Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bay ofsayt

Yorum

• Yarın gol atar büyük ihtimal.

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Önce Lille maçında Halil'e vermediğin pas, sonrasında PSV maçında Olcan'a vermediğin pas. Nereye kadar gidecek böyle? Avrupa arenası Türkiye Ligi'ne benzemez. Böyle devam ettiğin sürece ancak gider Nike mağazasından Arsenal formasını alır, ismini arkasına yazdırır gezersin.
        Trabzonsporlu oldugundan eminmisin?

Adam 27 golle Türkiye ligi gol krali,daha ne yapacak?
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• 27 gol atan adamı eleştiren insanlar trabzonsporlu olamıyo mu adam kimsenin babasının oğlu değil terbiye sınırını aşmadıkça herkes eleştirilir,asıl önemli olan insanları gereğinden fazla abartmamak,kimse Burak Yılmazdan gol kralı olmasını beklemiyo mücadele etmesini bekliyor en az diğreleri kadar eğer beğenmediğimiz Serkan 13km koşup mücadele ediyorsa bu DİNGİLde aynı şekilde mücadele edecek biz adamı değil TRABZONSPORU tutuyoruz mücadele etmeyen adamın, kendini takımın üstünde gören adamın CEHENNEMİN DİBİNE kadar yolu var kaç gol attığı sanki çokda umurumda

Yorum

• PSV maçında Burak'ı alıp Henrique'yi oyuna alsaydı Şenol Hoca Burak'a müthiş bir hırs gelirdi diğer maçlar için Burak nasıl oynarsam oynayım yerim garanti gibi bakmaya ve her topu kendi kullanmaya başladı PSV maçında topu Olcan'a çıkarsa gol bulmuştuk aynı pozisyonda Atletico Madrid'li Adrian kendi şut çekmek yerine daha müsait arkadaşlarına 2 gol attırdı Burak iyi hoş başımızın tacı lakin biraz havaya girdi sanki Şenol Hocanın işe el atması lazım Burak bize lazım hemde çok.
            KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• burak ın sezon sonu iyi bir paraya satılmasına bende karşı değilim. fakat bu kesinlikle türkiye den bir takım olmamalı. burak ın alternatifi olarak cenk tosun kesinlikle düşünülemez. cenk bir balondu ve söneli çok oldu. hala nasıl cenk dersiniz. bu takım volkan şen i eski formuna kavuştursun. sağda volkan, solda olcan ile ileri uca çok kaliteli bir golcü aldınmı hücum sorunun olmaz. bir de arkalarına jaja tipinde biri lazım. burak sanırım kendini baya yukarlarda görmeye başladı. bu duruma el atılmayacaksa ya da sağlam bir golcüyle 4-4-2 nin forvet hattını oluşturmayacaksa sezon sonu gönderilebilir...

Yorum

• İlk yarıda verilmeyen frikik golünden bir tane daha atarsın umarım yarın

Yorum

• Bizim taraftarımızı cidden anlamıyorum. Burak evet şu an en iyi yerli golcü konumunda bu ligde fakat yetersiz yani Avrupa'da orta sıra takım futbolcusu olur. Umut, Toulouse'da attığı gol, takımın oynadığı hedef belli. Burak'ta biraz daha üstüne gidecek sadece. Anzhi istiyorsa en az 12-14 milyon euroyu gözden çıkarır hemen elden çıkarılmalı. Bu fırsatlar ele kolay kolay gelmez. Bazı futbolcular tam zamanında satılmalı ManU'nun Ronaldo'yu, Arsenal'in Henry'yi sattığı anlar gibi.. Ya da Gs'nin Arda'yı sattığı.. Ama burada şu nokta çok önemli diyelim 12 milyon euro gibi bir girdi sağlandı bu para üst düzey 2 golcü parasıdır ona göre harcanması gerekir. CL'den gelen parayla hiç bir şey almadık keza Burak'tan da böyle bir girdi sağlanırsa üst düzey 4-5 tane 5-6'şar milyon euroluk futbolcular alınabilir. Bu üst düzeylerden kastım Adrian gibiler değil..

Yorum

• Sanki haftada bir avrupa maçı yapıyoruz. Yahu türkiyede gol atıyor mu atıyor.. Avrupada da atsa zaten bizde oynamaz emin olun. Olcanda yakında gider böyle devam ederse.. Avrupa takımları bizimkiler gibi dandik adamları almıyor. Bakıyolar ki adam iyi veriyolar alıyolar bi valencia bi a.madrid istese burak trabzonda kalır mı allah aşkına? boşa saydırmayın adama. o pozisyonda bende kızdım saydırdım ama trabzonsporlu olduğumuz için halen daha küfür ediliyorsa artık orasını anlamam işte..
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Bu taraftari Ronaldo belki keser o da belki diyorum...Git kardesim azicik aklin varsa sezon sonu seni isteyen bir takima hic arkana bakmadan git,kac kurtar kendini.

Yorum

• 1000 gol de atsan, şampiyonlar ligini de kaldırsan istemiyorum seni takımda.

Emeklerin için teşekkürler.

Elle attığın golden bu yana değiştiğini düşünmüştüm.

Kardeşimin formasına adını yazdırdım.

Yazık.
                        Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                        Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak SAFA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tamam mücadeleye pek girmiyor ancak adama pas gelmiyor ki
                          ofsayttan çıkarsa pas gelir

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonsporlu oldugundan eminmisin?

Adam 27 golle Türkiye ligi gol krali,daha ne yapacak?
                            Ne demişim de Trabzonsporluluğum tartışılır oldu? Vay be. Evet ben Trabzonsporluyum ama siz Burakyılmazsporlusunuz sanırım. Benim eleştirim gol olacak pozisyonu basitçe harcaması. Siz bu lafı ettiğinize göre "Burak Yılmaz atsın, gerisini umursamam" düşüncesindesiniz sanırım. Ben diyorum ki Trabzonspor'un hanesine yazılsın da kim atarsa atsın.
                            En son Batuhan tarafından düzenlendi; 19.02.2012, 01:35.

Yorum

• Cok komik taraftarimiz var ya artik guluyorum malesef,bir de su futboldan cok iyi anlarmisiz yalani var tabii.Gecen senelerde kosan adam niye kosuyor niye baska bir sey yapmiyor senede ortalama 15 golcuk anca atabiliyor diye adama en agir hakaretler,asagilamalar,elestiriler yapildi...Simdi Burak niye kosmuyor diye yerden yere vuruluyor.Once bir futbolcudan ne bekledigimize karar versek diyorum zira bizim olculerimize gore su an piyasada pek oyuncu yok sanirim...Yilda ortalama 30_35 gol atsin,avrupa maclarinda da en az 3-4 gol atsin,sadece gol atmakla kalmayip ilerde ayaginda topda tutsun,saga sola servis yapsin,calimda atabilmeli,adamda eksiltebilmeli,30-40 gol atsin ama asla bencil olmasin mutlaka asist de yapmali ayrica surekli saga sola deplase olup defansin arasina bos kosu yapmaya calisirken bir taraftan da hucum presi yapsin,formsuz donemleri hic olmasin,hic yorulmasin, ayrica melek gibi karakteri olsun adeta agzi olsun dili olmasin ve fanatik Trabzonspor lu olsun...Tum elestirileri alt alta toplayinca ortaya asagi yukari boyle bir sey cikiyor.

Yorum

• Eleştiriyi tadında bırakalım
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X