırları zorluyorsun, 30 gol attın diye bu havalar niye ?

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                atl. madrid in tarihi hakkın da birşey demedim. şuanki durumu ile ilgili konuştum. çok üst düzey takım değiller. beşiktaş la başa baş oynadılar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim