Kimbilir belkide Ankaragücü'ne gider.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökhan Ünal
Daraltma
X
-
Merhaba Gökhan bu sayfalarda beni gören olmadığı için sen beni tanımazsın, benim adım Metin.
Bu takımın tek gerçek forvetiydin. Söylenenler doğru ise seni Galatasaray istemiş. Bir iyilik yap ne yapıp et bu teklifi kabul et.
Selamlar.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba Gökhan bu sayfalarda beni gören olmadığı için sen beni tanımazsın, benim adım Metin.
Bu takımın tek gerçek forvetiydin. Söylenenler doğru ise seni Galatasaray istemiş. Bir iyilik yap ne yapıp et bu teklifi kabul et.
Selamlar.
Bir dost..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleart niyet aramadan, suçlamadan, aşşalamadan oturup düşünmeliyiz. gökhan kaliteli bir futbolcu. geçensene tam anlamıyla formda olmasa da kalitesini golleri ve asistleriyle ispatladı.
hiç bir futbolcunun bilerek kötü oynayacağına iananma, hiç bir futbolcumuzun da iyi niyetinden şüphe etmem. bu geçici bir süreç. taraftar da artık nefret mesajlarına son vermeli. sezonun kalanını tüm oyuncular için katlanılmaz bir hale getirmemeliyiz.
Amac gol atmak degilki; lider ruhlu olmak; takimi costurmak; heyecanlandirmak daha onemli.. salina salina gezersen orta sahan top mu surer...Seninle bir ömür Şenol hocam...
Yorum
-
İlk olarak ugurozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene ispatladi gecen sene.... 1 gol atsa; golden sonra hic bir topa kosmuyordu;;
Amac gol atmak degilki; lider ruhlu olmak; takimi costurmak; heyecanlandirmak daha onemli.. salina salina gezersen orta sahan top mu surer...
Anlamıyor musunuz yoksa anlamak mı istemiyorsunuz bilmiyorum.
Burda bu koşma mevzusunu binlerce kere anlattım.
Her futbolcunun bir stili vardır her insanın bir karakteri olduğu gibi.Gökhan'ında özelliği bitiriciliği.Her topa koşmak zorunda değil.Sen o adamı tehlikeli bölgede topla buluşturcaksın ki oda o özelliğini gösterebilsin.
En yakın zamandan size bir örnek veriyim.Son Galatasaray maçının 2.devresinde Gökhan'a atılmayan net 5-6 pas var.O paslar verilse yüzde yüzlük pozisyonlara giricek ve gol atma şansı doğucak.
Gördünüz mü bilmem ama Gökhan o pozisyonlardan sonra sinirinden formasını yedi,kendini dövdü.
Bırakın artık klişe laflarla eleştirmeyide objektif olun.uff msglsn glba .s.s.s
Yorum
Yorum