Artık büyük maçlarda da takımı sırtlama, en azından iyi işler çıkarma zamanı, haydi Kral ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Başlıktaki Futbolcu Hakkında Yorum Yap
* Kıymeti Kaybedilince anlaşılacak olan Futbolcumuz...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Her ne kadar gol atarsa atsın bir Umut Bulut etmez. İleride baskı yapıp top kazanmadıktan sonra, takım arkadaşlarına pas atmadıktan sonra, bireysel oynamayı bırakmadıktan sonra hiçbir takımda başarılı olamaz. İsterse barçaya gitsin.
Bu takımda sadece burak yılmaz yok malesef, ayrıca burak yılmaz tek başına o golleri atmıyor. Defanstan, orta sahadan ona atılan paslar olmasa bu kadar gol atamazdı. Neden bu kadar çok gol atıyor derseniz geçen seneki Umut + Burak gol sayısına bakın anlarsınız zaten. Umut da defans arkasına koşular yapıyordu ve goller atıyordu, Burak da aynı şekilde. Şu an kadroda Burak kaldığı için tüm defans arkası toplar ona atılıyor.
Haa bir de kaçırdıkları var ki onlara hiç girmek istemiyorum. Golcüdür kaçırır diyeceksiniz ama kafasını kaldırıp sağa sola bakıp arkadaşı var mı yok mu diye bakmadan doğrudan kaleye vurmaya çalışması öldürüyor beni...
Ben olsam burak yılmazı halı saha maçına bile çağırmam....
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu aksamda gördükkü Arsenalin sana ihtiyaci var Kral!!Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
İlk olarak ÇakırTürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ben olsam burak yılmazı halı saha maçına bile çağırmam....- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak ÇakırTürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer ne kadar gol atarsa atsın bir Umut Bulut etmez. İleride baskı yapıp top kazanmadıktan sonra, takım arkadaşlarına pas atmadıktan sonra, bireysel oynamayı bırakmadıktan sonra hiçbir takımda başarılı olamaz. İsterse barçaya gitsin.
Bu takımda sadece burak yılmaz yok malesef, ayrıca burak yılmaz tek başına o golleri atmıyor. Defanstan, orta sahadan ona atılan paslar olmasa bu kadar gol atamazdı. Neden bu kadar çok gol atıyor derseniz geçen seneki Umut + Burak gol sayısına bakın anlarsınız zaten. Umut da defans arkasına koşular yapıyordu ve goller atıyordu, Burak da aynı şekilde. Şu an kadroda Burak kaldığı için tüm defans arkası toplar ona atılıyor.
Haa bir de kaçırdıkları var ki onlara hiç girmek istemiyorum. Golcüdür kaçırır diyeceksiniz ama kafasını kaldırıp sağa sola bakıp arkadaşı var mı yok mu diye bakmadan doğrudan kaleye vurmaya çalışması öldürüyor beni...
Ben olsam burak yılmazı halı saha maçına bile çağırmam....
Hele ki ben görmiyim!..
Geçen sezon Ankaragücü,Kayseri,Kasımpaşa
maçlarında atamadıkları hala hatırlıyorum..
Hoş Burak Yılmaz'ı da fazla beğenmiyorum ya.
Ama Umut kıyası olmamış kardeş..Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
Çakır Türk kardeşim ne içtiyse bir kadehte ben istiyorum .
Kafa yerindeyken halı saha maçına çıkamıyorum da biraz ıslatmak lazım iyi oynamam içinBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
Yorum