Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ugurozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ne ispatladi gecen sene.... 1 gol atsa; golden sonra hic bir topa kosmuyordu;;

Amac gol atmak degilki; lider ruhlu olmak; takimi costurmak; heyecanlandirmak daha onemli.. salina salina gezersen orta sahan top mu surer...
    bu haksızlık olmuş. geçen sene sadece gol için oynamadı. yaptığı asistlerle de en fazla asist yapan futbolcuydu.
    bu sene de 3 asisti var. ankaragücü maçında colmana attırdığı golde gol atamayan forvet baskısına rağmen kaleye vurmamış, pas vermiştir.
    performansını, formunu, isteksizliğini yeteneklerini eleştirebiliriz ama insan onurunu zedelemeden, suçlamadan aşalamadan yapmalıyız bunları.
    benim anlayışımda, geçmiştek tüm futbolcularımız dahil hiç bir futbolcuyu suçlamak yoktur. hepsinin iyi niyetli olduğunu düşünüyrum. gökhan için de bu böyle.
    gökhan alındı haberi foruma düştüğü anı hatırlıyırum. o sevince canlı şahit oldum. iyi bir golcü olduğu tartışılmaz. taraftarla yıldızı barışmadı, formunu da bulamadı, şu an ciddi bir bunalım yaşadığı da anlaşılıyor. gökhan açısından da bizden ayrılmak en doğru karar. ancak çok iyi biliyorum ki gökhan gittiği takımda eski formunu yakalayacak. biz de niye bizde böyle olmadı diye düşüneceğiz.

Yorum

• Kurtulmamiz lazim Gökhanla ugrasilmaz. Bekleneni veremedi.

Artik kac para aliriz bilemem ama 3-4 milion euro dan asaga olmaz cünkü cok para kaybi yasamis oluruz...
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Suyun Çok Isındı Senin Burada, Gitmen Gerek Artık Buradan.

Yorum

• eleştirin eleştirin ama sacma nedenlerle degil..neymiş bilerek oynamıyormus kendiniz inanmıyorsunuz dediklerinize.diger elestiri kosmuyormus adamın stili bu bitiriciligi umut kosuyorda noluyo...

gecmıs sayfaların birinde birisi yazmıstı ''gökhan sana cok kızıyorum cunku seni umutla bile karsılastırıyorlar demısti'' aynen katılıyorum..
          su anda Türkiye super ligindeki en kaliteli TÜRK golcü bence..

Yorum

• Futbolcu gittiği yerde uyum sorunu yaşayabilir, ama bu kadar da odun kalmak akıl almaz bir durum..

Yorum

• Tekke Gelip Güzel Bir Performans Gösterip ve Goller Atınca, Acaba Neler Hissedeceksin.

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Futbolcu gittiği yerde uyum sorunu yaşayabilir, ama bu kadar da odun kalmak akıl almaz bir durum..
                Yabancı Olsa Belki, Abi Bu Kadarda Olmaz Yani.

Yorum

• Bazı arkadaşlar bitiriciliği bunun özelliği diyor, koşmaz diyor. Litmanen'i alalım koşamaz ama bitiriciliği vardır, yabancı statüsüne takılırsa Sergen de olabilir hazır devler ligi falan biraz kondisyonu da vardır. Hay Allah
                  "53"

Yorum

• Bitiriciliği çok iyi olduğuna katılıyorum, yedi bitirdi bizi..
                    Özkan SÜMER

Yorum

• Herkes güzel güzel değer biçiyor Gökhan'a. Peki bir Fenerbahçe'li Galatasaray'lı olsanız kimi, kimleri takas verirdiniz Gökhan için?

Beşiktaş; Erhan Güven, Erkan Zengin bonservisiyle Batuhan kiralık uygun görmüş öyle diyorlar
                      "53"

Yorum

• Yok koşmazmış, yok o stili imiş o sebepten koşmazmış; yok efendim kem küm, yok efendim kem kem, küm küm de falan filan. Bu sözler bana artık sinek vızıltısı olarak geliyor. Artık masal ve fıkra anlatmayı bırakalım.

Gökhan için en iyi karar; güzel bir fiyata elden çıkarmak olucaktır. Çünkü adam Trabzon'u kafasında bitirmiş artık bir fayda beklemek hayalcilik olur. Ben hayallerle yaşamak istemiyorum; ben gerçekler ile yaşamak istiyorum

Gökhan'dan fayda beklemek hayal; gerçek ise Gökhan'dan bir an önce kurtulmak.
                        "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• GS 2 milyon € satmam, elimde çürütürm. Yedik Kayseri kazığı bir kere. GS giderse gol kralı felan olursa ağır olur. İstediği GS zaten performans onun için sergilemedi.

6.250 milyon € dan ziyade 2 yılda kaybedilen değerlerde Gökhan Ünal katkı payı yüksektir. Maddi açıdan çok manevi yıkımı büyük olmuştur.

Trabzonspor'a tarihinin en büyük dersini vermiştir. Orta sınıf takımlardan bonservis ödeyerek futbolcu almayız inşallah.
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Gökhan'ın bizden gittikten sonra eski günlerine döneceğini söyleyenler, Gökhan hayatının performansını gol kralı olduğu dönem yapmıştır. O şansı bir daha yok bence.
                            "53"

Yorum

• İlk olarak Tanju tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bazı arkadaşlar bitiriciliği bunun özelliği diyor, koşmaz diyor. Litmanen'i alalım koşamaz ama bitiriciliği vardır, yabancı statüsüne takılırsa Sergen de olabilir hazır devler ligi falan biraz kondisyonu da vardır. Hay Allah

Koşmayan Jardel'in neler yaptığı hala akıllarda..

Hem adam pres yapmak mecburiyetinde değil.Sen getir o topları tehlikeli bölgede ver ona bak neler yapıcak.3 kişinin arasında tek kalıyor top kaptırınca top kaptırdı oluyor.Bırakın Allah'ınızı severseniz şu saçma sapan nedenler yüzünden eleştirmeyi.

Gs maçında rahat 5-6 pozisyonu yendi adamın,sahada çıldırdı.Atsalar pozisyon olcak Alanzinho ve Engin Bey 40 metreden şut çekmeyi seçiyor.Sonrada Gökhan suçlu,Gökhan koşmuyor oluyor.

Hiperaktif Umut gibi sağa sola amaçsız yere koşmasındansa koşmamasını nerde ne yapcağı bilmesini tercih ederim.
                              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Koşmayan Jardel'in neler yaptığı hala akıllarda..

Hem adam pres yapmak mecburiyetinde değil.Sen getir o topları tehlikeli bölgede ver ona bak neler yapıcak.3 kişinin arasında tek kalıyor top kaptırınca top kaptırdı oluyor.Bırakın Allah'ınızı severseniz şu saçma sapan nedenler yüzünden eleştirmeyi.

Gs maçında rahat 5-6 pozisyonu yendi adamın,sahada çıldırdı.Atsalar pozisyon olcak Alanzinho ve Engin Bey 40 metreden şut çekmeyi seçiyor.Sonrada Gökhan suçlu,Gökhan koşmuyor oluyor.

Hiperaktif Umut gibi sağa sola amaçsız yere koşmasındansa koşmamasını nerde ne yapcağı bilmesini tercih ederim.

Onur, burada kimse Gökhan'ın kalitesini tartışmıyor.

Kalite olarak ligin belli başlı forvetleri arasında; fakat adam Trabzon'u kafasında bitirdi artık adam "beni gönderselerde kurtulsam" diyor

Artık Gökhan bu mantık ile gider ise, hem kendine hemde bize zarar verir.

Ya mantığını düzeltip "ben bu takımı seviyorum" diyecek(takmda kalıp iyi bir performans yakalıyacak) ve takımı benimsiyecek yada başka takıma gidicek.

Belki gittiği yerde gollerini atar; ama burada kalsa o mantık ile yine aynı Gökhan'ı izleriz.

Birde şu açıdan bak, fiyat 6,250 Euro olunca pek tabiki insanların beklentisi yüksek oluyor. Bu beklentilere karşılık veremedinmi tepki olur.
                                En son hos_cocuk61 tarafından düzenlendi; 25.12.2009, 22:17.
                                "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X