Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökhan'ın bir sıkıntısı var bu belli..
    Şenol Güneş bu sıkıntısını çözerse ne ala....
    Yok çaözemezse eğer işimiz var demektir...
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Haklısı beklenti konusunda ama şahsen bana o paslar atılmasa bende zıvanadan çıkarım.Dikkat ediyorum 4-5 maçtır hep aynı şey oluyor.Forvet oyuncusu beslenmek ister,sende ortasaha oyuncusu olarak onu besleyip gol attırmak zorundasın 40 metreden yanındaki adam boşken kaleye şut çekmek değil.

Ben Gökhan'ın gol attıkça açılcağına inanıyorum.Devre arasında kendini toplayıp ilerde top saklaya bilen bir forvet gelirse,Fatih Tekke veya bir başkası hiç önemli değil ben iş yapacağına inanıyorum.Çünkü ileri atılan her top duvara çarpar gibi geri dönmeyecek ve hücuma yerleşebilcez.
      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Gökhan Ünal bitmiş. Kayseri'deki Gökhan olsa futbol konuşuruz ama bizdeki Gökhan'a bakınca futbol namına hiçbir şey göremiyorum. Beslenmiyor demeyin Gökhan Ünal için Allah aşkına. Geçen sezon en fazla pozisyona giren takımdık. Önce ayağında 3-5 saniye top tutsun. Tek yaptığı şey, topu alır adamın içinden geçmeye çalışır başka yaptığı hiçbir şey yok. Adamın yürüyecek hali yok, ben ne diyorum kendi kendime.

Bitmiş işte savunulacak tek yönü yok. Umut koşuyor işte. Kaptırdığı topun peşinden koşuyor. Gökhan'da o da yok. O sorumluluk o istek o güç bile yok. Tükenmiş. Dibe vurmuş. Ben neydim ne oldum psikolojisi bitirmiş adamı. Gökhan bu kadar yeneteksiz miydi? Hayır. Ama bu kadar kötü olmasının nedeni sadece kendisi. Beslenme çantası falan gerek yok bahane aramaya.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• geçen sezon son haftalarda avni akerde 90+6 da attığı frikik golüyle bursalıları hayata küstürmüş, bizi sevinçten çıldırtmıştı, o golden sonra maçı izlediğim kahve yıkılmıştı

gitmesini isteyenlerdenim ama acaba şenol hoca onu düzeltebilirmi, şimdi fatihin yanına(sanki aldıkta) adam arıyoz ama gökhanı monte etse şenol hoca, düzeltse şu adamı, acaba diyorum 2 gol kralı yan yana ?? merak ne güzel şey
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kurtulmamiz lazim Gökhanla ugrasilmaz. Bekleneni veremedi.

Artik kac para aliriz bilemem ama 3-4 milion euro dan asaga olmaz cünkü cok para kaybi yasamis oluruz...
            satılması gerektiğine, onun da kendi kariyeri için ayrılması gerektiğine inanıyorum. ama senin profilindeki yattaranın da aynı şekilde gönderilme zamanı gedli de geçiyor bile. hadi gökhanı satarız da yattara elimizde kaldı.

Yorum

• Gökhanı duzeltmek için tum takımı yakalım isterseniz ??? Yok top gelseymıs , Biraz daha pas atılsaymıs.. Hangi hikayeden bahsedıyosunuz siz ? Bu adam gecen sezon kac pozısyona girip kacını atmıs kacını kacırmıs ıyıce bı bakın..Bakmanızada gerek yok ızledık hepımız macları..Bu adam bizim forvetımız olacak kapasitede değil.. Ben Trabzonsporda oynadıgı futbola bakarım geçmısı benı baglamaz.. Bu adamda Hırs yok gıtmek ıster gıbı oynuyo..Koşmasına gerek yok jardelde kosmazdı dıyen arkadasımıza soruyorum jardel kac gol atmıs ? gokhan kac gol atmıs ? bırakın onun tarzı bu bahanelerını.. Trabzonsporun forveti koşacak! hırslı olacak! En azından yetenegı olmasa bıle bızı hırsıyla kandıracak bılmem anlatabılıyormuyum..

Yorum

• Gökhanın bir sıkıntısı yok.Sıkıntının kendisi gökhan.Kan uyuşmadı.Olmadı.Yapamadı.Trabzonda olmayacak.
                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak Tanju tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gökhan'ın bizden gittikten sonra eski günlerine döneceğini söyleyenler, Gökhan hayatının performansını gol kralı olduğu dönem yapmıştır. O şansı bir daha yok bence.
                  çok doğru söylüyorsunuz Gökhan Ünalın kariyeri inişe geçmiştir, Gs'ye gitmek istiyormuş. Diyeceğim tek şey DEFOL layık olduğun yere git...

Yorum

• sen hala burda mısın?gitmedin mi?ne zaman ayrılacaksın bu takımdan?git artık istemiyoruz seni...

Yorum

• gökhan benim enistem kahveyi kapatiyor sana alalim mi calistirirsin...
                      cay getir götür islerine bakarsin
                      ücretide iyidir haaa...
                      arada bi gelirim yanina yardim ederim sana
                      İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                      Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                      FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Tipten kaybediyor ...

Takım için oynadığı imajı sergileyemiyor bi ruhsuzluk bi isteksizlik ...

En başından beridir ..
                        Twitter Adresim

Yorum

• Kayıp yıldız Gökhan Ünal!

Büyük umutlarla ve rekor bir bonservis bedeliyle geldi ama özellikle bu sezon vasatı dahi aşamadı. Verilen fırsatları elinin tersiyle iten golcü için Antalya son şans.

Kayserispor’da kelimenin tam anlamıyla harikalar yaratan, gol krallığı tacı takan ve devleri peşinden koşturan Gökhan Ünal, Trabzonspor’a geldiğinde herkes eski yıldızların boşluğunun dolacağını düşünmüştü. İlk sezonunda 15 gollük bir performans sergilemesine rağmen genel formuyla eleştirilen Bordo-Mavili oyuncu, bu dönemin ilk yarısında ise büyük hayal kırıklığı yarattı. Geride kalan süreçte sadece 2 golü bulunan ve bunların birini Egemen’in 3 golle yıldızlaştığı İstanbul Belediye, diğerini de Kayserispor’a atan Gökhan Ünal, isteksiz ve konsantrasyonu düşük görüntüsüyle tribünlerden tepki çekti. Fatih Tekke isminin daha sık telaffuz edilmesinde de bu performansıyla önemli rol oynayan golcüyü hayata döndürmek için hocası Şenol Güneş seferber olmuş durumda.

Yakından izlenecek
                          Geldiği günden beri Umut ile birlikte Gökhan’ın üzerine titreyen Güneş’in Antalya kampında her oyuncu gibi onları da göz hapsine alacağı belirtildi. Camiaya yakın kaynaklar, Gökhan’ın beklentilere yanıt verememesi ya da bu alana takviye yapılması halinde transfer listesine gireceği görüşünde birleşiyor.

www.fanatik.com.tr
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• 'Gökhan için Kararı Şenol Güneş Verecek'
                            26 Aralık 2009 / 08:59
                            Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Galatasaray'ın Transfer Etmek İstediği Gökhan Ünal İçin Net Konuştu: "Kararı Şenol Güneş Verecek."

Yener, Radyospor'da Aydın Cingöz ile Gündem programına yaptığı açıklamada, "Galatasaray'ın Gökhan Ünal'a ilgisi yeni değil. Kayserispor'da oynadığı dönemden beri bu ilgisi var. Bu sezon Galatasaray Gökhan'ı almak istediğini bize iletti; ama transfere izin vermedik. Son tekliften ise haberim yok." dedi.
                            Gökhan Ünal'ın kendileri için değerli bir futbolcu olduğunu söyleyen Yener, "Gökhan Ünal ligin ilk yarısında üzerideki gol atamam basrkısını atamadı ama ondan beklentilerimiz büyük. Teklif gelirse bu oyuncuyu Galatasaray'a transferine olumklu ya da olumsuz yanıt verecek isim Şenol Güneş'tir. Gökhan Ünal, Şenol hocanında çok güvendiği ve sevdiği bir futbolcu." diye konuştu.
                            Yener, Fatih Tekke'nin transferi hakkında da, "Fatih ile sorun yok. Kulübü ile görüşmelere başladık. Zenit'in 2 milyon Euro bonservis bedeli istediğini duyduk." dedi.

Yorum

• gökhan bizdeki performansının üzerinde bir performans sergiler çünkü gs nin orta sahası çok koşan basan pres yapan top kapan orta saha gökhan koşmayan bir oyuncu bizim gibi orta sahası olan takımlarda gökhan fiyasko olur çok koşan takımlarda başarılı olur gs de bizdekinden daha başarılı olacağı kesin bizde ise daha da kötü olacağı kesin bir oyuncu alırken önce yanındakilerle uyumuna bakılarak alınır gökhan olayında hiç bakılmadan alındı gabriç alanzinho colman selçuk hiç biri pres yapmıyo gs de arda mehmet topql mustafa sarp ayhan hepsi at gibi koşuyo bu bağlamda değerlendirin

Yorum

• İlk olarak Murat Cömert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gökhanı duzeltmek için tum takımı yakalım isterseniz ??? Yok top gelseymıs , Biraz daha pas atılsaymıs.. Hangi hikayeden bahsedıyosunuz siz ? Bu adam gecen sezon kac pozısyona girip kacını atmıs kacını kacırmıs ıyıce bı bakın..Bakmanızada gerek yok ızledık hepımız macları..Bu adam bizim forvetımız olacak kapasitede değil.. Ben Trabzonsporda oynadıgı futbola bakarım geçmısı benı baglamaz.. Bu adamda Hırs yok gıtmek ıster gıbı oynuyo..Koşmasına gerek yok jardelde kosmazdı dıyen arkadasımıza soruyorum jardel kac gol atmıs ? gokhan kac gol atmıs ? bırakın onun tarzı bu bahanelerını.. Trabzonsporun forveti koşacak! hırslı olacak! En azından yetenegı olmasa bıle bızı hırsıyla kandıracak bılmem anlatabılıyormuyum..
                                Öncelikle sunu söylemek istiyorum..

Gökhan ÜNAL 15 gol 11 asistle oynadı.

Bu ne anlama geliyor hem asist yönünden hemde golcülük yönünden 1,5 sezonda Trabzonspor'da gayet iyi bir performans sergiledi.

Bu sezonun ilk devresinde zaten takım olarak kötü olan Trabzonspor'da Gökhan ÜNAL'ı kurtarıcı olarak görüp herşeyi ondan yapmasını bekliyorsanız zaten yanılgıdasınız demektedir.

Kaldı ki bu sezon birçok maçta yedek oturduğunuda unutmayalım..

Bak Gökhan ÜNAL Umut Bulut ile kıyaslanıyorsun..

Bunları görüp ona göre davran ..
                                En son Serdær tarafından düzenlendi; 26.12.2009, 11:03.
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Yükleniyor...
                                X