Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu adam Trabzonspor'un orta sahasına ilaç olacak kişi değil sezon başından beri fikrim değişmedi değişeceğede benzemiyor...

Gelecek sene Colman'ın yerine paraya kıyıp Mehmet Topuz,Tabata ve Özer üçlüsünden biri alınmalı,benim tercihim tabiki Mehmet Topuz olur.
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kardesım ben bu adama laf ettırmm takım7 haftalık surecte kotu gıderlen tek bu adam vardı shada yalanmı dogru ıkı mactır kotu ama bu adam mduru duru mılımetrık bı pas atar olur pozıyon ama dun aksma gercelten kotuydu
      ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu adam Trabzonspor'un orta sahasına ilaç olacak kişi değil sezon başından beri fikrim değişmedi değişeceğede benzemiyor...

Gelecek sene Colman'ın yerine paraya kıyıp Mehmet Topuz,Tabata ve Özer üçlüsünden biri alınmalı,benim tercihim tabiki Mehmet Topuz olur.
        herkes mehmet topuz diyor ama ben bi türlü ısınamadım topuza çok bencil oynayan birisi ve kayseride oyun kendi üzerine kurulu olduğu için göze çarpıyor, trabzonda iş yapabileceğini sanmıyorum. ayrıca colman topuzdan daha iyi ve çok daha iyi olacak.
        ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• genel performansı iyi ancak son macta çok pas hatası yaptı.
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• adam kaç maçtır iyi oynuyor ve görevi yeni değişiti yok ts de oynayamazmı gibi çocukaların kuracağı cümleleri lütfen kurmayalım bu adamda çok iyi bir yetenek var kötü oynama hakkı bence daha var bu arada belirteyim geldiği günden beri bence en varlık gösteremediği maç oldu
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Yorum

• O da bir insan, bir gun kotu olabilir. toparlanmasinida Bilir. sivas macina cok iyi cikacagini inaniyorum. Bu macta kotuydu kabul! ama toparlanacagina eminim. form dusukluyu yasiyor suan, her insan hata edenbilir.. ama yine sonuna DEKK COLMAN
                FATIH TEKKE

Yorum

• bugün colmanin dogum günü

dogum günün kutlu olsun aslanim
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Nice mutlu senelere Colman'ım. Umarım şampiyonluk görürsün yeni yaşında.

Yorum

• happy birtday colmanım iyiki geldin bu takıma

Yorum

• beraber nice mutlu yıllara Colman'ım
                        10Umut BULUT!

Yorum

• nice mutlu yıllara hep beraber colmandante
                          ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• iyiki dogdun ve bu takıma geldin colmann

Yorum

• Mehmet Topuz anca Kayseri'de oynar. Gelmesin Trabzon'a.

Bu arada doğum günün kutlu olsun Colman'ım.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İYİKİ DOĞDUN COLMAN'IM.Kim ne derse desin iyi olacağına inandığım gönlümün yıldızlarından birsin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim