Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hatalı olduğu ğozisyonlar olsa da ısrarla kazanılması gereken birisi.
    bu sebeple yoğun destek verilmesi gerekir bence...
    "Trabzonspor bir çember gibi,
    her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
    - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• bana hala çok laubali ve çok bencil geliyor..Kendini ispatlama çabasında gibi...Biz seni zaten biliyoruz..Ama kayserideki gökhan olarak...Lütfen yine kayserideki gökhan ol...
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Sen de uzulme Gokhan!
        Allahin izniyle daha iyi olacak ve eski gunlerindeki gibi cosacaksin!
        Ben size en ufak bir ornek gostereyim:

Deivid fenere geldigi ilk senesi herkes bu ne bicim topcu demisti, ve sonraki sene cok guzel oynayip her seferinde ustune koydu.
        Gokhan sana guveniyorum!
        Sadece tek istegim var senden ve Umut tan: lutfen kendinizi degil takimi dusunun!
        Biz attirani da atan kadar bagirimiza basariz!

Yorum

• Dün oda Umut gibi gol kaçırma yarışına girdi neredeyse...
          Vurması gereken yerde vurmayıp pas attı,pas atması gereken yerde atmadı...
          Üzerinde büyük bir şanssızlık var.Bildiğimiz Gökhn bu yakaladıklarını affetmezdi,ama ona olan güven bitmedi,bitmeyecek...
          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Ah Gökhan ah.
            Senin ayarinda golcü ikinci yaridaki o pozisyonda kaleciyi delmeye mi calisir?
            Ya asirtacaktin topu ya da calim atacaktin.
            Umut'la beraber antremanlardan sonra son vurus calismalari yapmaniz gerek.
            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Şotanın videolarını izliyordum youtube den şu gökhan biraz izlesede fırsatçılık ve gol atmak nasıl olur öğrense
              Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• gökhan ünala güveniyorum inşallah artık gollerini atacak ama umuttan hiçümidim yok bence 4 .5 hafta yedek kalmalıki trabzonda oynamanın ne kadar önemli oldugunu bilmeli hatta gönderilmeli biraz sert elştiri olabilir ama onun yüzünden 5 yaş daha yaslandım bu kadarda olmaz saçlarımı yolmaktan kafamda saç kalmadı

Yorum

• gökhan yeni transfer oldugundan hep umut 2. planda kalıyo bence önemli olan sorun umut

Yorum

• Yine söylüyorum 6 milyon euro etmiyecek kadar bencil umarım düzelir ve bende lafımı yerim...
                    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Yine beğenmedim, çok yavaş, eskiden Hüseyin için donmuş diyorlardı, hüseyin düzeltti, acaba Gökhan ÜNAL'ı Norveç'e Stabekten başka bir kulub ile takasta kullansak mı?
                      BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• ben gökhanın düzeleceğine inanıyorum bu adam gol kralı oldu bir düşüş söz konusu yinede buna rağmen ilk yarıda 16. puan topladı
                        ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• gokhan unala en ufak bir hatada tribunden tepki gelmese,
                          biz taraftarlar biraz sabirli olsaydik,
                          her pozisyonda kendini ispatlama piskolojisine sokmasaydik,
                          dun macin skoru kesinlikle cok farkli olacakti.

eskisehire gol attiktan sonra bize susun demesiyle,
                          karsi karsiya kaldiginda umuta pas vermemesi ayni anlama geliyor bence,

gokhan sen bakma bize,biz sabirsiz ve aci cektirerek seven bir taraftariz,

Hepimiz olmasada ben senin kaliteni cok iyi biliyorum,

Bize bakma dik oyna.
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• ya arkadaşlar tamam da adamda biraz istek olur hırs olur maçta sen o kadar hatayı yap o kadar gol kaçır ondan sonra laubali laubali sırıt doğru dürüst koşma çabalama... ikili mücadelelerde neler yaptığını hepimiz gördük... golcülük öyle 5-6 maçta bir kere ayağına top denk gelip gol atmak değildir..... 6 milyon euro verdik bu adama kendisi de dünyanın parasını alıyor.... biraz şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım.....

Yorum

• hakketten hadi gol kaçırıyon ama insan hiç mi üzülmez afedersin ama özürlü gibi sırıtıyo gol kaçırdıktan sonra hadi umutta gol kaçırıyo ama hiç yoktan sinirleniyor bu adam 'aha gol kaçırdım ama nasıl olsa bidaha pozisyona girerim boşver' diyo
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• alazinhonun gelişinden sonra inşallah gökhanda patlama yapar artık...

Yorum

Yükleniyor...
                                X