Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formsuz olmasına rağmen golünü atıyor form tuttuğunda gökhan'dan korkulur.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• inşallah daha iyi olucak GÖKHAN ÜNAL...
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• en azından adam gol atmaya çalışıyor bizler şota ve fatih tekkeden gördük golcülüğü.belki ondan beğenmiyoruz ama gökhan ünal Türkiye süper ligindeki en iyi golcüdür..

Yorum

• Fatih Tekke GİBİ Birini bulamadık daha o yüzden beğenmiyoruz...
          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih Tekke GİBİ Birini bulamadık daha o yüzden beğenmiyoruz...
            aynı şeyi diyorum işte keşke fatih tekkeyi alsaydık ama artık kolpa fatih tekke stili birini yaratacağız o da gökhan ünal şu aşamada.

Yorum

• Gökhan gol kralı olur diyenler... Ey gidi uşaklar ey. Balık baştan kokar. Bu adamın gol kralı olması için varsayalım ki 25 gol gerekiyor. Sonvuruş ustası (!) Gökhanın bu golleri atabilmesi için her attığı bir golün yanısıra 5-6 net pozisyon bulması gerekir. Bu da, bu sezon Usta ayağın (!) en az 100 net gol pozisyonu yakalayabilmesiyle mümkün. Mümkün müdür dersiniz, bence çok zor.

Kendisi hakkında ufak bir notla yazımı noktalamak istiyorum. Belki , forumlarda kendi başlığını karıştırmak isterde gözüne çarpar.

Değerli Gökhan Ünal, seni bu takıma kazandırırken , senden önceki maçlarda cömertçe harcanılan pozisyonları artık senin gole çevirmen, pozisyon bulamadığımız maçlarda nevi şahsına münhasır yeteneklerini kullanarak bize olmaz dediğimiz maçları kazandırman ve en önemlisi " herkesin atabileceği golleri değil, özel ve zor goller atabilmen düşünülmüş ve net,cesinde astronomik bir meblağa tranferin gerçekleşmiştir.

Biz senden normal pozisyonları geçtik( çünkü onları hemen herkes atabilir); özel goller bekliyorduk. Çünkü bunu yapabileceğine inanıyorduk. Bu yüzden 6 milyon avro verildi senin için...

Gelinen noktada üzülerek gözlemliyoruz ki, bırakın özel, güzel golleri normal gol pozisyonlarını dahi değerlendiremez oldun. Bu da gösteriyor ki, bayağı bir santrfor görünümündesin.

Burası Kayseri değil, önce bunun ayırdına varmak gerekli. Burada hedefler büyük ve senin kaçıracağın her gol çetelene kocaman bir eksi olarak düşecektir. (taraftar tepkisini ve maruz kalacağın sıfatları saymıyorum bile)

Yorum

• herkesle sezon sonu görüsmek üzere agir sakatlik felan olmasa tabi
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Gökhan iyi bir oyuncu ama henüz bir tane klas golünü izleyemedim. Takıma puan kazandıran, klasına yakışır gol ve goller bekliyorum Gökhan'dan. Önümüzdeki haftalarda hem Gökhan hem de biz güzel günler yaşayacağız diye düşünüyorum. Bunu hissediyorum.
                  Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• Atacaksın golünü Gökhan.
                    Més Que Un Club

Yorum

• Kaçırma bu kez...
                      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Gökhan nerede oynadığının farkında olsa şimdiye 10golü atmıştı. Gökhan'ın girdiği pozisyonlara Umut girmiş olsaydı o beceriksizliğine rağmen Gökhan'ın attığının iki katını atardı.

Burada Gökhan hakkında yazdıklarım salt olarak benim görüşümdür. İsteyen;

* Gökhan'a sallıyor.
                        * Gökhan'ı sevmiyor ve istemiyor.
                        * Sırf Umut'u savunacak diye Gökhan'ı eleştiriyor.
                        * vs.vs.

istediğini düşünebilir zerre kadar umurumda olmaz. Kaldı ki Gökhan'ı da severim.

Gökhan gol kralı olacak sezon sonu görüşürüz ne demek?

Neyi görüşeceksin arkadaş? Neyi kime kanıtlayacaksın? Bu adam maç başına bi ton gol pozisyonuna giriyor. Golcü diye aldık gol atacak, kral olacak.

Sezon başı alındığında tamamdır bu iş dedim. Artık takır takır gol atan bir forvetimiz var diyorum. Geçen sene Umut'un kaçırdıklarını kaçırıyor bu sene. Biz bilmiyormuyuz Gökhan'ın şu an en iyi yerli forvet olduğunu? Biz bilmiyormuyuz Gökhan'ın hangi pozisyonlarda gol atacağını veya kaçıracağını? Adam buz gibi golleri kaçırınca ben deliriyorum. Umut kaçırınca delirmiyor muyum? Yine deliriyorum ama Gökhan ile Umut'un gol becerisi bir değil. Umut bunları zaten kaçırıyordu, Gökhan atsın bari.

Yahu bu adam Kayserispor'da oynarken bize sıfırdan gol attı. Sol ayağıyla bazuka gibi topu soktu kaleye. Sadece o vuruşu bu adamın ne denli yetenekli olduğu gösterir. Umut tabiri caizse hamal gibi koşup mücadele ederken Gökhan yakaladığını atamayınca bana biraz dokunuyor. Bırakın da bana dokunsun.

Ben bunları yazıyorum diye Gökhan'ı sevmiyor mu oluyorum?

Hadi hepsini geçiyorum gol de kaçırabilir. Girdiği her pozisyonu gol yapan forvet yoktur zaten. Ama biraz mücadele et be Gökhan. Gaziantepspor maçında attığımız goldeki hırsını 10 dakikaya yay bari.

Salt olarak savunma babında "Sonra görüşürüz" gibi ifadeler kullanmayalım. Bu adamın benim takımımın gol yükünü çekecek olan adam. Şimdisi sonrası yok bu işin. Gökhan atacak ki takım kazansın. Çok kötü maç olacak Gökhan çıkacak 2 tane çakacak maçı kazanacağız. Sonra da sonra görüşürüz öyle mi?

Yattara ile Gökhan coşacak. Yattara nasıl Fatih'e goller attırdıysa Gökhan'a da attıracak.
                        Bekliyoruz...
                        Bekliyorum..
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Gökhan en çok gol atan oyuncumuz ve en çok pozisyona giren oyuncumuz aynı zamanda formsuz olduğu kesin ,ama yanında oynayan yetenek fakiri sadece koşması ile bir kısım taraftarı tav ettiğinden -onun gol atmasına gerek yok- gökhan yakaladığı tüm pozisyonları atmak zorunda.işi zor yani.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• yhaa gökhan ünla zaman verin yhaaa adam daha yeni geldi ama 3 senedir burda olan umuttan daha çok gol atmış adam pozisyomna giriyo kaçırıyo normaldir ama umut pozisyona giremiyo bnce isaac-gökhan ikilisini kimse tutamaz
                            !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Bu gün senden gene gol bekliyoruz. Sana güveniyoruz ...
                              TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Arkadaşlar sakin, biraz daha sakin.
                                Gökhan'ın kaçırdığı goller yüzünden sanırım hepimiz en az bir kere saç baş yolarak Ziya Doğan'a dönüşme tehlikesi geçirdik.
                                Ama hayatın ve futbolun gerçeklerinden de kopmayalım.

Normal bir Gökhan Ünal oyunda değil sonuçta etkili olan bir isim. Daha ziyade tek vuruşluk goller atan bir forvet.
                                Bizde bu özelliğini henüz yeterince gösteremediği doğru ama bundan bir karamsarlık senaryosu çıkarmak için çok çok erken.
                                Bir kere uzun bir süre sahalardan uzak kalmış bir oyuncunun toparlanma sürecine ihtiyacı var.
                                Sonra bu oyuncunun takım değiştirdiğini ve yeni takımının neredeyse A'dan Z'ye değiştiğini, taşların yerli yerine oturması için zamana ihtiyaç olduğunu görmezden gelmeyelim. Çocuk bile 9 ay 10 günde oluyor...

Yine de şu ana kadar attığı ve attırdığı goller az değil. İstenilen seviyede değil elbette ama bir oyuncunun gerçek performansına zamanla kavuşacağını unutmayalım.

Yorum

Yükleniyor...
                                X