Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beyler burak bitiriciliği olan biridir ve iyi bir golcudür. ama artık onun bu beleşçiliği takımı sabote etmeye başladı. insan önündeki topa koşmazmı ya?? inşallah sene onu elden çıkartılırda bizde bir kişi üzerine oyun sistemi kurmaktan vazgeçeriz artık.

Yorum

• Dün izlediğimiz yerde yediği küfürlerin haddi hesabı yoktu. Geçen sezon durmadan pres yapan adamdan eser yok ne yazık ki...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Matavz için 5 mio Euro diyorlar, üstüne 5 daha versinler Burakla takas edelim Zira dünkü maçta kimin ne para edeceği belli oldu
        Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçen sene Bjk ve Gs'ye attı evet. Ölmüştü gol attığı iki takım. O yüzden attı. Bu sene neden atamadı tek bir önemli maçta?
          Zannedersin Burak gol atamadığı için yenildik o maçlarda. Bak sen şu Mourinho'ya. Olcan dışında hücuma giden tek bir adam yok. Sonra Burak kötü bıdı bıdı.

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Attı güzel kardeşim.Fener'i şampiyonluktan eden golü de bu adam attı, kırık burunla bjk'ye golü de bu adam attı, tt arena'da gs'ye golü de bu adam attı.
            fenere orta açarken golü attı, bjk ye umut un yırtınması ile golü attı isterseniz lig.tv.com. tr den tekrar golü izleyin topa doğru dürüst vuramadı bile..ha bunlar kötülemek için değil elbette emeği çok ama artık takıma zarar veriyor hele burdaki kralcıların yazdığını 10 da 1 bile değil (santrafor olarak) ,belki iyi bir sağ kanat adamı olur
            Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zannedersin Burak gol atamadığı için yenildik o maçlarda. Bak sen şu Mourinho'ya. Olcan dışında hücuma giden tek bir adam yok. Sonra Burak kötü bıdı bıdı.
              Aynen öyle.. Orta Sahaya bak teknik becerisi 0 desek yetenekli algılanabilecek Aykut, Serkan; koşmayan aldığı topu kaptıran Halil; formsuz Colman.

Bir tek Olcan top taşıyor o da gitti gol attı.. Burak'ın bu durumda gol atması zaten imkansız ki bu orta sahanın önünde İbrahimovic olsa o da zor gol atardı ki Burak'ın 2 çok güzel şutu var birini köşeden çıkardı kaleci diğeri kaleciye çarptı..

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet, sen Mourinho'sun. Yani Burak ligde kıçı kırık anadolu takımlarına gol atınca arkasındakiler iyi oynuyor ama büyük maçlarda gol atamayınca arkasındakiler kötü oynuyor öyle mi? Bu nasıl bir mantık yahu?

Adam önündeki topa koşmaktan, mücadele etmekten, savunmayı yıpratmaktan bile aciz. Belli ki burnu havalarda. Ben küçük maçları değil büyük maçları kurtaran adam istiyorum. Burak Yılmaz fiyaskodur benim için. Fatih Tekke'nin sol bacağı olamaz.

Yorum

• Hiddink Anzhi ile anlaşmış. Dün Anzhi'li yöneticilerin Burak'ı izlemeye geldiklerinide düşünürsek. Burak ve bizim için iyi bir transfer olabilir sezon sonunda.
                  ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hiddink Anzhi ile anlaşmış. Dün Anzhi'li yöneticilerin Burak'ı izlemeye geldiklerinide düşünürsek. Burak ve bizim için iyi bir transfer olabilir sezon sonunda.
                    Kesinlikle. İyi bir paraya satılmalı.

Yorum

• Benim anlamadığım bu maç 90 dakika. Tam 1buçuk saat o sahanın içinde duruyorsun. Sadece top gelince oynamaya çalışıyorsun. Zaten toplasak 1 dakika bile topla oynamamışsındır. Kalan 89 dakika sahada ne yaptın? Hiçbir şey. Bekle bekle top gelince oynamaya çalış. Herkes senin gibi yapsa her maç fark yeriz. Futbolcu dediğin 90 dakika sahanın içinde kaldığı her an takımı için bir şeyler yapmalı.

Ama yok böyle iyi ya kimse ses etmesin. Böyle devam...

Yorum

• Arkadaşlarına pas verip, destek olacağın ana kadar atacağın gollerin zerre değeri yok gözümde.

Yorum

• Sürekli kendine oynuyor, evet. Bu kadar egoist bir adam olamaz.

Yorum

• Dün kahvede bir dayı "gavurlar hauna 14 milyar veriyo satıp kurtulalım" dedi . Haketti bu kelimeleri

Yorum

• Ekşisözlük okuyup buraya yorum yapmak da güzelmiş.
                              Avrupa'da atamamış, istanbul eziklerine atatmamış da bilmem neymiş..
                              Ben de eziklerin taraftarına kızıyordum, bizim taraftarımız da ondan aşağı kalmaz maşallah!

O halde ben de ekşisözlükten bir alıntıyla cevap veriyorum:

"forvetin isi nedir? gol atmak. attigi takim onemli midir? (kendi kalesine olmadikca) hayir. ee kardesim neyin cekememezligini yapiyorsunuz? ha kayserispor'a atmis ha galatasaraya, kayserispor'u 1-0 yenince 2 puan mi aliyorlar? "

Edit: Verdiğim linkin sonundaki ifadeyi farketmemişim, linki kaldırdım.
                              En son Merve H.Oğlu tarafından düzenlendi; 18.02.2012, 14:20.

Yorum

• Hep senin yüzünden yenildik Burak

Yorum

Yükleniyor...
                                X