Serdaer arkadasımıza katılıyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökhan Ünal
Daraltma
X
-
Ben her nekadar Gökhana kızsamda yinede en azından yarım sezon Gökhan ve Fatih Tekkeyi yan yana izlemek istiyorum...
Futbolcuların düşüş dönemi mutlaka olacaktır.Amaç değerleri kaybetmekse buyrun hepbirlikte linç edelim adamı.Evet doğrudur Gökhan formsuz,boşvermiş,lakayt bi durumda ama söyleyin bana böyle bi değeri takımımızda bulundururken onu böyle yerin dibine sokmakmı kazanmakmı gerekir...
Geçen sezon Ankaraspor maçında cezasahası dışında çaprazdan attığı gol,Bursaya son saniyede çaktığı füze,Antalyaya son dakikalarda attığı ve 3-2 öne geçtiğimiz gol bunlar öyle unutulacak anlar deil lütfen arkadaşlar evet Gökhan formsuz Gökhan bitik durumda ama ben derimki onun gibi adamlar her zaman bir şansı daha hakeder...61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
Gökhan ÜNAL'ın bu kadar eleştirilmesine şuna bağlıyorum ;
Geçmiş dönemlerde o kadar iyi performas sergiledi taraftar da ondan bunu bekliyor..
Bende bekliyorum ve olacak ..
Yoksa kimse gelip burada Gökhan ÜNAL'ı eleştirmez.
Gider Umut Bulut'u eleştirir..Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Gokhan Unal in moralsizligi tamamen Trabzon kentinde mutsuzluktan kaynaklaniyor zannedersem... Istanbul veya Ankaradaki takimlardan birine gitmek isteyecektir eger giderse...
Gokhan Unal i gozumuzde ne yazik ki buyutmusuz... bizim ki bir tek topa iyi vurmayi iyi biliyor ama onada kimse o sansi vermiyor!
Ne yazik ki eridi gitti Trabzonda, satilmasi yanlis olur, kiraya verilince degerini bulacaktir ve o zaman degerinde satabiliriz..
Gerci bu yonetim onuda beceremez ya!Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence gitme ihtimali olduğu takımlar ;
Bursaspor
Kayserispor
Ankaragücü.
Bunun dışında rusya haberlerine inanmıyorum bu takımlar teklif yapacaktır belkide yapışmıştır bile.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence gitme ihtimali olduğu takımlar ;
Bursaspor
Kayserispor
Ankaragücü.
Bunun dışında rusya haberlerine inanmıyorum bu takımlar teklif yapacaktır belkide yapışmıştır bile.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor'a giderse Ertuğrul Hoca ile iyi bir hava yakalarTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa 3 takımda da bizden iyi oynayacağı kesin çünkü kayseri'de makakula ve kanat oyuncular bursasporda sercan volkan ve forvetlere destek olan mevki futbolcuları mevcut ankaragücü zor bir takım ama yinede bursa veya kayseri onun için iyi olacaktır.
Yazdıkların şunu anlıyorum.
Gökhan ÜNAL Trabzonspor takımında harcanıyor..
Top gelmediği zaman gol atamaz , pas atmadıkları zaman gol yapamaz.
Fakat saymış olduğun takımlar , takım oyunu oynadıkları için daha sağlam işlere imza atabilir diyorsun..
Yanlış mı anladımBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhana kızıyorum....
Hem oynamadığı için hemde Umut Bulutla bile karşılaştırılacak kadar kötü oynadığı için....
Yorum
Yorum