Trabzonsporda en begendigim oyuncu diyebilirim..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Colman'ın daha çabuk ve hızlı olanı orada oynuyor ; Gago.İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle devam ederse seneye ispanyada
Yorum
-
sizde de ne göz varmış maşallahİlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla colman bi türlü gözüme giremedi ya çok kopuk kardeşim bi var biyok bence kendini geliştirmeli eğer biraz sürekliliği artarsa 10 numara eksikliğini kafalardan siler
şaka bi tarafa bazen de bakmasını bilmek lazım.(ben böle düşünüyorum)
♥Umut Bulut♥
Yorum
-
gecen sene buz manlar transfer edıldıgınde ceyhun ıle turkıyenın en buyuk yıldızı olacaklar demıstım ve hala dıyorum az kaldı bu sene sozum gerceklesecek allahın ıznı ıleTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Muhtemelen maci izlerken uyuya kalmissindir. Gozlerinde kapali oldugu icin girememistirİlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla colman bi türlü gözüme giremedi ya çok kopuk kardeşim bi var biyok bence kendini geliştirmeli eğer biraz sürekliliği artarsa 10 numara eksikliğini kafalardan siler
Ilk yari daha defansif oynadi ona ragmen hemen Tjikuzu ile birlikte butun ataklari baslatti ve yine muhtesem paslar atti defans arkasina. Ikinci yarida Selcugun yerine gecince daha ofansif oynayarak burdaki herkesi mestetti. Tabi o ara gozlerin kapali oldugu icin bunlari gorememis olabilirsin.
...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum