Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tamam gökhan kötü ve baya gol kaçırdı ama
    her hafta bu kadar gol kaçıracağını mı zannediyorsunuz??
    McLas was Here

Yorum

• kendi demeçlerinde de kendi performansını beğenmediğini dile getiriyor,her hafta daha iyi olacağım diyor ama pozitif bir hareket göremedik...
      Maç içinde özellikle bir gol pozisyonunda lakayit vuruşu hiç hoşuma gitmedi..
      Verilen okadar paranın karşılığı bu olmamalı,kendisinden beklentiler çok fazla,en kısa zamanda bunun farkında olması gereliyor!
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• gökhan İNŞALLAH hedefin olan 3 istanbul takımından birinin formasını giyersin bu forma sana büyük geliyor
        İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• sallayın bakalım
          4 gol atmış bu adam golcümüz yok diyoruz hala
          zamanla bulacak kendisini
          kabul ediyorum hala savruk ama 1 dakika golü istemesi gol atmasına yetiyor
          gökhan şuan ben küçük takımın büyük transferiyim havalarında da değil zaten
          gol atamıyorum aldığım para helal mi hesabında
          En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 27.10.2008, 19:33.

Yorum

• 1 dakika değilde en az bi 40-50 dk gol isteyen Gökhan'ı Görmek İstiyoruz Ve De En Doğal Hakkımız...
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Gökhan Ünal sorunları aşsın bu ligde onu durduracak adam göremiyorum. Sadece biraz sabır. Bu sabırı En başta Takımımıza ondan sonra oyuncularımıza göstermeyiliz.....

Yorum

• İlk olarak 61Ömer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gökhan Ünal sorunları aşsın bu ligde onu durduracak adam göremiyorum. Sadece biraz sabır. Bu sabırı En başta Takımımıza ondan sonra oyuncularımıza göstermeyiliz.....
                ne sabiri ya...6 milyon euro verdik hemen gelip takir takir goller ve futbol oynamali sen ne diyorsun kardesum...görmüyormusun bos kaleye atamiyor....saka saka bunlar benim yorumum degil

Gökhan Ünal gol kralli olur...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne sabiri ya...6 milyon euro verdik hemen gelip takir takir goller ve futbol oynamali sen ne diyorsun kardesum...görmüyormusun bos kaleye atamiyor....saka saka bunlar benim yorumum degil

Gökhan Ünal gol kralli olur...
                  Yazının ilk başlarını okuyunca dedim ne oluyoz

Bencede bu sezon gol krallığını en fazla zorlayacak oyuncular arasında.(şu gesede ki oglancı da zorlar gibi geliyo)

Yorum

• Yahu gidip Güiza ' yı eleştiriyorsunuz , ama bizim oyuncumuza gelince iş büyük golcü oluyor . Atıyor golünü , attığı kadar hatta daha çoğunu kaçırıyor . Bunun yanında sahada Yattara-2 gibi mücadele etmiyor . Koşmuyor , koşsada yetersiz kalıyor . Şu forumda Güiza geldiğinden beri Güiza ' ya verilen para boşa harcanmış paradır dedim . Haklı olduğumuda düşünüyorum şu sekiz haftalık süreçte . Ama Gökhan ' da yanıldım ... Ben ondan çok daha fazla şey bekliyorum çünkü .

Formunu artırmasından başkada birşey diyemiyorum . Çünkü sahada ki Gökhan , gerçekten Gökhan değil . Ben inanmıyorum Gökhan ' ın bu olduğuna . 4 golü var , bir o kadarda asistti var ama ben bunun yanında oyunda istiyorum . Çok şey istemiyorum çünkü Gökhan bunu yapabilecek bir oyuncu . Tescil edildi , kanıtlandı ...

Sezon sonu inşallah gol kralı olur , inşallah şampiyonluk kupasını kaldırmamızı sağlayan başlıca oyunculardan olur . Bunu isteyenlerinde başındayım eleştirsekte Eleştiriyoruz diye Anti - Gökhan ' cı olmadık ... Geldiğinde ne kadar sevindiğimi bir ben bilirim bir Allah bir de annem . Evin içinde göbek atmalarımın haddi hesabı yoktu çünkü .

Bu arada yukarıda İlhan ' ın bir sözü var , senin kaçırdıklarını Umut kaçırsa forumda yemediği hakaret kalmaz diye . Çok doğru bir söz gerçekten , altına imzamı atarım .

Yorum

• Gökhan Ünal git gide açılacak ve açılmaya başladı.Kaçırdığı goller çok net ama,dünya starı denen baros ve guiza nın kaçırdıklarının yanında hiç.Nobre yi söylemiyorum bile.
                      Biraz insaflı olun ve sabredin.
                      Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                      Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                      Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                      Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• sabır sabır da nereye kadar kaçan bu puanların telafisi olacakmı bakalım
                        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• zamana ihtiyacı var dedigimiz adam bu haliyle bile 2 maçta 1 gol atıyor,biraz sabır lütfen..maçı tv'den izlerken gökhan gol kaçırınca ciddi ciddi tepki oldugunu duyuyorum ve bu gökhan'ı olumsuz etkiliyecek diye çok korkuyorum..çok kaliteli bir oyuncumuz var degerini bilelim..
                          attımı da pis çakıyor ama dimi biraz daha hamsi yesin,lahana yesin,kuymak yesin bakın nasıl olacak..
                          daniel gülizar-15m €------1 gol---unutma,unutturma..
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• bir an önce toparlanması lazım gökhan ünal bu değil...
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• sabır sabır...hele bi sezonu kapatalım da...
                              Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                              Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• gaziantep maçında gol atmışda olsa hiçde iyi değildi inşanlah kupa maçıyla oda bir seri yakalar eski gökhan bu değil.
                                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

Yükleniyor...
                                X