Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kral gollere başladı..
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• insallah böyle devam eder...harika bir top kontrollu var adamda

Yorum

• Gökhan Ünal: “Lige iyi başladık”

Takımımızın golcü futbolcusu Gökhan Ünal, Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynadıkları ilk karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
        Takımımızın ikinci golünü atan deneyimli futbolcu, şöyle devam etti;

“Güzel bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Yeni stadımızda güzel bir atmosfer vardı. Selçuk güzel bir gol attı. Kendisini kutluyorum. Lige iyi başladık. İnşallah aynı şekilde devam ettireceğiz” dedi.
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Gökhan'ın Golcülüğüne veya kalitesine sözüm yok.Ama formanın ruhunu yaşamadığına inanıyorum.
          Daha kararlı ve Hırçın,Taraftarla bütünleşik olmalı kısacası Karadenizin Hırçın dalgaları gibi olmalı.
          umarım yanılıyorumdur.
          Bitmeyen Hasretim, Sonsuz Sevdam Trabzonum
          ERKAN OCAKLI,SENİ UNUTMAYACAĞIZ,
          KARADENİZ'DE NÜKLEER SANTRALE HAYIR!!!!!

Yorum

• goldeki top kontrolü bile ne kadar yerinde bir transfer olduğunun göstergesi..
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• gol attıktan sonra taraftara koşması güzeldi
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                goldeki top kontrolü bile ne kadar yerinde bir transfer olduğunun göstergesi..
                top önüne indirmesi süperdi akşam erman torğluda ondan bahsetti bu kontrelden sonra gol olması kesin diyo

Yorum

• İlk olarak umraniye34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  top önüne indirmesi süperdi akşam erman torğluda ondan bahsetti bu kontrelden sonra gol olması kesin diyo
                  evet, Erman Toroğlu akşam genelde iyi şeyler söyledi takım hakkında, bi uyarıda bulundu bu sahaya girme olayıyla ilgili.. ben yorumlarını çok seviyorum Erman Toroğlu'nun, hem gülüyorum hem çok doğru buluyorum..
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..
                  Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    evet, Erman Toroğlu akşam genelde iyi şeyler söyledi takım hakkında, bi uyarıda bulundu bu sahaya girme olayıyla ilgili.. ben yorumlarını çok seviyorum Erman Toroğlu'nun, hem gülüyorum hem çok doğru buluyorum..
                    doğru söledi ama o neydi yaa sahaya giren girene rezil ettiler bizi o ğun hakta bagırdık sahaya giren fenerli olsun trabzon sizinle rezil oluyo diye ama dinleyen yok adamlar bide övünuyolardı sahaya girdik diyee

Yorum

• İlk olarak hamibasoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gökhan'ın Golcülüğüne veya kalitesine sözüm yok.Ama formanın ruhunu yaşamadığına inanıyorum.
                      Daha kararlı ve Hırçın,Taraftarla bütünleşik olmalı kısacası Karadenizin Hırçın dalgaları gibi olmalı.
                      umarım yanılıyorumdur.
                      bu konu benim de dikkatimi çekti
                      ama gökhan yıllardır böyle, biraz soğuk gibi, kayserideyken de milli takımdayken de böyleydi, herkesten aynı karakterde olmasını bekleyemeyiz, bu adamın işi gol atmak ve gol attığı takıma katkı yaptığı sürece kraldır benim gözümde, hem bu maçta golü attığı gibi taraftara koştu sonra da hüseyin'in sırtına atladı farkettiyseniz, yani aslında bir soğukluk yok ama adamın duruşu bu, biraz cool yani
                      bir lafa bakarım laf mı diye,
                      bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• kesinlikle.

Gökhan'ın tarzı bu, değişik bir iç dünyası var.
                        "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                        Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• gol sevinci güzeldi kesinlikle cool cool gezsin,golünü atsın,öyle de içten sevinsin..problem yok
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Gökhan çok faydalı olacak bu kesin. Attığı golden klaslık damlıyordu. Ama karşı karşıya kaldığı anda Yattara'nın hareketini yapmaya çalıştı sanki. Olmadı Gökhan ççç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gökhan çok faydalı olacak bu kesin. Attığı golden klaslık damlıyordu. Ama karşı karşıya kaldığı anda Yattara'nın hareketini yapmaya çalıştı sanki. Olmadı Gökhan ççç
                              Bencede..
                              Sonra baktı olmuo özür diledi

Yorum

• bence umut bulut ve gökhan ünal trabzonspora yakışan forvetler değil
                                gökhan ünal umuttan daha iyi ama yine de beğenmiyorum
                                iyi güzel gol attı
                                kaleci ile karşı karşıya o gol kaçmamalı rakip 11 kişi oynasa idi kilidi açacak pozisyonlar bir iki tane olur
                                ilkini bomboş pozisyon da umut kafa ile atamadı
                                daha sonra bikaç poziyon gökhan ben ikisini de beğenmedim

isaac promise den umutluyum umut u takımdan kesebeilir gökhan ünal da çok beğenmesem de trabzonspor a faydalı olur

ama bu performas la derbilerde bişiy yapamaz

derbileri kazanamayan bi trabzonspor için şampiyonluk hayal olur

eğer hedef uefa ise o zaman söleyecek bişeyim yok bu takım gözü kapalı uefa ya katılır

düzenleme :
                                takım bu sene çok iyi
                                her mevkide çok iyi oyuncular alındı ve kesinlikle çok keyifli maçlar izlicez ama takımın en eksik yönü forvetler tabu bu benim fikrim

Yorum

Yükleniyor...
                                X