Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tümer Metin'den Burak Yılmaz'a tepki
    04.11.2018
    Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın oyundan alınırken tribünlere gösterdiği tepkiyle ilgili beIN Sports ekranlarında Tümer Metin'den flaş bir yorum geldi.

Burak Yılmaz'ın Trabzonspor kariyerinin noktalanma ihtimalinin yüksek olduğunu belirten Metin, "Burak Yılmaz - Trabzonspor ilişkisi dikiş tutmaz artık. Bu evlilik yürümez, burada bir taraf zarar görür. Planla yapıyorsun bu işleri, rahatsızlığınla yapmıyorsun. Kendi takım arkadaşlarını, bir şehri, hocanı, hiçbir şeyi düşünmüyorsun" ifadelerini kullandı.

"BİR YÜZÜN KIZARMAZ MI BURAK?"

Burak Yılmaz'a mesaj gönderen Tümer Metin, "Burak Yılmaz, yaptığın iyi işler övülsün istiyorsun ama yapamadıkların konuşulmasın istiyorsun. Herkes iyi yaptıklarının konuşulmasını istiyor. Bir yüzün kızarmaz mı Burak ya, oyuna giren arkadaşına? Ünal hocaya ayıp değil mi? Bunu insan yapabilir, hepimizin çıkarken kendimizi kötü hissettiği anlar oldu ama zaten bir sürtüşme var. Zaten elektrikli ortam, zaten barışmıyor yıldız. Sadece 'ben'i düşünemezsin" diye konuştu.

Tümer Metin, kendi yaptığı hataların örnek alınmaması gerektiğini de kaydederken, "Oynarken yaptığım hatalar, şu anda olanların doğrusunu konuşmamı engellemez. Mümkünse benim yaptıklarımı yapmasınlar. Zamanında yaptığım hatalar olmuştur, benim yaptıklarımı kimse örnek almasın" dedi.
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Götündeki kıl ağardı be Burak Yılmaz, yaşın 35 e dayandı görmüşlüğün yaşamışlığın ve onca şeyler...Yakıştı mı sana ? Profesyonel futbolcular gittikçe olgunlaşır benim bildiğim. Mesela ıslığa güler geçer(en kötü ihtimalle)

Listeyi kabarttın be Burak Yılmaz.

2011' deki güzel hatıralara bok sıçrattın, hatıralar burnumuzun direğini kırıyor.

Yapın böyle hareketlerin, tarzın.. Lakin sana gerekli cezayı veremeyecekler(hoca, yönetim vs...)e benden şimdiden defaten yazıklar olsun. Eğer korktuğumuz başımıza gelir de hiçbirşey olmamış gibi senin kotayı aşan bu hareketini görmemezlikten gelirlerse onlara da bir tezek yolluyorum.

son olarakÜ;

Cebinde parası pulu olmayan adamlar var ya o stadı dolduran o gariban ama gerçek kulüp sahibi ADAMLAR; işte onlar ossursun o şamandıra gulaklara

(UEFA)

Yorum

• Has...... Burak

Yorum

• 2 sezondur 10 tane adam bu dallamaya gol attırmaya çalışıyor, ne takım oyunu var ne direnç var.

Artık şunu düşünmeye başladım; takımı bu adam kuruyor, değişiklikler bunun şeyinin keyfine yapılıyor.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Yönetim , Ünal efendiyle beraber sende defolun gidin

Yorum

• Alındığı günden beri boğazımızı patlattık, takıma zarar, oyuna zarar, camiaya zarar, huzura zarar, klübe maddi zarar, manevi zarar dedik dinletemedik. Gol atıyor, o olmazsa küme düşeriz, kral şöyle, kral böyle diye diye en son kendinize de si..i çektirttiniz. Eserinizle gurur duyun kralcı tayfa...

Acilen kadro dışı bırakılmalı, okkalı bir ceza kesilmeli ve devre arası öyle veya böyle gönderilmeli...

Eskişehir'den aldık seni, kariyerin Anadolu klüplerinde oradan oraya gitmekle bitecekken, bu camia sana 2-3 sınıf atlattı, şu an bankada milyon dolarların varsa bu camiaya borçlusun. Bu camia seni gol kralı yaptı, sen ne yaptın, ilk işin gs'ye gitmek oldu. İkinci işin gs'de iken bize el hareketi çekmek oldu. Sonra Çin'den dönmeye çalıştın, hiçbir istanbul klübü seni istemedi, yine biz kucak açtık sana. Sen ne yaptın, alacak yüzünden klübü şikayet ettin, başkana, yönetime rest çektin, en son da Ünal hocaya ve taraftara si...i çektin. Sen, arda, volkan d., emre b., caner vb. Türk futbolunun kanserisiniz.
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Görmemis, aile terbiyesi almamis insan genc yasta banka buyuk servet yapinca ego sisiyor sisiyor, boyle oluyor. Burak ve Arda, ikisi de görmemis ve cahil insanlar. Futbolcu olamasalar ne olacaklari az cok belli. Burak bankadan aldigi gucle Unal basta olmak uzere milyonlarca insana sövdü elini kolunu sallayip cikti. Unal hocanin butun karizmasini da yerle bir etti ama hoca cok kasindi, bunlarin olacagi belliydi.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burak en kısa sürede Başakşehir'e git lütfen,bu şekilde hem sen hem biz daha fazla adileşmeden bu sayfayı kapatalım,geçmişte yaşattığın iyi kötü her şey için de teşekkürler,gerçekten seni taşıyacak kadar mecalimiz kalmadı.
                  Senin lafını dinlerler,Onur,Uğur ve Olcay'ı da alıp bize biraz da bonservis ücreti getirirsen sana kendi adıma minnettar olurum.
                  Bu takıma çok şey borçlusun,lütfen bu zor zamanlarda bizi daha fazla yıpratma,yardımcı ol.
                  Lafımızı dinleyen olsaydı keşke.
                  • Memento mori

Yorum

• Tam olarak ne yaptı da bu kadar tepkiyi hak etti diye sorsak ne denecek merak ediyorum.

Sorumsuz hareketleri var, yanlış adamlarla takılıyor, biraz da artist fakat Burak'la Arda'yı filan karıştıran büyük hata yapar. Burak'ın çalışkanlık seviyesine değil Arda, hiçbir futbolcu erişemez. Burak Yılmaz futbolun hakkını veren, orada oynuyor oluşunun değerini bilen bir adamdır, hep de öyle olmuştur. Aldığı paraya laf ediliyor, Burak parasını çıkartalı 1 yıl oldu. Sakatlığı var diyoruz, sezonun yarısını sakat geçirirken sezonun tamamını oynayan bütün forvetlerden daha çok gol atıyor. Oyundan çıkmasına tepki göstermesine laf etsen diyeceğim, tepki göstermese daha kötü, oynamak istemesinde ne sakınca var?

Arda dahil olmak üzere, ben bu kadar çok üzerine gidilen ikinci bir futbolcu görmedim. Adamın Türk kulüpleri adına 200'den fazla golü var, bütün oynadığı kulüplere ciddi paralar kazandırmış, hiçbir kulübü en yakın arkadaşlarının aksine yüzüstü bırakmamış, tam tamına 9 kere bonservis ödetmiş, bir kere 3 kilo fazlayla sahaya adım atmamış, neredeyse oynadığı her maç gol atmış, Galatasaray'la şampiyonluğu kazandığı anda uzatılan ilk mikrofona 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur demiş, bu sezon bile 11 maçın 5'ini oynamamasına rağmen gol krallığında 3. sırada yerini almış ama birazcık bile yaranamıyor, olmuyor. Galatasaraylısı da, Beşiktaşlısı da, Fenerlisi de, Trabzonsporlusu bile bir nefret ediyor ki dillere destan. Onur da çok benzer durumlara düştü fakat bu Onur'un da dopingli hali. Belli ki antrenmanlarda yerlerde sürünen Nwakaeme kadar hatrı yok bu taraftarın gözünde, onca maziye rağmen.

Gitsin de bitsin bu karşılıklı işkence.

Yorum

• Burak Yılmaz kadro dışı bırakılana dek Trabzonspor ile münasebetimi donduruyorum.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tam olarak ne yaptı da bu kadar tepkiyi hak etti diye sorsak ne denecek merak ediyorum.

Sorumsuz hareketleri var, yanlış adamlarla takılıyor, biraz da artist fakat Burak'la Arda'yı filan karıştıran büyük hata yapar. Burak'ın çalışkanlık seviyesine değil Arda, hiçbir futbolcu erişemez. Burak Yılmaz futbolun hakkını veren, orada oynuyor oluşunun değerini bilen bir adamdır, hep de öyle olmuştur. Aldığı paraya laf ediliyor, Burak parasını çıkartalı 1 yıl oldu. Sakatlığı var diyoruz, sezonun yarısını sakat geçirirken sezonun tamamını oynayan bütün forvetlerden daha çok gol atıyor. Oyundan çıkmasına tepki göstermesine laf etsen diyeceğim, tepki göstermese daha kötü, oynamak istemesinde ne sakınca var?

Arda dahil olmak üzere, ben bu kadar çok üzerine gidilen ikinci bir futbolcu görmedim. Adamın Türk kulüpleri adına 200'den fazla golü var, bütün oynadığı kulüplere ciddi paralar kazandırmış, hiçbir kulübü en yakın arkadaşlarının aksine yüzüstü bırakmamış, tam tamına 9 kere bonservis ödetmiş, bir kere 3 kilo fazlayla sahaya adım atmamış, neredeyse oynadığı her maç gol atmış, Galatasaray'la şampiyonluğu kazandığı anda uzatılan ilk mikrofona 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur demiş, bu sezon bile 11 maçın 5'ini oynamamasına rağmen gol krallığında 3. sırada yerini almış ama birazcık bile yaranamıyor, olmuyor. Galatasaraylısı da, Beşiktaşlısı da, Fenerlisi de, Trabzonsporlusu bile bir nefret ediyor ki dillere destan. Onur da çok benzer durumlara düştü fakat bu Onur'un da dopingli hali. Belli ki antrenmanlarda yerlerde sürünen Nwakaeme kadar hatrı yok bu taraftarın gözünde, onca maziye rağmen.

Gitsin de bitsin bu karşılıklı işkence.
                        Burak Türkiye liglerinin en karaktersiz futbolcusudur. Ne anlatıyorsunuz siz ya.

Yorum

• Al benden de o kadar.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk
                          Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Kendini Trabzonspordan büyük gören ... Bu takima yapmadigi kalmadi hala savunanlar var.
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Çok da umurundaydı.
                              Adam uçağa atlayıp İstanbul'a gitti bile.
                              Hamiş

Yorum

• Taraftar Burak'ı alkışlamaya hazırlanıyorken yaptığı hareketlerle bu durum tersine dönmüştür. Tv başından kimse ahkam kesmesin. Önce Burak başlattı bu işi.
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim