Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonsporda en begendigim oyuncu diyebilirim..
    "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      böyle devam ederse seneye ispanyada
      Colman'ın daha çabuk ve hızlı olanı orada oynuyor ; Gago.

Yorum

• Oyuna istediği gibi yön verebilen bir futbolcu. Ben türkiyede ergünden sonra bukadar soğuk kanlı olabilen bir oyuncu colmanı gördüm. Başkada yok
        "başarısızlık diye birşey yoktur, sadece sonuçlar vardır."

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          valla colman bi türlü gözüme giremedi ya çok kopuk kardeşim bi var biyok bence kendini geliştirmeli eğer biraz sürekliliği artarsa 10 numara eksikliğini kafalardan siler
          sizde de ne göz varmış maşallah şaka bi tarafa bazen de bakmasını bilmek lazım.(ben böle düşünüyorum)
          Umut Bulut

Yorum

• Takım için bulumaz bir ortasaha oyuncusu bunu anlıyacağız ilerki zamanlarda iyiki varmıi diyeceğiz..
            farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• sivasta kaptırdığı topu sağ çizgi üzerinde kayarak aldı yha
              Umut BULUT

Yorum

• gecen sene buz manlar transfer edıldıgınde ceyhun ıle turkıyenın en buyuk yıldızı olacaklar demıstım ve hala dıyorum az kaldı bu sene sozum gerceklesecek allahın ıznı ıle
                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Hiç eleştirmeye gerek yok süper bir futbolcu

Yorum

• diyar maçının yıldızı olabilir. ona özel maçlardan biri olacak...

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      valla colman bi türlü gözüme giremedi ya çok kopuk kardeşim bi var biyok bence kendini geliştirmeli eğer biraz sürekliliği artarsa 10 numara eksikliğini kafalardan siler
                      Muhtemelen maci izlerken uyuya kalmissindir. Gozlerinde kapali oldugu icin girememistir Ilk yari daha defansif oynadi ona ragmen hemen Tjikuzu ile birlikte butun ataklari baslatti ve yine muhtesem paslar atti defans arkasina. Ikinci yarida Selcugun yerine gecince daha ofansif oynayarak burdaki herkesi mestetti. Tabi o ara gozlerin kapali oldugu icin bunlari gorememis olabilirsin.
                      ...

Yorum

• colman tam görev adamı , bencil falan değil

Yorum

• colman süper gerçekten.paslarına hayranım.

Yorum

• Sahadaki yürüyüşü yeter topla sanki dasn ediyor çok zarif bir oyun tarzı var.
                            "başarısızlık diye birşey yoktur, sadece sonuçlar vardır."

Yorum

• Kendisine güveni çok fazla.. Eskiden fazla sorumluluk alıyor artık.. Hastayız sana..

Yorum

• başkanın alanzinhoya sorduğu soruyu ben de colmana sorayım bari:
                                len sen burda napıyosun.Milli takıma gitmedin mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim