Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben mi göremiyorum

hala antrenman fotolarında görünmüyor.

?
    Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

takımdan ayrı koşu yapmış
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Abartmayın

Yorum

• Burak'ın maliyeti yüksek mi, çok yüksek.
        Burak takım oyununa yatkın biri mi, pek değil.
        Takımda kamplaşma kutuplaşma yaratıyor mu, bilemem.
        Burak kendini atıyor onu yapıyor bunu yapıyor mu, yapıyor.
        Falan filan.
        Bunlar doğru olabilir.

Burak'ın karakteri şöyle böyle yorumlarına hiç mi hiç katılmıyorum.Katılıyorum ama en efendisi Gökhan Gönül olan futbolcu düzeyine göre gayet normal olduğunu düşünüyorum.Burak sahtekar da öbürleri dürüst.Burak üzerinden çok güzel popülizm, goygoy yapılıyor.

Ligimizin en iyi golcüsü deyince aklınıza ilk kim geliyor? Sadece Trabzonlular'ın değil çevrenizdekilere sorun kim bu ligin en iyi golcüsü, hangi takımda?

Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi golcülerinden biri bizim takımımızda.Şenol Güneş de onu bu yüzden ısrarla istedi.Bir maçla kendimizi Real Madrid zannedip Burak'ın papucunu dama atacağız neredeyse.

Fener çok kötü başladı ve toparlaması çok zor.Gs'nin durumu ortada, Beşiktaş'ın da yıldızları iyice yaşlandı.Belki de sessiz sedasız ayağımıza gelen çok büyük bir fırsat var önümüzde.

Burak Yılmaz 7 yıl öncesinin şampiyon takımının forvetiydi.Bugün daha yorgun, daha yavaş ama daha bitirici daha kurt.Eğer bu takım bir yarış verecekse böylesi bir kozdan sonuna kadar yararlanmasını bilmelidir diye düşünüyorum.

Az önce 2011'den rastgele iki maçın özetine baktım.İsteyen açıp baksın daha fecileri de vardır mutlaka ama sadece 1-2 biten G.Birliği(yaşa alanzinho) ve içerdeki 1-0'lık Konya maçında Umut'a bir baksınlar.Duvar olma, rakip stoperleri yoran forvet olma hakkındaki düşünceleriniz pekişsin.Ha bu arada Konya maçında boş kaleye vurmayıp Umut'u 100.gol tribinden kurtaran asisti de o kötü çocuk yapıyor...

Kıymet bilelim kıymetimiz bilinsin,kıymetimiz bilinsin kıymet bilelim.

Yorum

• Arkadaş kıymetini bilelim bilmesinede böyle iğrenç hareketleri, başına buyruk durumları nasıl kaldıracağız. Burak'ı seviyoruz, yaptıklarına saygı duyuyoruz ama haddini bilmediği sürece takıma sadece zarar verir. El kol hareketlerini zaten öğretmiş Yusuf'a.
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Kendini takımdan üstte görmesin yeter, biz zaten onu silmedik, silemedik, bu takımı şampiyon yapsın, sonsuza dek kraldır bizim için.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• bir gs macını kazandık iyice costunuz her zamankı gibi takolmamanız gereken ılk oyuncuya takıldınız... burak giderse sıradan anadolu takımı oluruz yorumuna suan için net katılıyorum cunku gorunen koy klavuz ıstemez bu adam gittikten sonra kac tane santrofor transfer ettık ve bu transferler en fazla kac gol attı ve bıze malıyetleri ne idi ? kulubumuz için efsane santrofor olarak gordugumuz oyunculardan cok daha fazlasını attı bu adam hani dıyordunuz ya umut bulut için " oymus buymus anlamam ben kardesım santrofor ıse gol atacak banane kac km kostugundan" diyordunuz ya hani ne olarak oyle yada boyle bu adam atıyor mu atıyor SUAN TURKIYEDE BU ADAMI ALMAYACAK TAKIM VARMI ? HAYIR YOK ozamAN NEDEN KENDI SILAHINI BASKASINA veresın ki ? ustelıkte bu adam burada oynamak ıstıyor ?? agır bir ameliyat gecirdi burak en kısa zamnda sahalara da donecektir ve kaldıgı yerden devam edecektır
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Şunu da söyliyim olur da Burak'la bu takım şampiyon olursa her ne yaşanmışsa yaşansın bu adam efsane olur.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şunu da söyliyim olur da Burak'la bu takım şampiyon olursa her ne yaşanmışsa yaşansın bu adam efsane olur.
                  Oynasın şampiyon yapsın efsane olsun baştacı yapalım .

Yorum

• Art niyet yoktur herhalde...
                    Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• ''Ben Trabzonspor'da kalmayı tercih ediyorum...''
                      En son Ahmet Kara tarafından düzenlendi; 07.09.2018, 17:26.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• o aldığın paraları haketmedin.

sakatlık vs kaç haftadır yatıyorsun.

Emek vermedin ama 70 bin euro prim alacaksın birde.

o aldığın paraları kullanmak nasip olmasın Burak.

o paralarda en ufak bir hakkım var ise haram olsun.
                        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Hürriyet'in son dakika haberi doğru mu acaba?
                          Sonuçta TFF başkanının gazetesi.

Yorum

• Efsane alacakları için şikâyette bulunmuş. Şunu satamamak pahaliya mal olacak bize.

Yorum

• gs yi yendik ya içlerine dert oldu istanbul takımlarının hemen kaos yaratma peşindeler. satılmış ulusal basın burakla ilgili hemen servise başladı..
                              twitterda da hemen gündem oldu paylaşımları yapanlarda hep istanbul tezeklerinin taraftarları.. kudurun ulan...
                              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:

Yorum

• Adam parasını alamadıysa istemesi hakkı elbet, evet kralcıları piste alalım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim