Burak nolur Takima biraz yardim et fizigin süper istersen sabaha kadar kosarsin ama niye yürüyorsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak Aytekin Kuleyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesow eşşek zaten koşuyor bizimki kral ancak seyrediyor..
Öle deme 13 gol attı çocuk
dinlensin biraz..
sakın eleştirme yasak(!)Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz yedek kulübesinde kalması gerektiğine inanıyorum.
Yorum
-
Burak o amatör ruhunu tekrar istiyorum. Kendine gel be olum.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk yarıdaki Uzaktan Şutu Gol olsa Kahraman olurdu.Futbol nankör.Burak Tek forvet oynayamaz.Ben Vitteği arıyorum kaç maçtır..Henrique de ileri uçta olmuyor..Brozekten ümidi kestiğimize göre forvet transferi şart.."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
ne olursa olsun halil'i görmeliydin ! son 4-5 maçtır temposu çok düştü. bu da takıma gol yollarında fazlasıyla yansıyor. bir an önce toparlanmalı ya da kulağı çekilmeli !''BEN TRABZONSPOR'UN KAPTANIYIM. BAŞKA BİR KAPTANIN ARKASINDAN, BAŞKA BİR TAKIMIN FORMASIYLA SAHAYA ÇIKMAM.'' CEMİL USTA (DOZER CEMİL)
Kaleciler yalnız adamlardır ama, biz seni bir daha yanlız bırakmayacağız Şenol hocam...
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKötü oynuyor tamam da. Ne bu yok 'havalanmış, saygısız, kendini bişey sanmış' eleştirileri. Her oyuncu formssuz olur, yedeğe çekilir, eleştirilir. Ama niye artniyet arıyorsunuz anlamadım.Ölümüne BORDO MAVI
Yorum
Yorum