Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya birakin adam gol kralliginda 2. 4 gol atti daha ne istiyorsunuz bi dunya pozisyona giriyor sahada aktif oluyor. O kadar ovdugunuz Umut kac pozisyona girdi?
    Heh

İşte budur...Gerçi Umut'un görevi Günal'a boşluklar yaratmak ama onuda yapmadı...

Bu arada...

GOL KAÇIRMAYAN FORVET VARMI?

Ki girdiği 2 pozisyonda dar açıdaydı...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Oldukca isteksiz bir ilk yari oynadi Ersun hocadan iyi bi firca yemis olmaliki ikinci yari biraz daha canlandi ama maalesef oda yetmedi...
      YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Ömer adaş o yazdığını Umut başlığında da görmek isteriz
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• Golümüzü attı ama ilk yarıda kaçırdığı çok net pozisyon vardı atsa çok rahat bir maç olabilirdi

Yorum

• gokhan aut - MEHMET YILDIZ İN eygidi başkan biraz daha düşünürek yapsaydık bu forwet transferini

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ömer adaş o yazdığını Umut başlığında da görmek isteriz
              Oraya daha önce yazdım adaş

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak furkankayaoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gokhan aut - MEHMET YILDIZ İN eygidi başkan biraz daha düşünürek yapsaydık bu forwet transferini
                O seçme biraz risk işiydi. Birini seçmek zorundaydık, Gökhan'ı seçtik. Orada başkanı suçlayacak birşey yok bence.
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• gökhan kayserideki gökhan değil inşallah en kısa zamanda toparlanır kolay pozisyonları kaçırıyor zorlarıda atıyor oda enteresan

Yorum

• bu adam hiç toparlamıcak sanki yaw (

Yorum

• adamim gs maciyla bugün ki macta yakaldigin pozisonylari atsaydin simdi gol kralliginda acik ara önde olcaktin

Yorum

• İlk olarak furkankayaoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gokhan aut - MEHMET YILDIZ İN eygidi başkan biraz daha düşünürek yapsaydık bu forwet transferini
                        bundan sonra olabilir yarida transfer olabilir mehmet yildiz cünkü umut ile gökhan ayni tip oyuncular birbirilerini engelliyorlar mehmet demirkolda dedi bugün stadyumda.o ya mehmet yildiz yada fatih tekke dedi bende ikisinin arasinda gidip geliyorum ama herhalde mehmet yildiz daha dogru bir tercih olur.cünkü fatih tekke gelirse fatih eski sayginligini geri isticektir takim icerisinde bu da gruplasmalara yol acabilir.ayni haminin schalkede döndügünde oldugu gibi.hem mehmet yildiz daha da genc ve son vuruslari Fatih Tekke olmasada fizigi cok süper .

Yorum

• İmza attıgın gün hiç sevinmemiştim ....

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İmza attıgın gün hiç sevinmemiştim ....
                            Gol attığı zaman sevindinmi abi

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• her maç olduğu gibi pozisyonları bonkörce harcıyosun...

eski gökhanı izlemek istiyorum...
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Daha çok gol istiyoruz.. daha çok

Attığın gol kaçırdıklarından daha zordu... Demek ki daha fazla atabilirsin.
                                Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

Yükleniyor...
                                X