Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kimbilir belkide Ankaragücü'ne gider.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bizden gitsinde nereye giderse yolu var..
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• GS, Gökhan'ı almaz.Transfer yaparken UEFA Avrupa Ligi maçlarında oynatabileceği oyuncuları tercih ederler.

Yorum

• Merhaba Gökhan bu sayfalarda beni gören olmadığı için sen beni tanımazsın, benim adım Metin.
          Bu takımın tek gerçek forvetiydin. Söylenenler doğru ise seni Galatasaray istemiş. Bir iyilik yap ne yapıp et bu teklifi kabul et.
          Selamlar.
          Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Merhaba Gökhan bu sayfalarda beni gören olmadığı için sen beni tanımazsın, benim adım Metin.
            Bu takımın tek gerçek forvetiydin. Söylenenler doğru ise seni Galatasaray istemiş. Bir iyilik yap ne yapıp et bu teklifi kabul et.
            Selamlar.

Bir dost..
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Gs'nin istediği yönündeki haberlere hiç inanasım gelmiyor.

Adamlar daha 2 gün önce izledi hep beraber.

Neyse ya inşallah alırlar büyük golcümüzü, en azından gs maçlarımızda defansımız daha az yorulur.
              Özkan SÜMER

Yorum

• Gökhan burayı okuyorsan senden bir kardeş ricası git abi git ...
                Twitter Adresim

Yorum

• Bi Fatih Tekke'yle de izlemek lazım sonra ah vah etmeyelim içimizde kalmasın çünkü eminim ki gittiği takımda baya gol atar

Yorum

• gökhan unal yeter artık ıstemıyosan oynamak dekı ıstemıyorumm yedın bıtırdın takımı sana verılen paralar haram olsunnn
                    Gurbetçi gençler ulannnnnn

Yorum

• gökhani satmak dogru olmaz
                      f.tekkele beraber oynarsa bence asil gücünü ortaya koyar
                      gökhan ünal bu degildir

eminimki eger giderse gitti takima gol krali olur
                      En son onur-61 tarafından düzenlendi; 25.12.2009, 18:06.

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        art niyet aramadan, suçlamadan, aşşalamadan oturup düşünmeliyiz. gökhan kaliteli bir futbolcu. geçensene tam anlamıyla formda olmasa da kalitesini golleri ve asistleriyle ispatladı.
                        hiç bir futbolcunun bilerek kötü oynayacağına iananma, hiç bir futbolcumuzun da iyi niyetinden şüphe etmem. bu geçici bir süreç. taraftar da artık nefret mesajlarına son vermeli. sezonun kalanını tüm oyuncular için katlanılmaz bir hale getirmemeliyiz.
                        ne ispatladi gecen sene.... 1 gol atsa; golden sonra hic bir topa kosmuyordu;;

Amac gol atmak degilki; lider ruhlu olmak; takimi costurmak; heyecanlandirmak daha onemli.. salina salina gezersen orta sahan top mu surer...
                        Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• İlk olarak ugurozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ne ispatladi gecen sene.... 1 gol atsa; golden sonra hic bir topa kosmuyordu;;

Amac gol atmak degilki; lider ruhlu olmak; takimi costurmak; heyecanlandirmak daha onemli.. salina salina gezersen orta sahan top mu surer...

Anlamıyor musunuz yoksa anlamak mı istemiyorsunuz bilmiyorum.

Burda bu koşma mevzusunu binlerce kere anlattım.

Her futbolcunun bir stili vardır her insanın bir karakteri olduğu gibi.Gökhan'ında özelliği bitiriciliği.Her topa koşmak zorunda değil.Sen o adamı tehlikeli bölgede topla buluşturcaksın ki oda o özelliğini gösterebilsin.

En yakın zamandan size bir örnek veriyim.Son Galatasaray maçının 2.devresinde Gökhan'a atılmayan net 5-6 pas var.O paslar verilse yüzde yüzlük pozisyonlara giricek ve gol atma şansı doğucak.

Gördünüz mü bilmem ama Gökhan o pozisyonlardan sonra sinirinden formasını yedi,kendini dövdü.

Bırakın artık klişe laflarla eleştirmeyide objektif olun.
                          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İstediği yere gidebilir Ama Trabzonsporda kalmasın mümkünse!

Yorum

• gökhan the and oldu bitti istemiyoruz onu

Yorum

• galatasraya gitti gibi cale de satılırsa yerlerine fatih ve darragi alınırsa kimse bizi tutamaz

Yorum

Yükleniyor...
                                X