Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kacirdiklarinin hepsini atmaliydi demedim.

Gol vuruslarinin cok iyi olmadigina vurgu yapmak istedim.

Bazen nerde,hangi vurusu yapacagini bilmiyor burak,en son örnek bursa macinda kacirdiklaridir.
    Cafer abicim;

Yiğidi öldürürken hakkını da ver. Eğer deseydinki Burak adam geçme çalım atma konusunda yetersiz sana katılırdım. Burak dribbling yeteneği olmayan bir oyuncu. Önüne pas atamazsan Burak kocaman bir hiç. Burak tamamen fiziğiyle oynayan bir oyuncu. Eğer oyun içinde pres ile gücünü kaybederse şu attığı golün yarısını atamazdı.

Hep gözden kaçırdığımız nokta şu. Burak geçen sene 19 tane attı ama bunun çoğunu forvet oynarken yaptı, sağ kanat değil. Forvete geçtiğinde koşmuyordu, Umut onun yerine de koşuyordu.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi Messi'de kaçırıyor ona bakarsan. İnsan bunlar. Herkesin kusuru olabilir. Bu konuda Burak'ı eleştirenler bunu unutuyor.

Her vurduğu gol olan, her zaman doğru tercihi yapan topçular sadece FIFA 12 'de.
      Benim ve diger taraftarimizin burak i en cok elestirdigi konu hal ve hareketleridir.

Gol kacirmasi sorun degil,sorun burak in bircok mactaki vurdumduymaz tavirlari ve takim arkadaslarina yönelik memnuniyetsizligidir.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Burak'a milletin ayar olmasının en büyük sebebi kötü pas geldimi el kol hareketi yapıp topa koşmamasıdır.Bunu geçen senede yapıyordu topa koşmamayı ama el kol hareketlerini bu sene yapmaya başladı.Bu onun karakteristik özelliği.Bir yerlere geldimi şımarma.Ondan asansör gibi inip çıkıyor durmadan.İnşallah sonun Okan Koç gibi olmaz.Bu hal hareketlerini bu saatten sonra değişebileceğinide sanmıyorum
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Her ne olursa olsun sahada yaptıklarıyla beraber, Burak giderse onu her zaman iyi anacağım.

Ancak Burak'ın hal ve hareketleri katlanılacak düzeyde değil.

Herkes attığı gollerden dolayı susuyor ama bi yere kadar.

Eleştirmeye kalkıyorsun, adam 25 gol attı daha ne istiyorsun diyorlar.

Konu o değil ki, beyzadeye pas gelmeyince triplere giriyor halbuli aldığı topları en kötü kullanan futbolcu kendisi.

Sezon sonu iyi bi bonservis bedeline satılır umarım.
          En son Koray tarafından düzenlendi; 05.02.2012, 14:56.
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bencilligin bir sinir var.
            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Burak kendisine pas atmayanlara daha doğrusu ''atamayanlara'' kol hareketi yapıyorsa sonuna kadar arkasındayım. Kornerlerde topu daha ortaya bile atamıyoruz. Önde boş alan var, gidip adama topu çarptırıyoruz.

Takımda topa vurmayı bilmeyen o kadar çok kişi var ki ...

Burak yine iyi sabrediyor. Ben sene başından beri neler diyorum.

Yorum

• Ahhh Burak Yılmaz Ahhhh.Niye o kadar gol attın ki sen. Bu taraftara Guiza lazım

Yorum

• Keşke topların arkasından giden sevgili gibi bakmasan Burak...

Yorum

• İşin doğrusu şu. Burak Yılmaz olmasa sıralamada nerede olurduk ? Trabzonspor olmasa Burak ne olurdu argümanını bırakalım çünkü artık "oldu".

Burak Yılmaz kalitesinde adamlar almadık ve dolayısıyla adam koskoca takımda tek iyi topçu oldu. Şimdi sen gel de ona Burak artistliği bırak de. 25 tane atmış adam bu mütevazılığı göstermez. Geçen seneki takımda 25 atsaydı bu yaşadıklarımızı yaşamazdık, olay bu.

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İşin doğrusu şu. Burak Yılmaz olmasa sıralamada nerede olurduk ? Trabzonspor olmasa Burak ne olurdu argümanını bırakalım çünkü artık "oldu".

Burak Yılmaz kalitesinde adamlar almadık ve dolayısıyla adam koskoca takımda tek iyi topçu oldu. Şimdi sen gel de ona Burak artistliği bırak de. 25 tane atmış adam bu mütevazılığı göstermez. Geçen seneki takımda 25 atsaydı bu yaşadıklarımızı yaşamazdık, olay bu.
                      Elcevap;burak yokken sampiyonlar liginde ilk 3 macta kac puan topladik?

Burak varken kac puan topladik?
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Siz mahallede, halı sahada top oynarken arkadaşınızdan pas alamayınca el kol yapmıyorsunuz, söylenmiyorsunuz zaten. Hatta üstüne alkışlayıp teşekkür ediyorsunuzdur.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• 22 maçta 25 gol atan umursamaz Burak yerine bir sezonda 19 gol atan ama kafasını gözünü yaran Burak'ı istiyorum ben .
                          Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak SAFA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            22 maçta 25 gol atan umursamaz Burak yerine bir sezonda 19 gol atan ama kafasını gözünü yaran Burak'ı istiyorum ben .
                            Olay bundan ibaret.

Nerdeyse sahada şortu bile kirlenmez oldu Burak'ın.
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Siz mahallede, halı sahada top oynarken arkadaşınızdan pas alamayınca el kol yapmıyorsunuz, söylenmiyorsunuz zaten. Hatta üstüne alkışlayıp teşekkür ediyorsunuzdur.
                              Dalga mı geçiyon ciddimisin.

Koskaca Trabzonsporda Burak kim takım arkadaşına artizlik yapacak.O el kol hareketi yiyen oyuncu maç içinde psikolojisi bozuldumu bunu suçlusu Burak değilmidir.Bukadar kolaymı bu iş
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Evet dalga geçiyorum.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Yükleniyor...
                                X