Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    para varmı onlarda ? olsa bile gökhan oraya gitmek istermi ?
    Gider heralde gitmesi lazım
    Onlarda para bitmez ya hoş bana bana kalsa 10 tane mandal 1 plastik legene veririm ya gökhanı
    İyiki ben kulüp yönetmiyom yoksa kasada para yerine madal olurdu
    NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• Yorma bizi Gökhan .

Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Taraftarı Sevmeyebilirsin Önemli Değil Ben(biz) de seni sevmiyorum.

Klübü sevmiyor olabilirsin ama bir şekilde prof olmuşsun ve bunun getirdiği sorumluluk olarak aldığın paranın hakkını vermek zorundasın.
        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Insallah bi yerde karsima cikarsin; havalaninda ya da forumda...

Sana diyeceklerim var....
          Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• Ruhsuz.. Bizi Sevmiyor Olabilirsin Aldığın Para nın Hakkını Ver Bari..
            Bide Atamıyor Atamıyor.. Biri Ona Top Atmasın Hemen Bağrıyor.
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Takimdaki diger topcular ondan nefret ediyor. Kayseride de sorunu buydu.. .otu kalkik oldugu icin hic birzaman futbolcu olamayacaktir.

Ne Tolunay onu bi dha geri alir; ne de Ertugrulda gokhana para kaptiracak saflik bulunur.

Kabak tamamen TSnin elinde patlamistir.

Senol Hoca bu macta onu ilk 11 baslatmasinin tek nedeni var. Yonetim demistir...

GS nasilsa paf takimla cikacak; oynat su Gokhani da beki bi gol atar; piyasa yapar cikaririz elimizden denmistir Senol Hocaya..

Yoksa hoca onun notunu daha Koredeyken vermisti..
              Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• 90 dk hiçmi olumlu birşey yapamaz insan gerçekten olmuyacak kime satacaz acaba
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yorma bizi Gökhan .

Abi adamda hiç futbolcu tipide yok..
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• La git haburdan ya ;sen forvetmisin ilerde 2 saniye bile topu ayağında tutamıyorsun isteksizsin güçsüzsün daha birsürü şey....
                    En son Tayfun tarafından düzenlendi; 24.12.2009, 17:53.
                    .

Yorum

• Yazacak çok şey var ama.

Bunların özeti tek kelime.

'' Ruhsuz. ''

Yorum

• başkan lig tv acıklama yapmıs ve acıklamasında diyor ki : BİZİM SATILIK YERLI OYUNCUMUZ YOKTUR SADECE YABANCILARI SATABILIRIZ ODA KARSILIGINI ALIRSAK ? diyor ? bu konusmadan ne cıkardınız bılmıyorum ama benım cıkardıgım sonuc su fatihle bırlıkte gokhan ve umut bu takımın forvetlerı olacaktır dıyor peki bu dusuncede olan bır baskan bu sebepden gokhanı oynat dermi ? bence demez trabzonspor teknik ekibi suanda Gokhan unalı kazanmaya calsıyor ve kazanma amacının ıcınde bırılerıne cok buyuk iş düşüyor o birileride bizleriz ? bizki cehennem deplasmanların kralıyız bizki 25 yıldır sampıyonluk bekleyen asi baş kaldırıcı taraftarlarız mademki baskanımız ve senol hoca boyle dusnuyor ozman bızde oyle dusunelım ve sahada sadece yuruyen bu oyuncuyu oyle bır hale getırelımkı bizler bunu cok rahat basarabılırız ? eger biz bunu tezahuratımızla guvenle destek olarak yapabılıyorsak zaten bız basarılı bır taraftarız ama yapamazsak ...! dahacok yapamayız
                        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Arkadaşlar, eleştiri ayrı hakaret ayrı.Lütfen saygıyı yitirmeyelim... Gökhan'ın oynadığı futbolu halı sahada bile kabul etmiyorlar.Bu haliyle bu takımın forveti olamaz.Trabzonspor formasını giyen futbolcu ona yakışır şekilde sahada mücadele edecek.Yeneriz, yeniliriz o ayrı bir şey ama kesinlikle Trabzonspor'lu futbolcu mücadele etmeli.Arda'nın 90.dakikadaki presini görünce utandım.

Ah Tolunay, Ünal, Osman, Orhan ah! sizde dışardan geldiniz ama öz Trabzonlulardan daha çok sevildiniz zamnında.Neden? Çünkü sahaya adam benliğini koyuyordu oynarken.Eğer Gökhan'ın benliği bu kadarsa, onada bir şey diyemeyeceğiz...
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Ne takıma ne taraftara sevgisi var.Ne de olağanüstü yeteneği var kim bilir bunun gibi kaç tane futbolcu var piyasada hemde 60 kat ucuza bulunabilcek şekilde.
                            Umut'u eleştiriyolar ama bu Umutun gösterdiği azmin, hırsın onda birini gösterse bu takım bu halde olmazdı.
                            aynen aynen

Yorum

• Toparlanda biran önce terket şehri gökhan!

Yorum

• bu adamı savunacak adamın aklından şaşarım bana gökhan demeyin alerjim var

Yorum

Yükleniyor...
                                X