Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abi her bu konuya girdiğimde günaha giriyorum, bu adam nasıl gol kralı oldu ya

Yorum

• İlk olarak Toraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzon'da bir çok kalitesiz oyuncu izledim, Olivieralar, Tetteheler geldi geçti, ama bu kadar ruhsuz bir başka oyuncu şu anda hatırlayamıyorum. Ersen Mertin gibi bir adam bile bu takımda iyi kötü bir kaç maç oynadı. Sen ne oynadın Gökhan.
      ne oynadığını halen anlamadıysanız açıkça kasıtlı yorum derim,

15 gol 11 asist
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2 tane futbolcu versinler yeterlidir.Mehmet Eren + sağbekteki eleman.
        Ben birinede razıyım

Kar kardır

Yorum

• dünkü maca kadar icimde hep bir isik vardi, ama onuda söndürdün.
          artik sirtindaki 9 numarali formayi cikar sahibine teslim et ve kayseriye geri dön
          İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
          BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ne oynadığını halen anlamadıysanız açıkça kasıtlı yorum derim,

15 gol 11 asist
            İstatistlik olarak bakacaksak..Kaç pozısyona girmiş kacını atmıs ? Gecen sezon 5 pozısyondan 1 tanesını atıyodu.. bu sene yanılmıyorsam 14 macta 2 golu var.. toplam 900 dakıka oynamıs.. 450 dakikada 1 gol atabılıyo.. Tam da aradıgımız forvet!

Yorum

• Gökhan gidiyor

Trabzonspor'un ligde Fenerbahçe, kupada ise Galatasaray karşısında aldığı mağlubiyetler sonrasında Teknik Direktör Şenol Güneş'in takımda revizyona gitmesi bekleniyor.

GÖKHAN ÜNAL SATIŞ LİSTESİNE KONULUYOR
              Trabzonspor'a 1. 5 sezon öncesi Kayserispor'dan 6 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli karşılığı transfer edilen ancak aradan geçen zamanda beklenen performansı bir türlü gösteremeyen Gökhan Ünal, Galatasaray maçında ki futboluyla da yönetim kurulunun ve teknik heyetin sinirlerini gerdi. Bordo - mavili taraftarların da yoğun protestosuna maruz kalan futbolcuyu iyi bir teklif gelmesi durumunda satmayı planlayan yöneticilerin, bu konuda Teknik Direktör Şenol Güneş'in de onayını almaya çalışacağı vurgulandı.
              İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
              Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
              FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Sadri Şener Rusya'ya gitti
                25 Aralık 2009 / 01:01
                Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, Rusya'nın Zenit takımında oynayan Trabzonlu futbolcu Fatih Tekke transferi bu kulüple görüşmek üzere Rusya'ya gitti.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, Rusya'nın Zenit takımında oynayan Trabzonlu futbolcu Fatih Tekke transferi bu kulüple görüşmek üzere Rusya'ya gitti.
                Dün Tekke’nin bonservisinde küçük pürüzler yaşandığını ifade eden Kulüp Başkanı Şener, akşam saatlerinde gittiği Rusya’da Zenit Kulübü'yle görüşerek transferi gündemde olan Fatih Tekke işini bitirmek istiyor.
                FATİH TEKKE OLURSA GÖKHAN GS'YE YOLCU...
                Rijkaard’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan Cim-Bom’da, sürpriz şekilde Trabzonsporlu Gökhan Ünal ismi gündeme geldi.
                Trabzonspor’la 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki golcü futbolcu için temasın önceki gün Ali Sami Yen Stadı’nda yapıldığı ortaya çıktı. Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile Trabzon Başkanı Sadri Şener’in konuyla ilgili ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği öğrenilirken, Karadeniz ekibinin Fatih Tekke’nin işini bitirmesi durumunda transfere onay vereceği ve sarı-kırmızılılara öncelik tanıyacağı bildirildi.
                İstanbul’da bulunan Gökhan Ünal transfer konusunun kendisinin dışında geliştiğini belirterek, “Mukavelem devam ediyor. Kulübüm gözden çıkarırsa o zaman önerileri değerlendireceğim” dedi. Galatasaray cephesinde ise Gökhan Ünal transferi ne yalanlandı, ne de doğrulandı.

bir haberde bu kadar mı güzel olur 2 güzel haber birden tekke gelirse gökhan gidecek kul istedi bir göz allah verdi 2 göz

Yorum

• çok bile kaldı bu oyunla

Yorum

• ne iyi teklifi fatih'in maliyetini karşılayan bir teklif gelmesi durumunda hiç düşünülmeden satılmalı. Bu adamı hiç bir zaman beğenmedim ama hiç bir maçtada gs maçındaki kadar gezen halini görmemiştim. Top gs stoperlerinde iken topun olmadığı yerlere yürüdü durdu. Top sola gökhan sağa, top sağa gökhan sola. Çıldırmamak için zor tuttum kendim, gs maçındaki bu tavirlarını kulübe hakaret olarak kabul edip bileti kesmiş olmaları gerekir.
                    “Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.”
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• Gökhan Ünal'a sorulmalı ,Rusya'ya gitmek ister misin , diye .

Eğer hayır , derse , derhal Rusya'ya satılmalı . Rusya onun için uygun ise , Arap emirliklerinden gelecek tekliflere bakılmalı .

Gökhan çok yetenekli bir değerimiz olabilir , ancak o yeteneği taşıyacak karaktere sahip mi , işte orada bazı şüphelerim var .

Yorum

• Kayseri yada Gs hanginiz bu adamı alırsanız Hayır duamı alıcaksınız....!
                        volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Mürsel dayanamaz ve Gökhan'a da o malum cümleyi kullanır.

Yorum

• Gökhan Ünal GS'ye haberinin altındaki yorumlar

tam yerli guiza hatta ondanda beter bune ya allah rakibime vermesin
                            Misafir 25/12/09 16:16

gökhan galatasaraya ilk 11de oynatmak için alınırsa galatasarayı bırakırım hemde koyu galatasaraylı olmama rağmen...
                            Misafir 25/12/09 16:02

gökhan ünal'ın bir odundan tek farkı yürüyebiliyor olması. insanı çıldırtacak kadar kötü bir futbolcu, gitsin de nereye giderse gitsin.... gerçi bunların hepsi böyle gidince birden açılım gösterirler ...
                            Misafir 25/12/09 15:56

gökhan tam besiktasın forveti
                            Misafir 25/12/09 15:43

trabzon yönetimi gökhanın gitmesi halinde üste para versin.
                            Misafir 25/12/09 15:31

hangi mantık topa vurmayı beceremeyen birini kurtarıcı olarak almak ister? bu adam yerli guiza arkadaşlar aman haa
                            Misafir 25/12/09 15:26
                            Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Rijkaard’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan Cim-Bom’da
                              Rijkaard'ın başka işi mi yok?
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• valla pek inanmadım ama inşallah gs alır bizden
                                TRABZON SPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X