Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gökhan Bey 'Bu takımdan bir şey olmaz' demiş..
    Diyelim ki bu gerçek,bu sözün neresi size dokunuyor??
    Bence de bu takımdan bir şey olmaz,Hugo Broos'a göre de bu takımdan bir şey olmaz ve eminimki takımdaki oyuncuların bircoguna göre bu takımdan bir şey olmaz...

Tamam Gokhan Unal vurdumduymaz olabilir ama tek suçlu Gokhan degil ki,

bu takıma kaptan yaptıgımız adam bile tuhaf tuhaf hareketler yapıyor takım o sebepten gol yiyor..

Takımın kalecisi üzerine gelen toplarda kenara atlıyor gol yiyoruz...

Takımın Diger defansı da Kaptan gibi saçma hareketler peşinde...

Takımın Sag bekinin,maç boyu en az ugradıgı yer Sag bek...

Küfürlerle ugurlanan Hüseyinin yerine diye aldıgımız adam ortalıkta yok...

Büyük umutlarla,Hırvat Milli takım oyuncusu,gelecegin yıldızı diye getirdigimiz kanat oyuncusu,ne adam geçebiliyor,ne orta yapabiliyor....

Takımın tartışmasız kapasite olarak en iyi oyuncusu aylardır sakat ve yönetim bu oyuncuya en yuksek parayı vermesine ragmen bu oyuncu için 'misyonunu tamamlamıstır' gibi söylemde bulunuyor...

Sizce bu takımdan bir şey olur mu???
    Bu cümlede Gokhana sonuna kadar hak veriyorum..

Şimdi diceksiniz ki Gokhan vurdumduymaz,biz bundan sinir oluyoz..

Peki kim Vurdumduymaz degil??

Kaptan yaptıgın adam mı??
    Yoksa Yardımcı kaptan yaptıgın adam mı??
    Yoksa 3. Kaptan mı??
    Yoksa takımın kalecisi mi??

Benim görüşümce bu takımdan sorun var hem de çok büyük bi sorun,ama bu sorun ne Gokhandan ne diger Futbolculardan kaynaklanıyor...
    Sorunun nedeni de bellidir...
    Maç sonrasında forumda görmüştüm. Gökhan bir şey olmaz demiş ama "şey" dememiş. Çok argo bir ifade kullanmış. Tabii iddia bu. Kullanıcı ismini hatırlamıyorum, kim yazmıştı bunu acaba?

Bahsettiğiniz futbolcular her zaman böyle değildi. Gökhan ise geldiğinden beri ayakta duramıyor. Bana 3 tane iyi oynadığı maçı söyleyin? İstekli olduğu, ayakta durabildiği 3 maç... Gol attıkları dahil. Egemen iyiyken, Ceyhun iyiyken de Gökhan yine kötüydü. Gökhan'ın savunulacak tek bir yanı yok. Hayatımda gördüğüm en isteksiz forvet.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• şu adamın isminin yanında "büyük futbolcu" lafını kullanmayın lütfen

Yorum

• hey gidi günler hey. Saf milletim sağdan soldan duyduğu haberlere inanmaya devam etsin. Kendi kendine plan kurmaya devam etsin. Küfür de etsin.

kayseri size o adamı satmadı. Belediyemizi gasp eden zihniyetin elemanı getirdi onu. Onca parayı döktürerek, yoksa Sadri Şenerin demesiylemi Adnan Polatın elinden alınacaktı o. Yalandan yere kandırmayın kendinizi.

Gökhan Ünal bu takımda başarılı olabilir di, ama yeteri imkan tanınmadı. Siz vay efedim der sallarsınız şimdi.
        [ille d' 7]

Yorum

• Geldiği zaman ne heyecan yapmıştık ama..
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hey gidi günler hey. Saf milletim sağdan soldan duyduğu haberlere inanmaya devam etsin. Kendi kendine plan kurmaya devam etsin. Küfür de etsin.

kayseri size o adamı satmadı. Belediyemizi gasp eden zihniyetin elemanı getirdi onu. Onca parayı döktürerek, yoksa Sadri Şenerin demesiylemi Adnan Polatın elinden alınacaktı o. Yalandan yere kandırmayın kendinizi.

Gökhan Ünal bu takımda başarılı olabilir di, ama yeteri imkan tanınmadı. Siz vay efedim der sallarsınız şimdi.
            Yeterli imkan derken?

Yorum

• Tutmadı napalım...
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Gönderilsin bence artık devre arasında 3-5 ne verirlerse gönderilsin ve tarihin tozlu sayfalarında hayal kırıklığı olarak kalsın...
                Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                #20 COLMAN

Yorum

• Tarihin tozlu sayfalarını kirletmeye gerekyok

Yorum

• arkadaşın imkandan kastı ne anlamadım

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tarihin tozlu sayfalarını kirletmeye gerekyok

zaten yeterince tozlu

Yorum

• gökhan ne zaman gidiyorsun insallah???
                        zamanin geldi trabzonsporda ne yiyecegin ekmek nede icecegin su kaldi...
                        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                        Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                        FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Gökhan Ünal'ın Rusya yolu açık
                          Son dönemdeki performansı ve içinde bulunduğu olumsuz ruh hali sebebiyle kadro dışı bırakılan 5 oyuncudan biri olan Gökhan Ünal'a Rusya yolları görünüyor.

Bir dönem Galatasaray’ın da listesinde bulunan, ancak Sarı-Kırmızılı ekibin 3 milyon Euro’dan fazlasını gözden çıkarmaya yanaşmadığı golcü için Rus kulüplerinin devreye girmeye hazırlandığı öğrenildi. Trabzonspor’un kurmaylarının da bu seçeneğe iki açıdan sıcak baktığı belirtildi. Birincisi Gökhan’ın Galatasaray’da patlama yapması halinde yönetimin düşeceği sıkıntı. Diğeri ise 6 milyon 250 bin Euro’ya alınan oyuncudan en az şekilde zarar etme planı.

fanatik.com.tr
                          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                          Olmak ister isen bu yolda mahir,
                          Harabat ehlini hor görme şakir,
                          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• 4,5 veriyomuş ankaragücü 5,5 6 milyon euro civarı getirisi olur bu gelicek parayla borçların bi kısmında kullanılsın yerine oyuncu alınmasın.
                            En son cobts28 tarafından düzenlendi; 28.11.2009, 16:29.

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              4,5 veriyomuş ankaragücü.
                              Ruslar bunun üzerine 7 de verir 10da
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ruslar bunun üzerine 7 de verir 10da
                                aynen öyle bilgin gökmen geçen hafta söylemişti alanzinho içinde wolsburg ilgili borçlarda kullanılmalı zaten bu ekonomiyle transfer çok zor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X