Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar Burak'a kaç top geldi de Avrupa maçlarında bu kadar çok yorumun dozunu geçiyorsunuz
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne demişim de Trabzonsporluluğum tartışılır oldu? Vay be. Evet ben Trabzonsporluyum ama siz Burakyılmazsporlusunuz sanırım. Benim eleştirim gol olacak pozisyonu basitçe harcaması. Siz bu lafı ettiğinize göre "Burak Yılmaz atsın, gerisini umursamam" düşüncesindesiniz sanırım. Ben diyorum ki Trabzonspor'un hanesine yazılsın da kim atarsa atsın.
      Hayır sen Umutsporluydun unutma

Batuhan Cafer Abi ironi yapmış gibi duruyor
      En son Cem Akyüz tarafından düzenlendi; 19.02.2012, 12:40.
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Haydi KRAL Yaz Bugün

Yorum

• Bugün 29 diyelim Kral

Yorum

• 2 tane daha atar 29 olur ha hat trick yaparsa süper olur ligin ilk yarısındaki macta hattrick yapmasına hakemler engel olmuştu sezonun en güzel frikik gollerinden biriydi
            ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
            NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Burak'ı eleştirenlerin ne istediğini anlamadim

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burak'ı eleştirenlerin ne istediğini anlamadim
                Gol makinesi istiyorlar şöyle her maç 5-10 tane atacak falan

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hayır sen Umutsporluydun unutma

Batuhan Cafer Abi ironi yapmış gibi duruyor
                  Aynen.

Burak i sadece attigi gol sayisina gör degerlendirmek burakada Trabzonsporada zarar verir.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ben +2 yazıyorum şimdiden gerisi sana kalmış
                    Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Insallah bugün dinlendirilir.. PSV macina lazim.
                      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Insallah bugün dinlendirilir.. PSV macina lazim.
                        yönetim her nekadar alternatifli kadroyuz desede biz tarafların bildigi gibi hoca da biliyor hiç alternatif falan yok .
                        ayrıca kazanmak zorunda oldugumuz bir maç bjk gençler maçı var bu hafta o sebeple yine 11 de olacaktır burak inş 3 tane atar cok istiyorum atmasını
                        hem RVP ve CR7 28er gole ulaştı bizimki de atsın 2 3 tanede 29 30 olsun bu hafta... inş kırar şu rekoru tabi önce takım diyecek sonra rekor
                        ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                        NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Burak Yılmaz...

Birincisi eskisi kadar hırslı ve mücadeleci değil. Önceleri az da olsa sağda solda pres yapar top kapardı. Şimdi ise Ronaldo havasında dolaşıyor ve topu hep ayağına bekliyor.

İkincisi orta alandaki kabiliyetsiz oyunculardan yeteri kadar pas alamıyor. Bunu gördüğü halde geri gelip top alma çabası içine de girmiyor.

Üçüncüsü set hücumunda sürekli defansın içine gömülü olduğu için kendisine atılan pasları rakip oyuncular araya girerek topluyor. Bunları asla kovalamıyor. Bunun için sürekli rakipten baskı yiyoruz ve psv örneğinde olduğu gibi rakipten topu uzun süre alamıyoruz.

Dördüncüsü esas etkili olduğu kontraataklarda çok ama çok bencil davranıyor. Süper ligde gol sayısını yükseltme isteği maalesef takım başarısının önüne geçiyor ve müsait durumdaki arkadaşlarına gol fırsatı vermiyor.

Beşincisi ve en tehlikelisi kendisini yeri garanti, değişmez bir isim olarak görüyor. Bu da oyun içindeki bencil ve saygısız tavırlarını zirveye çıkartıyor. Aslında kendisinde beliren olumsuzlukların kaynağı da buraya dayanıyor.

Taraftarlarımızdan ricam kimseye değerinden falza kıymet vermesinler. Kimseye de kıymetinden az değer vermesinler. Başımıza ne geliyorsa en çok bu sebeple geliyor. Trabzonspor asla takım bünyesindeki oyunculara muhtaç değildir. Hepsi gelip geçicidir ve yerlerine oynayabilecek çok daha azimli oyuncular mevcuttur. Her futbolcumuz Trabzonspor formasının kıymetini bilmek ve kendisinin bu takımın altında olduğunu kabullenmek zorundadır. Bizde oynayan ve oynayacak olan tüm futbolcuların bu felsefeyle hareket etmeleri lazım. Bu felsefe ile hareket edecek futbolcuları bulup transfer etmemiz lazım. Aksi halde bir asır geçer yine şampiyon olamayız.

Bu arada tam bir Trabzonlu gibi mücadele eden ve yetenekleri kısıtlı olsa da sahada Trabzonporumuz için varını yoğunu ortaya koyan, efendiliğinden de hiçbir zaman ödün vermeyen Umut Bulut kardeşime selam olsun...

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynen.

Burak i sadece attigi gol sayisina gör degerlendirmek burakada Trabzonsporada zarar verir.
                            O zaman kusura bakmayın. İroniyi anlamadım o an.

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O zaman kusura bakmayın. İroniyi anlamadım o an.
                              Senin gecen günlerde benim olumsuz yazilarimi elestirmen üzerine ben de aynisini sana uygulamak istedim.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Senin gecen günlerde benim olumsuz yazilarimi elestirmen üzerine ben de aynisini sana uygulamak istedim.
                                O zaman bu ironi olmuyor. Forum tartışmak için var ayrıca. Sırf ben Zokora'ya ettiğiniz laftan dolayı eleştirdim diye karşı çıktıysanız doğru değil ama.

Yorum

Yükleniyor...
                                X