gokhan tek oynasın solda adam gibi bir kanat oyuncusu olsun siz o zaman gorun gokhan ı bence.ne sagdan yattara birsey yapıyor ne de soldan cale gokhan napsın ortadan alınan toplarla bu kadar!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökhan Ünal
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArz talep meselesi adaş. Ben Gökhan'dan 10 maçta takıma çoktaan ısınmış olmasını beklerdim. Bak Colman'a. Adam taa Belçika'dan geldi, takıma alışmaya başladı. Gökhan 500 kilometre öteden Kayseri'den geldi. Daha onun alışması vs. bahane değil bunlar.
5 milyon euro vermişsin adama. Takımı sırtlayacak o zaman. En pahalı oyuncumuz şuanda. Ama Serkan Balcı kadar fayda sağlayamıyor. ne anladık bu işten? Benim gözümde Hüseyin'den bir farkı yok bu yöndenO kadar parayı alıyorsa ekstra bir şeyler yapacak. Yok öyle yağma.
Bu yönden tam bir kazık bence. Gökhan'ı aldığımız paraya yurtdışından, Arjantin'den dünya yıldızı forvet getirirdik yahu. Gökhan daha Türkiye'de yıldızlığa yükselemedi.
10 maçta 5 gol de öyle çok yüksek bir yüzde değil bence. Umut için yeterli olabilirdi ama Gökhan için değil.İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha fazlasını beklerken hata yapmışsın bence Ömer..
Berkant Göktan'dan beri görmemiştim böylesine medya şişirmesi bir adam.
10 maçta 5 gol Gökhan Ünal gibi bir adamın trabzonspor'da yapabileceği en yüksek yüzde ben. zaten sezonluk ortalamaya vurursan 18 gol falan ediyor. Muhtemelen o civarda gol atar.
Zaten attığı golleri düşünmek bile yeterli bunun farkına varmak için.
Ben verilen parada değilim de parayı verdikten sonra hocanın da takımın da elini kolunu bağlamasından rahatsızım.Atsan atılmaz, satsan imkanı yok satılmaz.İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnıl sezonu o kadar golle kapatacağından da emi değilim ben. Sonuçta şimdiye kadar bütün basit maçlarımızı oynadık. Bundan sonraki maçlar hep ligin ortalama üstü takımlarıyla. Bariz bir fikstür avantajımız vardı şimdiye kadar. Şimdiden sonra da takımda bir düşüş olacak yüksek ihtimal.
Devre arasını 7-8 golle kapatmasını bekliyorum. 15 golle de sezonu kapatır. Tabi beni haksız çıkartıp bir den bir patlama yapmazsa
O patlamayı yapabilmesi için de çok dua ediyor, sabırla bekliyorumİlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişte ben maksimumunu yazıyorum. bence de o kadarını da atamaz. anlatmak istediğim olay onun o kadar gol atıp, atmaması değil. takıma verdiği ciddi zarar. keşke atsa 30 tane de şampiyon olsak ama kendimizi kandırmaya devam edeceğiz o geçmişteki gollerine devam ettikçe.
Sizin gibi bakarsak elimizde yeni bir JUN,BUSHAJ,AUGUSTİNE var...
E buyrun atın...Bide Gökhan Ünal eklensin..
Biz kaç yıldır Umut Bulutu izliyoruz sabırla..Ki Allah razı olsun elinden gelenide yaptı Umut...Ama yetenekleri belli...Onun yerine Gökhan'a sabretmek bana zevk verir...Adamın yapamadığı şey değilki gol atmak...
Bilmiyorum..10 12 maçtan görerek bu kadar umutsuz konusmak...
Ki alışık olmadığı bir sistemde...Ki kanat gibi oynarken...
Alıp topu kaptıracak,vuramayacak,Süremeyecek,Kontrol edemeyecek,Bitiriciliği olmayan ama full koşan bir forvet yerine,Sahada işini yapan bir Gökhan'ı tercih ederim...En azından yetenekleri elverişli...
Ayrıca medya şişirmesi..Kendi oyuncumuza...Olmadı be Caner
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
. Sadece bir Zafer Biryol'dan bir Serkan Aykut'tan bir Okan Yılmaz'dan farklı özellikleri olmadığını söyledim ben.Medyada bu adamlar yıllarca yıldız şeklinde şişirildiler. Ki Gökhan Gs 5 milyon euro veriyor, Bjk 10 milyon euro veriyor haberleriyle diğerlerinden çok daha fazla şişirilme bir yıldız.
10-12 maç ile alakası yok benim eleştirilerimin.Gelmeden önce de aynı fikirdeydim hala aynı fikirdeyim ve eminim ki sezon sonu da aynı fikirde olacağım.En azından forvet transferi Ersun Yanal'ın istediği şekilde yapılmalıydı.Adam istediği stilde hücum oyuncularına sahip değil.Yattara'nın formsuzluğu da eklenince öyle başı kesik tavuk gibi bi kanada bir ortaya koşuşturup duruyorlar. Gökhan topu alıp gol yaratabilecek bir adam değil ki.Gol atılması için tüm imkanlar yaratıldıktan sonra yüzde 20-30 civarında bir yüzdeyle topu ağlara gönderebilecek bir oyuncu.
Kısacası düz adam, şişirme adam.Olur da Yattara kendine gelirse gene de sezonu 14-15 golle bitirebilecek ve sizler tarafından "işini yaptı daha ne yapsın" diye yorumlanabilecek bir adam.
Ama mevcut kadroda Trabzonspor 11'ine en yakışmayan, en isteksiz ve olmayan yeteneklerine verilen yüksek ücret sebebiyle asla vazgeçilemeyecek adam.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle. Sadece bir Zafer Biryol'dan bir Serkan Aykut'tan bir Okan Yılmaz'dan farklı özellikleri olmadığını söyledim ben.Medyada bu adamlar yıllarca yıldız şeklinde şişirildiler. Ki Gökhan Gs 5 milyon euro veriyor, Bjk 10 milyon euro veriyor haberleriyle diğerlerinden çok daha fazla şişirilme bir yıldız.
10-12 maç ile alakası yok benim eleştirilerimin.Gelmeden önce de aynı fikirdeydim hala aynı fikirdeyim ve eminim ki sezon sonu da aynı fikirde olacağım.En azından forvet transferi Ersun Yanal'ın istediği şekilde yapılmalıydı.Adam istediği stilde hücum oyuncularına sahip değil.Yattara'nın formsuzluğu da eklenince öyle başı kesik tavuk gibi bi kanada bir ortaya koşuşturup duruyorlar. Gökhan topu alıp gol yaratabilecek bir adam değil ki.Gol atılması için tüm imkanlar yaratıldıktan sonra yüzde 20-30 civarında bir yüzdeyle topu ağlara gönderebilecek bir oyuncu.
Kısacası düz adam, şişirme adam.Olur da Yattara kendine gelirse gene de sezonu 14-15 golle bitirebilecek ve sizler tarafından "işini yaptı daha ne yapsın" diye yorumlanabilecek bir adam.
Ama mevcut kadroda Trabzonspor 11'ine en yakışmayan, en isteksiz ve olmayan yeteneklerine verilen yüksek ücret sebebiyle asla vazgeçilemeyecek adam.Günal..Allah Allah...
Biz farklı topçuları konuşuyoruz Caner
Bence önyargılısın,Eski senelere dayandığına göre..Hatta bence direk Kayseriden beri sevmiyorsun bu adamı...Bana öyle geldi..
Bende sevmem,Ama hakkınıda yemem...
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu...
Katıldığım nokta...Doğru Ersun hocaya bırakılsaydı forvet seçimi çok daha iyi olurdu...Ama aldık ve elimizdeki en iyisi...
Çünkü Günal bizim sisteme göre değil...Ama asla düz,yeteneksiz,şişirme adam değil...
İsteksiz adam hiç değil...
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Kayseri'den beri sevmediğim doğrudur. Farklı sistemlerde etkili olabilecek bir forvet olduğu da doğrudur. Ancak Türkiye'de şampiyonluk hedefleyen bir takımın ideal forvet oyuncusu olacak düzeyde değildir.
Sanmayın ki Gökhan gol atınca üzülüyorum. Beraber 1 golünü izlemişliğmiz var stadyumda.
Neyse futbolcu başlıklarının altında tartışma yapmayı ben Ergin Keleş ve Hüseyin Çimşir başlıklarından beri içime sindiremiyorum.Gökhana da daha yazmayacağım.
Hayırlısı olsun.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
Düzüün önde gideni bu adam be adaş. Şut tekniği yüksek, pozisyon alması iyi kabulümdür. Ama tek özelliği de bu. Hızı, hırsı, pas atma becerisi, top saklama kabiliyeti, uzun topları indirme becerisi Umut'tan daha kötü. Bunu bir tek ben mi görüyorum?Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüzüün önde gideni bu adam be adaş. Şut tekniği yüksek, pozisyon alması iyi kabulümdür. Ama tek özelliği de bu. Hızı, hırsı, pas atma becerisi, top saklama kabiliyeti, uzun topları indirme becerisi Umut'tan daha kötü. Bunu bir tek ben mi görüyorum?
(O hırsın 10 katı Hasan 3. de de vardı.)Özkan SÜMER
Yorum
-
Peki Gökhan'ın attığı şöyle güzel bir pas söyleyebilir misin o zaman Adem? Ya da ortasahadan koşuyoluna atılan topa hareketlendiğini. Henüz birhava topu indirdiğini de göremedim ben.
Adamın ayağına giden "istisnasız" her top 5 saniye içinde rakibe geçiyor. Sinirlerimi bozuyor yahuSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Yorum
-
Çok güzel arapaslar atıyor.Özellikle dar alanda.
Bjk maçında Yattaraya verdi keşke vermeseydi.
A.G. maçında sol taraftan çok iyi götürdü vede çok iyi pas verdi Umuta al at dedi.Umut ne yaptı hatırlamıyorum.Bunun dışında yine çok kez ceza sahasında ince pasları var.Hava toplarına gelince orda haklısın.Özkan SÜMER
Yorum
-
Abi Trabzonspor forveti olarak belli bir noktaya zaten gelmiş olması lazım. Sıfır topçu, kazma falan bunu kimse söyleyemez. Benim kastettiğim ara pası değil. Ara pası atmanın teknikle pek alakası yok bence. O daha çok futbol zekası ile ilişkili. O topları Serkan bile atıyor bazen
Güzel pas dediğin Yattara'nın Selçuk'a attığı Selçuk'un ise saçma kontrolü yüzünden Colman'a geri dönmek zoruında kaldığı ve dolayısıyla golü atamadığımız ve maçı kaybettiğiz pozisyondaki pastır meselaSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Yorum
-
Yazın Burak Yılmaz'ı almayıp son anda Gökhan'ı almıştık. O zaman kafam biraz karışıktı. Burak Yılmaz'ı daha çok beğeniyordum. Şimdi bakıyorum da birisi ligin orta sıralarında bir takımda yürümekten aciz beş on dakka takılıyor. Birisi ligin liderinin 5 gollü oyuncusu. Biz eskiden gol atamayan forvetlere bile avuntular üretirdik, koşuyor, çalışıyor falan diye, şimdi gol atanını bulduk koşmuyor, çalışmıyor diyoruz.
Hep aynı hikaye iyi oyun mu skor mu önce gelir gibi birşey?
Gol mü atsın, sürekli bir tarafları mı yırtsın? Hangisi öncelikli?
Ben net söyleyeyim; ben iyi oyunları çok gördüm, ligde ayda bir kere güzel futbol bana yeter ama ayda 4 maçın en az 10 puanı olması lazım, bana şampiyonluk lazım...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki Gökhan'ın attığı şöyle güzel bir pas söyleyebilir misin o zaman Adem? Ya da ortasahadan koşuyoluna atılan topa hareketlendiğini. Henüz birhava topu indirdiğini de göremedim ben.
Adamın ayağına giden "istisnasız" her top 5 saniye içinde rakibe geçiyor. Sinirlerimi bozuyor yahu
besiktan macı attıgımız tek golde kale agzına egemene topu gokhan indirdi...bu sadece golle sonuclanan hatırladıklarım...gokhana sabredin o iyi bir yetenekvolkannn KOYDUK MU ?
Yorum
-
İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesöylerim...1-0 hacettepe macı colman'a gol pasını gökhan verdi
besiktan macı attıgımız tek golde kale agzına egemene topu gokhan indirdi...bu sadece golle sonuclanan hatırladıklarım...gokhana sabredin o iyi bir yetenekColman sonra rakipten kaptı topu, topa öyle vurdu
Beşiktaş'ın golünde ise Umut topu "bıraktı", Gökhan Allah'ı var iyi "orta" açtı. Pas diyorum yahu. Anlamak zor olmasagerek.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Yorum
Yorum