Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu hafta golünü de attı.
    Ama keşke gol attığı pozisyonda kaleciyi çalımlasaydı.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu hafta golünü de attı.
      Ama keşke gol attığı pozisyonda kaleciyi çalımlasaydı.
      kaleciyi mi çalımlasaydı
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kaleciyi mi çalımlasaydı
        Güzel kardeşim benim

Yorum

• burak artık şu benciliginden vazgeç................................
          Eski kullanıcı adı: olikos61
          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Çok fazla etkisiz, her geçen hafta daha kötü oynuyor. Araya koşularını bile yapamaz haldeydi bugün.
            Més que un club!
            Nil Satis Nisi Optimum..
            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Basit oynasa hiç bir sorun yok. Her şeyi sen yapamazsın sadece basit oyna gerisi gelir..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Basit oynasa hiç bir sorun yok. Her şeyi sen yapamazsın sadece basit oyna gerisi gelir..
                Çok doğru bi tespit herşeyi kendisinn yapması gerektiğin düşünen bi halleri var.
                Sen zaten glünü atarsın bırakta baskalarıda atsın biraz

Yorum

• Gitmene Son 6 Macın Kral Yolun Acık Olsun Bu Bariz Ortada
                  Sen Gidince Takım Rahatlayacakmıs Kral
                  Twitter : @EY61_
                  Youtube : EY61

Yorum

• Büyük maçlayda gol atamıyoy

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Şu maçta bile eleştiriliyorsan git abi ne işin var Trabzonspor falan. Dün Hami'yi izledim belgeseli gibi bir şey vardı. Aynı Burak'a yapılanlar ona da yapıldığını bir bir anlattı. Fazla bize üst düzey oyuncu. Takım sanki 10 numara top çeviriyor da sorun Burak'ta. Yok pas atamıyor yok şut atamıyor yok sırtı dönük top alamıyor. Ben ilk kez bu kadar bir oyuncunun üstüne gidildiğini görüyorum. Hem de takımının bu kadar her şeyi olmuşken. Anlatamıyorsun insanlara Burak olmasa bu takım nerede olurdu diye.

Büyük takımlara gol atamayan forvet kendisi bu arada o eksik denmemiş.

Yorum

• Golünü atti rahat birakin cocugu.
                        Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• "gslilere formasını verdi bak demek ki gsye gitcek.... ah beee tühhh.... öyle değilmiş ne güzel yazacaktım buraya" detected. Yakalandınız maç esnasında gülümseyin

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 'Derbilerde gol atamıyor...' da yalan oldu.

Üstelik geçen sene attıkları ortadayken. Geçen sene 'gese rezildi tabi atar ne olmuş...' diyordunuz. Bu seneki geseye de attı. Bir kaç hafta insan utanır susar herhalde.

Not: Mesajın sahipleri belli. Hemen atlamayın.
                            En son Oruç tarafından düzenlendi; 26.03.2012, 00:50.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• bursanin düstügü hataya düsmeden braki bu sene elden cikaramiz lazim ben bile cok iyi bir buraksever olarak bugün berbat oynadi neydi o disaridan cektigi sutlar...yukaridakia rkadas bahsetmis artik araya kosularida yapmiyor hatta onu burak yarim metre ileriye kosmuyor illa top ayagina gelecek beyefendinin.....burak yilmaz sen bu sene git kocum avrupaya sonra aliriz biz seni nasil olsa

Yorum

• Kalan maçlarda gol atma, koş, mücadele et, tamam mı Burak?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim