Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pistteyiz

Yorum

• kral mükemmeldi. süper oynadı. takımın tüm gol yükünü çekti. sen olmasan halimiz ne olurdu bilmiyorum. var gücünle mücadele ettin. hırsın mücadelen beni ağlatıyordu. birde kendini değilde takımı düşünmen resmen ağlattı beni

Yorum

• yazik ettin
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sakatsan oynama takımı mahvettin
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• bu maçı kaybetmemizin en büyük sorumlusu.

oynadığı her maç eksik oynuyoruz zaten ama bi şekilde gol atıp eşitliyordu durumu bu maç onuda yapamadı.

bu maçta nefret ettim burak'tan kötü futboldan ziyade başka bir şey vardı bu kadar konsantre eksikliğinin izahı olamaz
            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Bugün Burak için şöylenenler 10-11 sezonundaki GS maçında Arda için konuşuluyordu. O gün de Arda bilerek maçı verecek vs. sözleri havada uçuşuyordu. Doğrusu bu tur ifadeler kim için olursa olsun mide bulandırıcı. Ve şahsen ben gözümü o kadar fanatizmle bürüyüp şeytani düşünceler içerisine giremiyorum. Bu biraz nankörlüğe kaçan bir söylem. Burak, sakatlığını yeni atlatmış bir oyuncu olarak net olarak hazır değildi. Ne pres yapabildi ne hava toplarına çıkabildi ne de altı pasta düzgün pozisyon alabildi. Problem onu hazır olmadığı halde 11'de başlatmak ve 90 dakika katlanmakta. Tabii buradan bir derste Rıza Hoca'ya gidiyor. Burak olsa şu kadar atardı ifadesiyle kendisini de, oyuncularını da itibarsızlaştırdı...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• burak, faul
                burak, ofsayt
                burak, topu kaybetti

Yorum

• Sakatsan oynamayacaksin. Takim oyununa katki 0 zaten, sakat ve isteksiz olunca hiç cekilmiyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• oynayamadı bari rodellega oynasaydı çok kaçırdın burak biraz burak
                    https://www.saltanatmt2.com.tr/
                    https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
                    https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• Arda "kankana" ve Emre "abine" güzel kıyak geçtin ha. Aferin alkışlar sana .
                      .

Yorum

• Kafa ile sonuçlandıramadığı pozisyonu görme engelli biri bile gole çevirirdi.

Öte yandan hakemi aldatmaktan vazgeçerek pozisyonu süreklemeye devam etmeli. Sahtekarlık yapmamalı.

Oyun tarzı zaten pas oyununa katılmaya uygun değil. Top hakimiyetini çabuk kaybettiğimizden, topun peşinden koştuğumuzdan takımı olumsuz etkiliyor.
                        Hele ki gol atamayınca da çekilmiyor.

Oyun içi enerjisini önüne atacak toplara koşu yaparak harcarsa, saklarsa dürüst olmaz. Takımın hücum gücüne darbe vuruyor.

Adebayor gibi demiyorum ama daha fazla geri gelerek pas akışkanlığına katkı yapmalı.

Yorum

• Kankası Ardayı uzmedi maçı sabote etti. Sana da yazıklar olsun

Yorum

• Güya Burak'sız gol atamıyorduk. Onla da atamadık işte. Hem de net oğlu net pozisyonlar kaçırdı kendileri. Valla isterse 100 tane atsın haftaya sevmiyorum, bize yakıştıramıyorum böyle bir adamı.
                            TRABZON SPOR

Yorum

• Sahanın en kötüsüydü.
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Maçı sattı iddiaları saçmalık
                                Burak her maç bunu oynuyor
                                Her maç topun üzerine basıp kaybediyor
                                Her maç takımı sabote ediyor
                                Her maç inanılmaz golleri kaçırıp bir şekilde golle buluşup kral oluyor
                                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                                -------------
                                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim