Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak,

Dünki maç için seni çok fazla suçlamıyorum. Ama sen de sorumlusun. Arkadaşlarını ateşlemeliydin, olan biteni seyretmeyip birşeyler yapmalı idin.
    90 dk uydunuz Burak. 80. dk 0 korner kullanmıştınız.

Uzun zamandan beri ilk kez takımımın oyunundan UTANDIM.

Sen anla artık!
    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Takim kotu Burak kotu, hep iyi olucak diye birsey yok.
      En son BizeHerYer61 tarafından düzenlendi; 05.02.2012, 19:34.
      Futbolcularımızı SAHİPLENELİM !

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arsenal'de oynamak istediğini belirtmiştin Burak. Lâkin topa arkanı dönüp gidersen Arsene Wengner seni ancak emirates stadyumunun kale arkasına oturtturur.
        Arsenal taraftar sitelerinin birinde yapilan ankette Burak Yilmaz icin %87 evet verilmis, sizede begendirirsek tutariz belki takimda.

Bu kadarda Mourinho olmayin.
        Futbolcularımızı SAHİPLENELİM !

Yorum

• Kimse sana gol atmadın diye kızmaya hakkı yok ama akşamki halin beni korkuttu Burak. Neyseki Toga hariç bütün takım arkadaşların aynı kafadaydı yani tek sorumlu sen değilsin ... Lütfen bir daha olmasın . Biz bunları haketmiyoruz
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Mesele gol atip atmama degil, mesele iyi olup olmamak degil...

Mesele hal ve hareketleri artik dayanilmayacak noktada 25 golü olmasina ragmen. Kendisine pas atilmadigi zaman veya iyi gelmedigi zaman hemen el kol hareketleri. Fakat kendisi yanlis pas veya iyi atamadigi zaman tik yok. Egoistlik zaten had safada !

Arkadaslarina bukadar el kol hareketleri yapmasi dogru degil birgün bir deli cikar cakar tokati sonrada neye ugradigini sasarsin.

Pres yapmamasi kosmamasi felan zaten yeni degil.

Ama dedigim gibi hal ve hareketleri artik dayanilmayacak noktada allahtan saha icinde degilim.

Ronaldo veya Messi bilearkadaslarina dayima saygili efendili hal hareketleri düzgün ama bizim Burak Yilmaz masallah onlardan daha büyük adamki herkese salliyor.
            En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 05.02.2012, 14:06.
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Messi neredesin olm ya ? Yokluğunu hissetmeye başladılar burada.David Villa'yı mı çağırsam yoksa .Konuşur arasıra face de benimle. Valancia'dan kalma muhabbet
              En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 05.02.2012, 14:30.

Yorum

• umut gol atamıyordu ama hırsıyla calışmasıyla kendini gösteriyordu son haftalardaki burak sanki mactan önce 90 dk bi mac daha yapmış gibi duruyor sahada inş kendini düzeltir

Yorum

• Burak'cığım o frikikten dönen top sonrası sen bakarken, rakip oyuncusu koşup nasıl aldı topu gördün mü?

Sen istersen 10 maç gol atma önemli değil...

Ama egoların 1500 olmuş, dikkat et derim...Umarım bunun farkına varırsın ve daha dikkatli olursun...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mesele gol atip atmama degil, mesele iyi olup olmamak degil...

Mesele hal ve hareketleri artik dayanilmayacak noktada 25 golü olmasina ragmen. Kendisine pas atilmadigi zaman veya iyi gelmedigi zaman hemen el kol hareketleri. Fakat kendisi yanlis pas veya iyi atamadigi zaman tik yok. Egoistlik zaten had safada !

Arkadaslarina bukadar el kol hareketleri yapmasi dogru degil birgün bir deli cikar cakar tokati sonrada neye ugradigini sasarsin.

Pres yapmamasi kosmamasi felan zaten yeni degil.

Ama dedigim gibi hal ve hareketleri artik dayanilmayacak noktada allahtan saha icinde degilim.

Ronaldo veya Messi bilearkadaslarina dayima saygili efendili hal hareketleri düzgün ama bizim Burak Yilmaz masallah onlardan daha büyük adamki herkese salliyor.
                    Kesinlikle katılıyorum . 1 gol daha atmasın laf etmem ama 100 gol atsa dahi bu şekilde devam ederse hiç hoş değil ...
                    Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tamam hemşerim bi sakin ol.
                      Burak oynadığı 22 maçın en az 15 tanesinde üstün gayretler göstererek takımına katkıda bulundu.tüm futbolcularımızın emeğine saygı gösteriyoruz.fakat Burak yaptıklarıyla neler kazandırdıklarını görüyoruz.Beşiktaş taraftarı olabilir.ama Beşiktaşa taktığı golle inönüde bize her yer Trabzon diye yırtınanda Burakın kendisidir.
                      Burak takimimizdaki yerli olarak acik ara en kaliteli isim Tolga haric. Trabzonu Trabzonsporu sevdigini ben inkar etmiyorum, yanliz iki mactir özellikle bu mac pek umursamaz gibiydi, takim arkadaslarina herzamanki gibi el kol hareketleri belkide bu Burakin karakter yapisi huyu iste degismez yanliz bir futboldcuda hic hosuma gitmeyen seyler. Besiktasli olabilir tabiiki kimse karisamaz ama bunu neden söylüyor bosversene sen söyleme, senin hangi takimi tuttugundan kimene sen profesyonelim diyorsun sonra Besiktasliyim diyosun olabilirsin ama aciklama.
                      En son canibus tarafından düzenlendi; 05.02.2012, 14:24.

Yorum

• Umarim burak az önce erman kilicin mersine attigi golü izlemistir.

Futbolun ayakta kalma oyunu oldugunu ögrenmesi gerekiyor burak in.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Umarim burak az önce erman kilicin mersine attigi golü izlemistir.

Futbolun ayakta kalma oyunu oldugunu ögrenmesi gerekiyor burak in.
                          Abicim ayakta kalsa nolacak.

Birgün birisi cikar takim arkadaslarindan yumrugu cakar yine yikilirsin !

Hal ve hareketleri daha mühim arti egoistligi ! Bunu haletsin gerisine bakariz.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abicim ayakta kalsa nolacak.

Birgün birisi cikar takim arkadaslarindan yumrugu cakar yine yikilirsin !

Hal ve hareketleri daha mühim arti egoistligi ! Bunu haletsin gerisine bakariz.
                            Dogru,nerden bakarsak bakalim burak in halini begenmek mümkün degil.

Kesinlikle attigi 25 gol oraninda iyi bir futbolcu degil bence,yetenekleri kisitli bir oyuncu.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Oha. Vallahi kasıtlı yapıldığını düşünüyorum bu eleştrilerin artık. Önü alınmalı bunun.Burak niye sağa bakmadın da sola baktın , niye 3 adım değilde 2 adım attın. Arkadaşlar iyi miyiz ?

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dogru,nerden bakarsak bakalim burak in halini begenmek mümkün degil.

Kesinlikle attigi 25 gol oraninda iyi bir futbolcu degil bence,yetenekleri kisitli bir oyuncu.
                                Tabiki 25 gol abartili yeteneklerine göre.

Fatih Tekke felan buraka göre su an 35-40 da felan olmaliydi yani
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim