Bir insan hiç bile bile kendine bu kadar küfür yedirtir mi?Bu adam afiyetle yiyor işte.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökhan Ünal
Daraltma
X
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende sizin gibi uslüp'u düzgün olan kişilerin eleştrilerine cevap vermek haz veriyor.
İbrahim Yattara 7 sezon boyunca bu takımda oynuyor neredeyse 2,5 sezondur doğru düzgün faydalanamıyoruz..
Trilyonlar alıyor diyor bizim taraftar Gökhan Ünal için Yattara milyarlara oynuyor zaten..
Gökhan Ünal'ın oynamış olduğu bir sezonda bile Yattara'nın oynamış olduğu 2-3 sezona bedel..
Sabırsız bizim taraftar sabırsız..
Hoca değişir,oyuncular değişir seneye şampiyonluk gelir ..
Futbolcu kötü olur yerden yere vurmak bize düşer.
Futbolcu kaybetmek kolay fakat kazanmak zordur.
Neredeyse 6-7 Milyon Euro verilen bir oyuncuyu bu şekilde kaybetmek ne kadar doğrudur ?
Trabzonspor'un parası çok ise tamam ama ben baya borçlu olduğumuzu biliyorum.
Yanlış anlaşılmasın Gökhan Ünal'ı savunmam Trabbzonspor'un para kazanması için algılanmısın fakat buda etkenlerden bir tanesidir..
1 sezonda 15 gol 11 asist hiçte kötü değil,
hele hele şampiyon takımın forvetinin 20 hafta gol atamadığı bir sezonda hasta olarak başladığı sezona kadro dışı kalarak ve sezonun yarısını oynamayarak geçirirken 2 gol 4 asist yine kötü değlBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu gökhan i savunanlar var ya,inanilir gibi degil.
Gökhan in elestirilmesi gol atmasi veya oynadigi oyun üzerine degildir.
Adam kafa olarak sahada degil,bunu neden görmek istemiyorsunuz?
Song,Onur dışında kafa olarak sahada oynayan varmı?
Ayrıca Trabzonspor'un oyuncusunu savunuyorum diğer takımın oyuncusunu savunmuyorum.
Trabzonspor takımında oynadığı süre boyunca da savunacağım..
Bu konuda kimse kimseyide yargılamasın.
İsteyen istediği yorumu yapar , isteyen istediği oyuncu savunur.
Tabiki uslüp düzgün bir şeikde , saygı çerçevesinde.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
ya gökhan beslenmedi diyorsunuz da gidip top istesin o zaman dün hiç gören oldumu top istemeye gittiğini..
Ayrıca dün ilk yarının tamamında ileriye top şişirildi alanzinho yu bile(o boyla) kaç kere topa kafa vurmak için yükseldiğini gördüm ama gökhan hiç yoktu. Bu kadar da oyundan kopuk olunmaz ki...bu saatten sonra bize fayda sağlayacağını sanmıyorum, hem zaten oynadığı oyunla oda bitirmiş trabzonsporu kafasında..
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor takımında şuanda ;
Song,Onur dışında kafa olarak sahada oynayan varmı?
Ayrıca Trabzonspor'un oyuncusunu savunuyorum diğer takımın oyuncusunu savunmuyorum.
Trabzonspor takımında oynadığı süre boyunca da savunacağım..
Bu konuda kimse kimseyide yargılamasın.
İsteyen istediği yorumu yapar , isteyen istediği oyuncu savunur.
Tabiki uslüp düzgün bir şeikde , saygı çerçevesinde.
Gören varsa beri gelsin."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan Trabzonspor takiminda oynuyor mu;ben göremiyorum.
Gören varsa beri gelsin.
Kişisel Bilgiler
Doğum Yeri :ANKARA
Doğum Tarihi :23 Temmuz 1982
Uyruk:TC
Futbolcu Temsilcisi:BATUR ALTIPARMAK
Lisans Bilgileri
Lisans No : 690364
Kulüp : TRABZONSPOR A.Ş.
Sözleşme Başlangıç T. : 30 Haziran 2008
Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2011
Tff.org.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Gökhan'daki isteksizliği bende görmüyor değilim, snki birşeyler eksik ama bu eksik ne bunu sorgulayan yok hiç, bununda sorgulanması lazım, Gökhan'ı tanımayan yok neden bu hale geldi, nasıl oldu da bu kadar performans düşüklüğü yaşadı,
devre arası iyi bir yükleme ve gelmesi muhtemel Fatih Tekke ile beraber Gökhan-Umut-Fatih Tekke 3 lüsü Türkiyenin en iyi forvet hattını oluşturacaktır, tabi burada en büyük iş önce Şenol Güneş'e sonra taraftara düşmektedir.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirde şunu belirtmek isterim ki, sağ ve sol kanattan orta gelmediği sürece Fatih veya başka forvet gelsin, Gökhan'dan farklı olmazBir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
yav kardesım bende gokhanı cok savundum.olur duzelır,moralı yok,sakat,falan fılan ama kardesım bu kadarda lakayıt olunmazkı ıstemıyorsa
gıtsın zorla tutmuyoruz ya verın ucak parasını gıtsın .bır adam bu kadar ruhsuz bır sekılde oynamaz ve oynayamaz sonucta sen kayserı ve baska bır anadolu takımında degılın sen koskoca trabzonspor dasın mecbur oynayacaksın yoksa kovulursun...
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCevabin inandirici degil serdaer.
Gökhan Trabzonspor kadrosunda ama benligi ve ruhu ile degil.
Yani gökhan su ilk devre boyuncu kadromuzda idi ama bizim yararimiza oynamadi.
Basit seylerle demagoji yapmayin...
Şuanda Trabzonspor takımında ilk yarı boyunca kim iyiydi ?
Hangi oyuncu ruhunu maça yansıttı ?
Laf söylüyorsun ama dayanak göster ..
Bu arada ismim Serdar .Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
Yorum