İnşallah ek transfer açılır da kendisinden para kazanırız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
bence burak bundan sonra bir daha ts forması giymez.giyse bile ilk maçında çıkarır.tribünlerde buyuk ugultu gelir.buda onun moralini bozar,,devre arasına kadar kendi halinde tesislerde takılır.devre arasında %100 gider.bizimkiler de lanet olsun yeterki gitsin diyip paraya bakmaz.bakarsınız bedava ya gönderirirzNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
5 milyon € getirsin gitsin. Ona para bulamayacaksak diğerlerine de bulamayız. Yani öyle bir olanağı yok boşuna heveslenmesin, 2 sene daha burdaTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Adamların istediği zaten alacağına karşı sözleşmesini feshettirmekİlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealacaklarına karsılık bonservisi verilse keske.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Daha büyük zararlara sebep olacak bu herif muhtemelen... Nedeni de ne olursa olsun gelsin diyerek yapılmış ballı sözleşmesi. O kadar gelmesin dedik ama şimdi yıllık 40 trilyon verdiğin adamı kadro dışı da bırakamazsın..İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamların istediği zaten alacağına karşı sözleşmesini feshettirmek
Yorum
-
vallaha bu isin icinden cıkmak cok cok zor renkdas merakle bekliyorum ne olacak vallaha aklıma geldikce kafayı yıyorum.İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha büyük zararlara sebep olacak bu herif muhtemelen... Nedeni de ne olursa olsun gelsin diyerek yapılmış ballı sözleşmesi. O kadar gelmesin dedik ama şimdi yıllık 40 trilyon verdiğin adamı kadro dışı da bırakamazsın..
Yorum
-
40 milyondan kurtulacgız nereye gidiyorsa gitsin.İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamların istediği zaten alacağına karşı sözleşmesini feshettirmek
40 milyondan kurtuluruz bize hayır gelmez.
Yorum
-
Göztepe maçında zorla kadroya alıp 89.dakika da sahaya sürmeyen de adam değildirEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 10.09.2018, 16:11.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Bakın bu adam Özkan Sümer'e basında anlamsız anlamsız açıklamalar yapacağına bir kez geçmiş olsun diye arasaydınız dediğinde Özkan Sümer ne demişti:
"2 kez aradım, ulaşamadım. Telefon kaydı var ispatlayabiliriz." dedi. Özkan Sümer, "Burak’ın bu konudaki duyarlılığı hastalığıyla, sakatlığı ile ilgili olabilir ama 2 kez kendisini cep telefonuyla aradım. Cep telefonu kaydımda var Bir belge ve bilgi gerekiyorsa bunu kanıtlamak son derece kolay. Dediğim gibi kaydı var, aradık ulaşamadık. Böyle olsa bile, aksi olsa bile bu bizim eksiğimiz, aksağımız olabilir ama bu ona sitem etme hakkı vermez." diye konuştu.
O gün burda bu kamuoyu oluşmuş muydu ?
Herkes şapkasını önüne alacak
Bu adam geçen sezonun devre arasından beri her fırsatı kolladı
Takıma forvet aldırmadı gecen sene
Huzursuzluklar yarattı
Her fırsatta bunun yanında oldunuz
Zeki olayındaki taraftar rolüne benzemez bu
Ahmet Agaoglu'na hesap kapattiracak kadar taraftar arkasında oldu bu adamı
Bir oyuncu klubu bu kadar sıkıştırıp taraftarı da bu kadar arkasında tutabiliyor ya ;
Ya çok safsın Trabzonspor taraftarı
Ya da çok zekisin be BurakEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 12.09.2018, 11:50.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Çok geçmedi yazdıklarımın üzerinden. 1 yıl içinde başımıza bela oldu. Para kazanmayı beklemeden acilen gönderilmeli. A takım ile ilişkisi kesilmeli. Aksi takdirde paradan ziyade kadromuzdaki genç oyuncuları kaybedeceğiz.
Ay yıldızlı formayı prim için yangın yerine çevirenler Trabzon'un da takımına irin akıtmaktan imtina etmez.Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.
Yorum
-
Başından beri söyleye söyleye dilimizde tüy bitti. Bu adamın hiç bir zaman Trabzonla bir alakası olmadı. Her zaman öncelik olarak aklında İstanbul takımları vardı. Ne zaman ki oraya gidemedi, birden Trabzonlu oldu kendisi...
Sahadaki oyunculuğu hariç, gerçek hayatta da gayet oyuncudur kendisi.
Kişiliksizliği ile göz kamaştırıyor, toprağını sevdiğim ülkemde.
Bu tip adamları takımdan yollamayacaksın, taraftarın önüne atacaksın . Gerekirse taraftara açık idman yapacaksın, gerekirse son dakikalar oyuna alacaksın...
Gerekirse, erken saatlere idman verip gelmediğinde ceza keseceksin. Keseceksin ki aleme ibret olacak.
Mehmet ekici ' den sonra buda aynı şekilde kaçmanın peşinde... Bana kalsa zaten çektirsin gitsin. Ama bu kulübü böyle küçük görmenin kimseye hakkı yok !!!
Kralcıları da sahneye alalım bir zahmet, artık hala eskiden olduğu gibi pohpohlarlar mı yoksa başka bir şey mi yaparlar kendi bilecekleri iş.
Bu takımda 100 gol atacağını bilsem, karaktersiz olan hiç bir futbolcuyu görmek istemiyorum...
33 yaşındaki pereira ve her ne kadar oynadığı futbolu sevmesem de 31 yaşındaki Olcay karakterinde olamıyorlar bizim taraftarda bunların arkasında duruyor sonra küçük dağları ben yarattım havalarına bürünüyor 3 kuruş etmez adamlar.En son B61 tarafından düzenlendi; 10.09.2018, 17:24.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum