Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak nolur Takima biraz yardim et fizigin süper istersen sabaha kadar kosarsin ama niye yürüyorsun.
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Sayın C.Ronaldo 7 maçtır hiçbir şey umrunda değil bu kadar kasma almazlar seni patlarsın.Taraftara futbolculara saygın yoksa Seni bu hale getiren Şenol hocana saygın olsun be...Kaptırdığın toplara koş en azından da oynadığını bilelim...Henrique inşallah alır o formayı senden de akıllanırsın

Yorum

• İlk olarak Aytekin Kuleyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sow eşşek zaten koşuyor bizimki kral ancak seyrediyor..
        Bizimki Cr(7)...
        Öle deme 13 gol attı çocuk
        dinlensin biraz..
        sakın eleştirme yasak(!)
        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
        Olmak ister isen bu yolda mahir,
        Harabat ehlini hor görme şakir,
        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Kötü oynuyor tamam da. Ne bu yok 'havalanmış, saygısız, kendini bişey sanmış' eleştirileri. Her oyuncu formssuz olur, yedeğe çekilir, eleştirilir. Ama niye artniyet arıyorsunuz anlamadım.

Yorum

• 3 mac cezan bitince takima katki saglamani beklerken hayal kirikligina ugrattin bizleri

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biraz yedek kulübesinde kalması gerektiğine inanıyorum.
              Buna katılıyorum, Halil önde Henrique/Volkan solda olabilir. Bazen bir iki oyun dışarıda oyuncuya iyi gelebilir, çünkü artık gol atmak için bencilleşmeye başladı. Halil orada bomboş dururken bakmadan şutladı.

Yorum

• Inter maçından beri yoksun ortalıkta.

Yorum

• Gün doğdu size..Eleştirin bakalım..Bu gün sizin gününüz çıkarın hıncınızı. Ayıptır ayıp..

Yorum

• Burak o amatör ruhunu tekrar istiyorum. Kendine gel be olum.
                    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk yarıdaki Uzaktan Şutu Gol olsa Kahraman olurdu.Futbol nankör.Burak Tek forvet oynayamaz.Ben Vitteği arıyorum kaç maçtır..Henrique de ileri uçta olmuyor..Brozekten ümidi kestiğimize göre forvet transferi şart..
                      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• En ucta Henriqueyi oynatsak ve Burak kanatta oynasa? Rakipler taktigimizi cözdü. Burak da biraz kendine gelmeli.
                        Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• ne olursa olsun halil'i görmeliydin ! son 4-5 maçtır temposu çok düştü. bu da takıma gol yollarında fazlasıyla yansıyor. bir an önce toparlanmalı ya da kulağı çekilmeli !
                          ''BEN TRABZONSPOR'UN KAPTANIYIM. BAŞKA BİR KAPTANIN ARKASINDAN, BAŞKA BİR TAKIMIN FORMASIYLA SAHAYA ÇIKMAM.'' CEMİL USTA (DOZER CEMİL)

Kaleciler yalnız adamlardır ama, biz seni bir daha yanlız bırakmayacağız Şenol hocam...

Yorum

• Ilk yarida attigi sut gol olabilirdi, cok guzel vurmustu. Macin sonlarinda ise sol tarafa donmeliydi...

Yorum

• Son dakikada da olsa bu sezon ilk kez oyundan alındı...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kötü oynuyor tamam da. Ne bu yok 'havalanmış, saygısız, kendini bişey sanmış' eleştirileri. Her oyuncu formssuz olur, yedeğe çekilir, eleştirilir. Ama niye artniyet arıyorsunuz anlamadım.
                                hocam formsuz olur futbolcu gol atamaz..kabul..biz umuta katlandık kaç sene..ama o futbolcu kaptırdığı topun peşinden koşmuyosa bu formsuzluk değildir..aymazlıktır. yedeğe çekilmeli bir an önce
                                Ölümüne BORDO MAVI

Yorum

Yükleniyor...
                                X