tamam forvet biraz bencil olur eyvallah ama bu kadar da değil. burak'a birilerinin bunun bi takım oyunu olduğunu hatırlatması lazım. lille maçının son dakikalarında halile pas vermeyip kaleye şut çekmesi, psv maçı içerde olcana çevirmeyip şut çekmesi kabul edilebilir şeyler değil. bi de ben burak'ın çok pres yapmasından yana değilim gol vuruşu yapmaya gücü kalsın. ama 2 adım önündeki topa da ayağını uzatmayıp dönüp takım arkadaşlarına bağırması beni çileden çıkartıyo. yeter artık bi kulağı çekilmeli. daha takım oyuncusu gibi oynamalı şuan aşırı bireysel, takıma zarar veriyo.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Bıktım senin bencilliğinden Burak! 27 gol atıysan, başkaları sana o pasları verdiği için ve k.... senin için yırttıkları için.
Neden mi sadece Burak gol attıyor, çünkü tek forvet Burak ve herkez ona pas atıyor. Tek forvet olarak Halili, Henrique'yi koysan 27 gol olmasada çok gol olur.
Ya şu 64 dak. Halil yırtınmış düşerken sana aktarmış, ortada Olcan boş dururken sen sağ çaprazden ne şutluyorsun ????
Sinirlenmemek elde değil, daha çok sinirleneceğiz....
Yorum
-
Ne yazik ki Psv macinda kimin degeri ne kadar ettigi belli oldu. Burak süper(!) lig icin cok cok iyi futbolcu ama avrupada üst düzey bir takimda buragi oynatmazlar. Özellikle santrafor oynadigi zaman ofsayta düsmekten baska birsey yapmiyor. Bu sezon santrafor olarak oynadigi üst düzey maclar Inter,Cska,Lille,Psv,Almanya ve Hirvatistan maclari kendisinin gercek degerini gösterdi. Sahsen 5 milyon veren olursa öpüp basima koyarim.HY67...
Yorum
-
robot degilsin kabul ediyoruz bu sene attıgın gollerden dolayı sana kötü yorum yapamazlar zaten cünkü herkese sus diyebiliyorsun!
yalnız mücadele etmen gerek psv macı iyiydin birazda bencilligi bırak takım gol atarsa rakip bir yerden sonra illaki taviz verecektir bu da burak yılmaz'ın işine yarar koşular yapmanda ve gol atmanda zaten kaleciyle karşı karşıya kalınca gol oluyor büyük ihtimalBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Burak 27 gol atmasına rağmen ben hala golcü olduğuna inanmıyorum. Yönetimin bize oynadığı bir oyun bu. Burak varsa sorun yok peki ya Burak yoksa? Bize adam akıllı bir forvet almış olsaydılar şimdi farklı şeyler konuşuyor olurduk. Ben Burak'ı sevmem ama çocuğun hakkını da teslim etmek gerekir. İyi yoldasın Burak Gollere devam.
Yorum
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMatavz için 5 mio Euro diyorlar, üstüne 5 daha versinler Burakla takas edelimZira dünkü maçta kimin ne para edeceği belli oldu
Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Önce Lille maçında Halil'e vermediğin pas, sonrasında PSV maçında Olcan'a vermediğin pas. Nereye kadar gidecek böyle? Avrupa arenası Türkiye Ligi'ne benzemez. Böyle devam ettiğin sürece ancak gider Nike mağazasından Arsenal formasını alır, ismini arkasına yazdırır gezersin.
Yorum
-
Kendisini en çok seven ve savunanlardan biri olarak eleştiri yapmak istiyorum.Olcan'a çıkartmadığı topun hiçbir şekilde bir açıklaması yoktur yaptığı bencilliktir.Lille maçında Halil'e topu göndermemişti.Ayrıca bu son maçta mücadele anlamındada sınıfta kaldığını düşünüyorum.Bu maçlarda 5-0 bile yenilsek taraftarın kahramanı olarak sonuna kadar savaşman mücadele etmen gerekiyordu.Umarım kendini toplarTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
Yorum